sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Becali: Sa faci SEX e dracu, a te-mpreuna cu nevasta e lucru SFANT Astfel se exprima un parlamentar european care reprezinta Romania. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 29 March 2010 - 10:50 PM

http://stiri.rol.ro/-becali-sa-faci-sex-e-...ant-609303.html

Afirmatiile vin drept raspuns jurnalistilor care i-au starnit mania in urma unui articol in care acestia scriu ca patronul Stelei si-a sunat duhovnicul pentru a-l intreba daca poate sa faca sex cu sotia.

Tot acest scandal a plecat chiar de la preotul "personal" al lui Becali care a declarat saptamana trecuta ca a fost sunat de catre omul de afaceri pentru a-i cere sfatul.

"În vinerea mare l-am spovedit, l-am împărtăşit la Rahova. La 1 noaptea m-a sunat: Părinte, m-aţi spovedit, m-aţi împărtăşit. Cât timp trebuie să stau eu fără să m-ating de Luminiţa?", declara acum o saptamana duhovnicul latifundiarului din Pipera.

Astfel, Becali a organizat o conferinta de presa prin care s-a aratat jignit de termenul folosit in titlu, "sex", argumentand ca: "S-a ajuns prea departe. Niciodată nu m-am luat de nevestele altora. (...) A te-mpreuna cu nevasta e lucru sfânt, să faci sex e dracu. Dracu te pune să faci sex, doar animalele fac sex".

<<<<<>>>>>>>>>>>

Cand esti corupt, arestat neoficial, cu ce te mai salveaza sexul de la iad?

Eu nu inteleg taranii care vor sa se mantuiasca cu mana pe abstinenta. De ce nu sunt mari sfinti in lucrurile mari, nu in alea marunte.

Si bunicii mei sunt la fel ca becali. Dar culmea e ca detestand sexul, trasmit mamei mele un mesaj de "mai bine nu te faceam".

Aceasta postare a fost editata de Oneiros: 29 March 2010 - 10:55 PM

0

#2 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 March 2010 - 02:54 PM

Becali, ca orice taran, e un ipocrit.

Forumul asta a ramas pustiu. Eu scriu eu raspund.
0

#3 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 30 March 2010 - 03:04 PM

Totusi de ce preotul a divulgat aceasta discutie?
0

#4 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 30 March 2010 - 03:08 PM

Citeaza

"În vinerea mare l-am spovedit, l-am împărtăşit la Rahova. La 1 noaptea m-a sunat: Părinte, m-aţi spovedit, m-aţi împărtăşit. Cât timp trebuie să stau eu fără să m-ating de Luminiţa?"

Iti dai seama ce legatura stransa are Becali cu dumnezeu daca el nu stie ca nu are voie sa faca sex (pardon, sa se imperecheze) in post, sau cu alt scop decat acela de a face copii. :)

Poti sa fii considerat un om religios fara a fi citit macar biblia?
0

#5 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 March 2010 - 03:11 PM

Vezi postareaCristinick, la Mar 30 2010, 04:08 PM, a spus:

Intotdeauna il pune pe Dumnezeu in fata ca sa impresioneze.
Pacat ca sunt oameni care ii cred prostiile.
0

#6 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 March 2010 - 03:14 PM

Vezi postareaCristinick, la Mar 30 2010, 04:08 PM, a spus:

Iti dai seama ce legatura stransa are Becali cu dumnezeu daca el nu stie ca nu are voie sa faca sex (pardon, sa se imperecheze) in post, sau cu alt scop decat acela de a face copii. :)

Becali e un ipocrit si nici macar nu realizeaza. E incredibil cum se pot minti oamenii pe ei insisi ca sa se simta impacati cu D-zeu.

Vezi postareaAmicul_tau, la Mar 30 2010, 04:11 PM, a spus:

Intotdeauna il pune pe Dumnezeu in fata ca sa impresioneze.
Pacat ca sunt oameni care ii cred prostiile.

Cred pentru ca la randul lor sunt niste ipocriti care nu au dragoste in familia lor fata de sotie, copii. Nici sotia fata de sot si copii. Si uite asa daca vad ca unul mai mare se simte imaculat prin sex, se vor simti si ei imaculati prin lucruri marunte.
0

#7 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 30 March 2010 - 03:21 PM

Vezi postareaOneiros, la Mar 29 2010, 11:50 PM, a spus:

De ce nu sunt mari sfinti in lucrurile mari, nu in alea marunte.

Ca le scapa vorba " The devil is in the details". Dar cum exista si "the good God is in the details", dar si "Governing is in the details" dar si " The truth is in the details" .........de unde sa stiu io ce le scapa.....in fine ai o arie larga de vorbe de aplicat. :)

Io, deci io, in locul lu` Luminita asta refuzam rotund sa ma impreunez dupa ce popa si-a dat acordul.
Acu ma intreb, il suna din buda pe popa, il suna din staul, a iti dai seama, muiere-muiere, dar totusi, nu vreau sa ii dau detalii la popa despre cand ma pisca pe mine musca sa il musc de dansa.

Ii jenant.

Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 30 March 2010 - 03:18 PM

0

#8 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 March 2010 - 03:19 PM

Vezi postareaKilkoana, la Mar 30 2010, 04:21 PM, a spus:

Acu ma intreb, il suna din buda pe popa, il suna din staul, a iti dai seama, muiere-muiere, dar totusi, nu vreau sa ii dau detalii la popa despre cand ma pisca pe mine musca sa il musc de dansa.

Ii jenant.

Jenant? Pentru cine?

Crezi ca popa e mai "sfant" decat Becali?

Te duci la popa si ii spui:"Parinte, am facut un pact mare: am furat la examene". La care el:""Hehehehe(zambind), astea-s pacate? Sa vezi ce-am facut eu......"
0

#9 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 30 March 2010 - 03:35 PM

Ii jenant pentru muiere.............ADICA IO, IO IL VREAU PENTRU CA ATUNCI ASE M-O MUSCAT MUSCA. IL VAD MAI SHUI, M-A TROSNIT AMORUL, M-O CUPRINS DRAGUL DE GURITZA LUI, DE MUSTACIOARA LUI ( ASTA AR SPUNE NEVASTA LUI DRAGNEA :) :lol: )....Aia vreau eu atunci. Io, ca muiere , am dorinta asta, amu te asigur io, ca nu vreau ca el sa ceara voie de la vreun popa. TE ASIGUR E UN MAJOR TURN-OFF. ADICA STRICA EXCITAREA. YOU KNOW.

IN APARAREA MEA, is de o religie protestanta ( nu neo protestanta) si la noi nu se practica ase ceva. Ca is io cah in tzspe mii de treburi , ok, dar nu fac sex/ma impreunez ( dansa-ntrsa cu vrut si placere la ambii) daca imi da voie un preot. E UMILITOR SA CER VOIE DE ASA CEVA. AIA SIMT, AIA FAC, CA O FAC CU CINE VREAU. PREFER SA NU O MAI FAC EVER VECI SI SA DEVIN DEGETZICA DECAT ASA.

Problema sigur ma depaseste. Da` de ma pun in locul nefastei Luminita, sigur-sigur banii Becalului si un contract prenuptial ceva o impiedica sa o rupa. Sau poate chiar il place asa nebun.

BAH, CA SA VORBIM DE PROSTESTANTI, FELICITARI NEVESTEI LUI LASZLO TOKES, PENTRU PUTEREA DE A RUPE PISICA SI DE A BAGA DIVORT. Chiar si dupa 25 de ani, nu este prea tarziu, tot timpul este prima zi din restul vietii si faci tu cumva.

Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 30 March 2010 - 03:36 PM

0

#10 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 March 2010 - 03:37 PM

In orice discutie trebuie sa apara si Dragnea :).
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente problema cainilor maidanezi Anes22  2 575
Hot Topic (New) Atasamente Mircea Geoana? Roxana@ Elena  262 49.685
Poll (No New) Chestionar:    Reforma statului - sau "condamnati" la putere!
Ceilalti,prin pasivitate se autocondamna la sclavie
Moftangiu  3 1.855
Hot Topic (New) "Daca voi nu ma vreti, eu va vreu!" - in numele democratiei, desigur Dzidzean  47 5.519
Replici noi Sondaj Pro Democraţia Tom Bishop  7 3.585