sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Stiri Stiri Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   thehood 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-January 09

Scris 02 April 2010 - 09:41 AM

Interviu T.I. - Este primul interviu de când acesta a fost eliberat din închisoare.

Noul single Guess Who & Spike – PI 2 DE

Fabolous a lansat un nou videoclip la piesa “Body Ya“

Cadron – Lesbi Friends (Parodie)

Method Man Ghostface Killah Raekwon - It's That Wu Shit

Cheloo a vorbit despre starea natiunii la ora actuala, ce e defapt criza la romani si ce crede el despre biserica + bonus o carte marfa recomandata de acesta!

Cu puţin timp în urmă, Puya a publicat pe pagina oficială de Facebook o filmare, realizată în studio. După cum v-am anunţat, Puya şi Sişu (La Familia) pregătesc un nou album, numele acestuia fiind “Classique”.

Freestyle susţinut de către Immortal Technique şi Diabolic. Cei doi au fost invitaţi ai emisiunii Underground Railroad.

Aceasta postare a fost editata de Darianna: 18 November 2010 - 08:23 PM
Motiv editare: link-uri reclama sterse

0

#2 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 05 April 2010 - 06:33 AM

Cutremur de pamant in Nord Mexico nu departe de State si doar la o adincime de 6 miles/10 km in desert, de 7.2*R si a durat aproape 40 de secunde, Duminica dupa amiaza la 3:40 PM, care s-a simtit si in Phoenix, insa eu n-am simtit nimic, am aflat de la TV, din stiri.
Au spus sa fim alerti, sa avem apa, si mancare ca nu se stie daca o sa mai tremure pamintul, desi ei banuie ceva mai mare decat atit, nu atit pentru Phoenix, cat pentru California!!! In rest, am avut o zi splendida, aproape 30*C si o zi minunata in familie.

Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 05 April 2010 - 06:48 AM

0

#3 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 10 April 2010 - 11:28 AM

În dimineaţa asta, în districtul Pechorsk, din regiunea Smolensk, Rusia, avionul TU-154 al preşedintele Poloniei, Lech Kaczynski, s-a prăbuşit în timpul aterizarii în condiţii de ceaţă densă. La bordul avionului se aflau 132 de persoane, printre care şi preşedintele Poloniei, soţia sa, şi guvernatorul Băncii Centrale din Polonia, Slawomir Skrzypek, toţi pierzându-şi viaţa.

Sursa: HotNews.

Lech Kaczynski

Imagine amplasata
0

#4 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 04 May 2010 - 10:58 AM

Doi cercetători afirmă că au descoperit planta care menţine celulele mereu tinere

Doi cercetători buzoieni susţin că au descoperit o plantă miraculoasă care ajută la menţinerea tinereţii celulelor, asigură regenerarea ţesuturilor umane şi prospeţimea inimii.
Potrivit acestora, secretul ''tinereţii fără bătrâneţe'', este o plantă cunoscută din antichitate, topinambur, varietate de napi, care prin tuberculii săi sintetizează oxizii de aur.

''Este singura plantă din lume capabilă să sintetizeze din sol oxizii de aur'', a declarat, pentru AGERPRES, Costel Vânătoru, şef de Laborator în cadrul Staţiunii de Cercetări Legumicole, Buzău. Rolul oxizilor de aur a fost pus în evidenţă de medicii americani şi belgieni în tratarea bolilor cardiovasculare, dar şi în menţinerea unei tinereţi prelungite.
Cercetătorii horticoli au inventariat cele trei varietăţi de topinambur existente în România şi au demarat producerea în serie a acestora în serele Staţiunii de cercetare din Buzău.
Împreună cu cercetătoarea Eliza Neicu, Costel Vânătoru a mai pus la punct o tehnologie de producere a castravetelui amar, adus de acesta din Mexic, care produce insulină naturală şi poate fi folosit cu succes în prevenirea şi tratarea diabetului.
Ambele descoperiri vor fi prezentate la Congresul Mondial de Horticultură din luna August, de la Lisabona.

Sursa: i-MEDIC.ro

Topinambur

Imagine amplasata
0

#5 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 24 May 2010 - 01:15 AM

Zeci de mii de pelerini catolici la Şumuleu Ciuc
Autor: Mara Popescu

În fiecare an, peste 100.000 de credincioşi catolici români şi din ţările vecine participă la pelerinajul de Rusalii din judeţul Harghita

Peste 110.000 de credincioşi catolici din ţară şi din străinătate au participat, în weekend, la tradiţionalul pelerinaj de Rusalii de la Şumuleu Ciuc, din judeţul Harghita.

Pelerinii au venit încă de vineri seară şi au stat la priveghiul care a avut loc toată noaptea în Catedrala Franciscană. Mulţi dintre ei au venit pe jos, de la zeci de kilometri distanţă. Au fost însă şi pelerini veniţi din Slovacia sau Ungaria.

La tradiţionala slujbă de Rusalii a participat şi Jose Rodriguez Carballo, conducătorul Ordinului Franciscanilor în lume, vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, precum şi ministrul apărării din Ungaria, Hende Csaba.

Pelerinajul catolic de la Şumuleu Ciuc, cel mai mare din Europa Centrală şi de Est, îşi are originea în secolul al XV-lea. În anul 1567, principele Transilvaniei, Ioan Sigismund, a încercat să impună religia unitariană catolicilor din Secuime. Sub conducerea preotului Istvan din Joseni, credincioşii catolici au învins armata principelui şi s-au întors la Şumuleu Ciuc pentru a-i mulţumi Fecioarei Maria.

De atunci, credincioşii catolici participă în fiecare an la pelerinajul de Rusalii de la Şumuleu Ciuc.

Evenimentul Zilei
Luni, 24 Mai 2010

evz.ro
0

#6 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 18 November 2010 - 08:09 PM

Deci Bodo e sectant...:shifty:

http://www.pasi.ro/revista/bodo-proconsul-...iu-cu-bodo.html
0

#7 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 18 November 2010 - 08:22 PM

Exista o ditamai aria de stiri.
http://www.roportal....ii/forum84.html

Inchis, ca oricum a fost deschis pentru reclama.

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis