De ce Iisus nu a raspuns la īntrebarea lui Pilat ?... ...Ce este Adevarul ?
Scris 31 March 2010 - 04:01 PM
Nici cel mai mare credincios (fanatic) nu poate crede ca Iisus fiul lui Dumnezeu nu stia ce este Adevarul.
Atunci de ce a preferat sa taca ?
Problema mare si pentru iubitorii de citate biblice...raspuns la aceasta īntrebare nu exista nici īn VT nici īn NT.
Ia sa vedem ce raspund enoriasii, seminaristii si reprezentantii diferitelor culte...fara citate biblice (gata gīndite de altii) !
Dezbatere cuviincioasa !
Scris 31 March 2010 - 04:02 PM
Egroeg, la Mar 31 2010, 05:01 PM, a spus:
Isus a răspuns la īntrebarea despre adevăr: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Cine vrea să cunoască adevărul, trebuie să-l cunoască pe Dumnezeu, adică pe Isus, care e fiul Lui, pentru că, Isus e Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu poate cunoaşte adevărul fără să cunoască pe Dumnezeu. Tot timpul cāt a fost pe Pămānt, Isus a vorbit numai despre adevăr. Şi totuşi, a fost īntrebat ce este adevărul.
Cu siguranţă, iniţiatorul topicului nu va fi satisfăcut de răspunsul meu.
Scris 31 March 2010 - 04:02 PM
Eu mizez pe prima varianta.
Scris 31 March 2010 - 04:08 PM
Scris 31 March 2010 - 04:21 PM
lupini, la Mar 31 2010, 05:02 PM, a spus:
Asa este
Scris 31 March 2010 - 05:44 PM
lupini, la Mar 31 2010, 04:02 PM, a spus:
Īntrebarea a fost De ce Iisus nu a raspuns la īntrebarea lui Pilat ?...Ce este Adevarul ?
O fi spus Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa...dar Pilat la īntrebat ce este Adevarul ...iar El a tacut.
Am sa va ajut...dar nu o sa va dau mura-n gura...fiecare recunoaste ce e Adevarat fiindca ori ce adevar locuieste īn fiinta noastra a fiecaruia.
Īncercati sa va imaginati ca sunteti luati prizonier de vreun terorist...si el va īntreaba ce este adevarul dupa ce va batut bine...voi ce raspundeti ?
Neculaiul, la Mar 31 2010, 04:36 PM, a spus:
Tu crezi dar nu esti sigur...credincios precum alti credinciosi ...din lipsa de argumente.
zexelica, la Mar 31 2010, 05:23 PM, a spus:
Poti sa-l inchizi.
Ai dreptate, daca nu ai nimic de spus din lipsa de argumente si citate (gata gīndite de altii) ...poti sa īnchizi gura...
Aceasta postare a fost editata de Egroeg: 31 March 2010 - 05:40 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Ravl | 412 | 26.903 |
|
Iubirea - solutie integrala
-structura ideatica ..... |
Apex_77 | 47 | 1.410 |
|
Ce este constiinta cri(s)tica ?
Constiinta cri(s)tica este o gīndire reflexiva/meditativa, ... |
GeoFiloRo | 3 | 1.180 |
|
Renasterea Zamolxianismului,religia strabunilor romanilor | HareKrishna | 68 | 7.586 |
|
Inchinaciunea este menita cui ?
Domnului sau Idoliilor ? |
Master_ | 27 | 4.259 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS