sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ia mai duceţi-vă dracului, mă, domnilor! opinie Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   Calu_balan 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-February 10

Scris 29 March 2010 - 02:43 PM

Veştile proaste, umilitoare şi în esenţă antiromâneşti, privitoare la consumul redus de săpun şi pastă de dinţi, pe care le primim periodic, nu vin de la nu ştiu care comisie europeană, îngrijorată de igiena precară a naţiunii, ci de la fabricanţii de detergenţi şi de pastă de dinţi.

Dacă ar fi să ne ţinem de toate recomandările acestora, ca de poruncile Bibliei, toată ziua n-am face altceva decât să ne săpunim pe mâini şi să ne îngrijim dantura. Nici asta n-ar fi destul pentru giganţii mondiali ai pastei de dinţi şi ai săpunului, fiindcă ar pune la punct alte statistici incriminatoare, referitoare la consumul de aţă dentară, de apă de gură ori de gumă de mestecat.

Iar dacă n-ar fi ei, s-ar găsi imediat alţii. Când e să te repezi la un popor amărât, abia ieşit dintr-o pasă istorică neagră, îi găseşti numai cusururi. E rândul fabricanţilor de forfecuţe să ne pedepsească, prin ştiri cu mare răspândire europeană, că românii sunt ultimii la tăiatul părului din nas. Nici angrosiştii cu scobitori şi beţe de cotrobăit prin urechi din China nu ne vor ierta în statistici.
0

#2 Utilizator offline   DrunkPunk 

• Donator de Organ
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-May 07

Scris 29 March 2010 - 03:08 PM

...ai uitat sa zici si de aia cu oole, de la gainile stresate. :)
0

#3 Utilizator offline   Deceneus 

• doar io
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 09

Scris 29 March 2010 - 03:41 PM

Vezi postareaCalu_balan, la Mar 29 2010, 03:43 PM, a spus:

Dacă ar fi să ne ţinem de toate recomandările acestora, ca de poruncile Bibliei, toată ziua n-am face altceva decât să ne săpunim pe mâini şi să ne îngrijim dantura.

Nu doar ca am face asta toata ziua, dar am ramane si fara dinti si fara cateva straturi de piele :)
Dar asta nu-i intereseaza pe 'jmecherii' de la firmele internationale. Principalul e sa vanda cat mai mult, si atunci baga frica in oamenii cu idei ca "daca nu te speli de 7 ori pe zi pe dinti, pana la 40 de ani o sa ai proteza" si alte idiotenii de genul.
0

#4 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cârcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 29 March 2010 - 10:45 PM

Vezi postareaDeceneus, la Mar 29 2010, 03:41 PM, a spus:

.... "daca nu te speli de 7 ori pe zi pe dinti, pana la 40 de ani o sa ai proteza" si alte idiotenii de genul.

Poate ti se pare hilar, insa am o nepoata, care la 29 de ani are paradontoza. :)
0

#5 Utilizator offline   Deceneus 

• doar io
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 09

Scris 30 March 2010 - 09:23 AM

Vezi postareaflori de camp, la Mar 29 2010, 11:45 PM, a spus:

Poate ti se pare hilar, insa am o nepoata, care la 29 de ani are paradontoza. :)

Da, exista cazuri. Am si eu pe cineva in familie cu aceeasi problema. Dar este un defect genetic, nu apare pentru ca nu te-ai spalat pe dinti. Cei in cauza se pot spala si de 10 ori pe zi pe dinti ca tot fac parodontoza.

Aceasta postare a fost editata de Deceneus: 30 March 2010 - 09:42 AM

0

#6 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 30 March 2010 - 09:27 AM

Vezi postareaflori de camp, la Mar 29 2010, 10:45 PM, a spus:

nici nu stii tu cati tineri sub 30 de ani folosesc pasta de dinti parodontoza :lol:
e la moda
0

#7 Utilizator offline   DrunkPunk 

• Donator de Organ
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-May 07

Scris 30 March 2010 - 09:39 AM

Vezi postareastupid_me, la Mar 30 2010, 10:27 AM, a spus:

nici nu stii tu cati tineri sub 30 de ani folosesc pasta de dinti parodontoza :lol:
e la moda

eu ma spal pe dinti cu ACE, si am niste dinti asa de albi. :)
0

#8 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 30 March 2010 - 09:55 AM

adevărul e la mijloc - şi producătorii/comercianţii vor să-şi crească vânzările şi ne bombardează cu reclame sau sondaje de genul ăsta, dar şi românii ar trebui să le folosească mai des (e destul să iei un autobuz sau să mergi la piaţă în zi aglomerată să constaţi asta)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic