Afirmatiile vin drept raspuns jurnalistilor care i-au starnit mania in urma unui articol in care acestia scriu ca patronul Stelei si-a sunat duhovnicul pentru a-l intreba daca poate sa faca sex cu sotia.
Tot acest scandal a plecat chiar de la preotul "personal" al lui Becali care a declarat saptamana trecuta ca a fost sunat de catre omul de afaceri pentru a-i cere sfatul.
"În vinerea mare l-am spovedit, l-am împărtăşit la Rahova. La 1 noaptea m-a sunat: Părinte, m-aţi spovedit, m-aţi împărtăşit. Cât timp trebuie să stau eu fără să m-ating de Luminiţa?", declara acum o saptamana duhovnicul latifundiarului din Pipera.
Astfel, Becali a organizat o conferinta de presa prin care s-a aratat jignit de termenul folosit in titlu, "sex", argumentand ca: "S-a ajuns prea departe. Niciodată nu m-am luat de nevestele altora. (...) A te-mpreuna cu nevasta e lucru sfânt, să faci sex e dracu. Dracu te pune să faci sex, doar animalele fac sex".
<<<<<>>>>>>>>>>>
Cand esti corupt, arestat neoficial, cu ce te mai salveaza sexul de la iad?
Eu nu inteleg taranii care vor sa se mantuiasca cu mana pe abstinenta. De ce nu sunt mari sfinti in lucrurile mari, nu in alea marunte.
Si bunicii mei sunt la fel ca becali. Dar culmea e ca detestand sexul, trasmit mamei mele un mesaj de "mai bine nu te faceam".
Aceasta postare a fost editata de Oneiros: 29 March 2010 - 10:55 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS