sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Decaderea satului romanesc Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 27 March 2010 - 09:14 PM

Vezi postareaFinnian, la Mar 27 2010, 08:52 PM, a spus:

Am oarece dubii in a-l numi o victima in conditiile in care, de pilda, o bate in fiecare zi de i se zdruncina creierii in cap. Nu stiu ce ar face o femeie "agresor" pentru a merita un asemenea tratament si chiar daca, sa zicem, si-ar lua-o odata din propria-i vina, te asigur ca nu ar mai repeta a doua oara comportamentul respectiv. Deci in ce fel ii agreseaza femeia...?

Daca mai intrebi e clar ca de unde vii tu bine nu e.

Femeia alcoolicului spune "trebuie sa facem, aia si aialalta" si se oftica rau daca barbatul refuza. E momentul in care ea e calmata cu bataie. Publicul naiv vede doar victima vatamata. O doamna, spune, "Ai dori sa facem asta impreauna?" Si daca e refuzata (rar, pentru ca o doamna cere lucruri rezonabile, in beneficiu comun), nu se oftica, pentru ca doamna are scoala multa, are masina ei, are bani de chirie la o adica, are prietene, si nu permite nici unui taranoi sa-i interzica sa devina femeie libera in orice moment. Dar cum spunea Eric Bernstein, ca sa ai o doamna, trebuie sa incepi cu bunica (la educatie ma refeream). O femeie de la tara nu e educata sa fie indedependenta si nici barbatul nu-i permite asta. Primul care-i zdrobeste independenta e tatal ei, uneori abuzator sexual sau care comite incest emotional cu fiica. Asemenea familii bizare, apar si la oras. Copiii rezultati din ele, incearca sa se recupereze prin psihoterapie, care e un lux inaccesibil copiilor de tarani.

Vezi postareamareexecutor, la Mar 27 2010, 08:58 PM, a spus:

Decaderea fata de ce ?
Sau de cand.

Acum satul romanesc, parca e faşia gaza. Nu ma refer la sate mari, comune, ci la sate de 100-200 locuitori.

Aceasta postare a fost editata de Oneiros: 27 March 2010 - 09:09 PM

0

#22 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 27 March 2010 - 09:09 PM

Trebuie sa te contrazic din nou. Femeile intr-o asemenea conditie sunt extrem de independente; le obliga viata, din moment ce nu se pot baza pe sotul vesnic pilit. Am avut cazuri in familie si stiu ce spun. Iar cea care si-o ia odata pentru ca a facut scandal, aproape sigur nu va mai deschide gura a doua oara.

Defineste notiunea de "doamna", in acceptiunea ta. Pentru mine termenul nu are o semnificatie bine definita.

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 27 March 2010 - 09:17 PM

0

#23 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 March 2010 - 09:10 PM

Vezi postareaFinnian, la Mar 27 2010, 09:09 PM, a spus:

Trebuie sa te contrazic din nou. Femeile intr-o asemenea conditie sunt extrem de independente; le obliga viata, din moment ce nu se pot baza pe sotul vesnic pilit. Am avut cazuri in familie si stiu ce spun. Iar cea care si-o ia odata pentru ca a facut scandal, aproape sigur nu va mai deschide gura a doua oara.

In cazurile vazute de mine, jocul se repeta la nesfarsit. Daca nu ar fi asa, ea ar pleca. Sau i-ar da in cap cu ceva. Cei 2 se comporta ca doi roboti. Zilele sunt identice. E balamuc, iad, zi de zi. Ea ajunge la spitalul de psihiatrie din cand in cand, sau el. Acolo sunt sedati, si primesc ceva calmante. Doar in acele zile e liniste in viata lor.

Aceasta postare a fost editata de Oneiros: 27 March 2010 - 09:37 PM

0

#24 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 27 March 2010 - 09:37 PM

Vezi postareaFinnian, la Mar 27 2010, 11:09 PM, a spus:

Aici te contrazic eu. Daca ele fac si treburile barbatului alcoolic, nu inseamna ca sunt independente. Inseamna doar ca el nu poate iar ele nu au de ales.

Numai o femeie dependenta intr`un fel de acel sot, accepta asemenea viata.

Ba o va mai deschide. Si stii de ce? Pt ca reactia lui [ bataia ] o pune pe seama bauturii.
In general, la un acoolic, nimeni nu vede cauza ci doar efectul.
0

#25 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 March 2010 - 09:32 PM

Vezi postareabreak2, la Mar 27 2010, 09:37 PM, a spus:

Aici te contrazic eu. Daca ele fac si treburile barbatului alcoolic, nu inseamna ca sunt independente. Inseamna doar ca el nu poate iar ele nu au de ales.

Numai o femeie dependenta intr`un fel de acel sot, accepta asemenea viata.

Ba o va mai deschide. Si stii de ce? Pt ca reactia lui [ bataia ] o pune pe seama bauturii.
In general, la un acoolic, nimeni nu vede cauza ci doar efectul.

Rog sa inchideti acest topic. Asa e, am mai facut unul mai demult, s-a mai discutat odata problematica. Mi-am lamurit ce aveam de lamurit.
0

#26 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 27 March 2010 - 09:32 PM

Inchis la cerere.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Sanepidu European matrozu si gunoiu
poveste interactiva
Sikaryan  3 2.797
Topic inchis cu cine mai votati?
ca eu nu mai am incredere in nimeni :D
v.vladescu  6 2.273
Topic inchis Ce parere aveti despre baietii de la Noua Dreapta? carbune  35 14.570
Topic inchis Partidul Digital Nonliniar Ovidiu Bufnila  14 8.140
Topic inchis Ne integram sau nu la 01.01.2007? Moise  18 8.706