sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

De ce nu as muri? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   fire 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-December 04

Scris 11 December 2005 - 04:32 AM

viata ne'a fost data ca un dar... nu l'am cerut, nu avem putere sa'l refuzam... si nu avem dreptul sa'l trimitem inapoi..... oare de ce sa te omori singur cind moartea va veni ea sigura la momentul potrivit . Stiu cum este sa simti ca nimanui nu'i pasa ca tu existi sau nu.... dar asta nu inseamna ca trebuie sa ramii trintit la pamint.... in primul rind, tu trebuie sa "gasesti" citeva motive ptr. care se merita sa sari peste impasul in care te afli.... nu toata lumea o duce bine in lumea asta.... hey faptul ca esti pe roportal.... deja nu mai esti singur....
0

#22 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 11 December 2005 - 05:02 AM

Nu conteaza ceilalti. Te cred in stare de ceea ce zici...dar daca nu ti-e frica, unde mai este farmecul? Am trecut prin asta, de fapt nu eu....alta persoana extrem de importanta in viata mea. Persoana pe care o iubesc cel mai mult pe lumea asta si cu asta cred ca am dat destule detalii. A avut curajul sa faca acest pas....si a luat un tub de somnifere. Nu s-a mai gandit la nimeni sau la oamenii care contau cu adevarat. Eu una am trecut prin clipe de cosmar. Am chemat ambulanta si persoana respectiva a ajuns la urgente, in coma...Am trait o zi de cosmar atunci..Credeam ca dorm, ca visez, ca este un cosmar urat..Plangeam si nu mai realizam, eram ca o pictura. Nemiscata. Si in acel moment am reluat toate clipele din viata cu acea persoana...momentele in care am gresit fata de persoana resp, momentele in in care s-a bucurat alaturi de mine, a ras sau a plans....Si am incercat sa-mi imaginez cum ar fi viata fara acea fiinta draga mie....Nu ar fi existat viata fara persoana ei. Totul ar fi fost trist, sau poate i-as fi urmat exemplul, cine stie. Si m-am rugat...si m-am rugat....."Doamne, te rog, nu-mi face asta...daca existi, ajuta-ma....ajuta-ma sa fiu fericita...nu o lua la tine...". Si bunul Dumnezeu mi-a ascultat ruga. Nu a murit.....a mai primit o a doua sansa. Au trecut doi ani de atunci. Pana in momentul de fata Ii multumesc lui Dumnezeu ca a facut asta, dar in felul meu.... :">
Dupa ce s-a refacut, am incercat sa aflu motivele. Mi-a spus acelasi lucru....ca nu mai avea rost sa traiasca, ca nimeni nu-i era alaturi, ca viata era un lung sir de esecuri, ca nu-i era nimeni alaturi....Dar dupa ce a facut pasul, in subconstient, a regretat. S-a gandit la cei pe care-i iubeste, persoanele carora le-ar da sufletul...si a luptat sa traiasca pentru ei. Nu pentru ea, ci pentru ei. De fapt, esecul nu a existat, pentru ca l-a infrant in dorinta ei de a trai si a lupta zi de zi in aceasta viata, care are mai multe rele decat bune. Sfatul meu este sa nu faci aceasta prostie. Vrei sa le demonstrezi celorlalti ca ai curaj?! Da, eu te asigur ca ai curajul necesar pentru a face asta. Dar lor nu trebuie sa le arati nimic. Tie trebuie sa-ti arati ca poti. Ca poti pana la capat. Asa cum persoana din exemplul meu a gandit, gandesti si tu. Si totusi, uite ca s-au gasit cei care o iubeau cu adevrat si nu doreau sa moara. Printre ei, m-am numarat si eu...Asa va fi si la tine. Sunt oameni care vor suferi din cauza gestului tau necugetat. Si daca pe tine nu te mai iubesti (asta faci, daca vrei sa te sinucizi), macar fa-o pentru cei pe care ii iubesti. Pentru ca si ei vor fi langa tine asa cum am fost eu acum doi ani langa acea persoana....Si nu uita ca gestul tau denota lasitate de fapt si nu curaj. Esti las pentru ca renunti la lupta cu tine insuti....Curajul este atunci cand iti infrunti temerile, nu cand le dai curs...
Cu mult respect,
Carolina :hi:
0

#23 Utilizator offline   deea_s 

• AsSaSs|nA
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 11 December 2005 - 12:31 PM

Vezi postareaSoulStorm, la Dec 11 2005, 04:17 AM, a spus:

A da si am uitat sa mentionez ca nu am 14 ani sau ceva de genul....
si inca ceva cand nu ai putere sa mai continuii cand nimica nu iti merge... cand toata lumea te-a abandonat
toti prietenii adevarati( 2) nu mai dau nicai un semn de viata

Singur printre strainii de 2 luni... neavand pe nimeni aproape si nimica nu iti merge cum ar trebuii
Mult prea de ..... De ce trebuie sa suport tot ..... asta pentru cine ( nu pentru mine)
Daca mie nu imi pasa Lor nu imi pasa la ce sa mai continui sa ma cainui? nu am placaeri masochiste

Raspunde la intrebarea"De ce sa nu traiesc?".Cand mai ai atatea lucruri de realizat si de invatat.Spui ca esti printre straini..pai atunci transforma-i in prietenii tai,cunoaste oameni noi,leaga noi prietenii.Spui ca nimic nu iti merge bine pai atunci fa in asa fel incat sa mearga.Schimba ceva la tine si te-as sfatui sa incepi prin a-ti schimba mentalitatea.Da un sens vietii tale.Nu te astepta sa le pese celorlalti de tine daca nici macar tie nu-ti pasa de propria`ti persoana.Spui ca nu ai 14 ani sau ceva de genu..pai sa ma scuzi dar ai o gandire copilareasca.Te plangi atat de situatia in care esti dar nu ai face nimic ca sa o schimbi...aaa sau tu vroiai doar sa atragi atentia?sa vezi daca unor straini le pasa de soarta ta?Noi nu putem sa te influentam in vreun fel,nici macar sa-ti dam motive pentru care ar trebui sa traiesti.Stii de ce?Pentru ca decizia iti apartine tie si motivele trebuie tu sa le descoperi.Alege sa traiesti! :hi:
0

#24 Utilizator offline   white flag 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-October 04

Scris 11 December 2005 - 01:52 PM

hai sa bem un vin fiert cu aroma de scortisoara ... la gura sobei ... intr-o noapte geroasa ... sa ne pierdem in timp si spatiu ... sa povestim povesti ... si apoi mai vorbim ... despre moarte ... si despre dragoste ... si vei sti de ce nu mai vrei sa mori ...
0

#25 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 11 December 2005 - 02:28 PM

Vezi postareaSoulStorm, la Dec 11 2005, 03:22 AM, a spus:

Convinge o persoana ca nu trebuie sa se sinucida !!
Pro :

Scap de tot si de toate nu ma intereseaza ce urmeaza si ce las in urma

Contra:

Munceste groparu ca nebunu sa sape groapa

-------------------------------------------------------------------------------------

Chiar exista cineva caruia ii pasa cu adevarat?? sau e doar fatzarnicia ce ne caracterizeaza

Aaaaaaaaa si inca ceva: Rai Iad Purgatoriu Nirvana ... si asa mai departe HWO GIVES A ........
Hai ca ma urmaresc ganduri negre nu mai am mult deci???

8)
In primul rand trebuie sa rad! :hi: Alt ratacit... Daca inchizi ochii normal ca nu mai vezi! Se numeste 'victimizare' boala de care suferi si nu trece decat cu bataie. Asa ca de te prind te casapesc pana iti trece! Si, ma rog, care sunt enormele probleme care te apasa si nu mai gasesti rezolvare? sau esti doar un pui de gaina care fuge si de umbra lui? Se pare ca nu stii ce te asteapta daca evadezi!!! Dar pana la urma e problema ta... Sa nu zici ca nu te-am avertizat... :)
0

#26 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 11 December 2005 - 05:39 PM

Nu ma simt nici cea care a fost aproximativ pe aceeasi lungime de unda cu tine si nici cea care ti-a spus ca ai o gandire copilareasca...Sper numai sa nu te fi jignit si nici sa nu crezi ca te-am judecat in vreun fel. Nu imi place sa fiu judecata, asadar nici nu judec.
Incearca sa nu ai prea multe pretentii de la oameni. Adevarul este ca suntem rai.
Dar nici nu dispera. Viata e frumoasa asa cum e; numai sa vrei tu sa o traiesti frumos. Totul depinde de tine; daca tie nu iti pasa de tine, nimanui altcuiva nu ii va pasa. Fiecare la timpul lui o simte pe pielea sa.

#27 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 11 December 2005 - 07:12 PM

eu mereu am crezut ca viata asta nu e de mine am avut si eu ganduri din astea multi ani dar cu toate ca nu am o relati e foarte buna cu ai mei mereu m-am gandit cum se va simti mama cand va primi refuzul preotului de a face o sujba asa cum se cuvine...cum o va si cum va privi ea vecinii ...si mereu ma gandeam sa caut un mod sa fac sa para un accident sau sa fac pe altcineva sa faca treaba in locul meu...si in ultimii 2 ani am avut ganduri dar acum nu ma mai gandesc la mama ci la prietena mea si la prietenul meu...cu toate ca ma dezamagit ma gandesc ca as vrea sa vad ca pana la urma isi va respecta promisiunile si voi reusi sa fiu fericita si daca nu va fi el va fi altul..vreau sa ma vad trecuta de tot ceea ca reprezinta scoala si sa pot sa pun piciorul pe pamant si sa zis eu am facut asta cu puterile mele....

poate pana la urma am sa cedez si de data asta de tot dar vreau sa incerc ..vreau sa pot zice ca am incercat si ca pana la urma am trait asa cum am stiut dar am trait

daca mai intri totusi te rog nu te indeparta de forum...te poti amuza citind aberatiile altora poti sa te descarci si ai sa vezi ca sunt si oameni care sunt lang tine asa cum pot..dar sunt si persoane care incearca sa te ajute ironizand...macar nu poti spune ca nu ai vorbit si cu genu alea de persoane

ai intrebat cum sa stergi topicul daca intradevar vrei asta trimite un PM unui moderator sau scrie aici ca vrei sa il stearga si il vor sterge moderatorii sau il vor inchide..... dar gandestete ca nu pierzi nimic daca schimbi 2 vorbe cu altcineva chiar daca uneori sunt in contradictoriu

:hi: sa ai o seara buna si senina
0

#28 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 12 December 2005 - 09:22 AM

Poate e si asta o solutie, cine stie...?

Cum se zice incercarea moarte n-are!!!

:( :crazy: :crazy:
0

#29 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 12 December 2005 - 10:07 AM

Vezi postareathunami, la Dec 12 2005, 11:22 AM, a spus:

Poate e si asta o solutie, cine stie...?

Cum se zice incercarea moarte n-are!!!

:( :crazy: :crazy:

Esti rau. Postul tau nu-si are rostul aici. Omul are probleme mintale serioase, are nevoie de un psihiatru. Altfel nu cred ca va renunta la aceste ganduri 'sinucigase'. Bineinteles, asta daca nu-si bate joc de noi si se amuza teribil de ceea ce scriem. :wub:
0

#30 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 12 December 2005 - 11:07 AM

Vezi postareaheidy_2005, la Dec 12 2005, 10:07 AM, a spus:

Esti rau. Postul tau nu-si are rostul aici. Omul are probleme mintale serioase, are nevoie de un psihiatru. Altfel nu cred ca va renunta la aceste ganduri 'sinucigase'. Bineinteles, asta daca nu-si bate joc de noi si se amuza teribil de ceea ce scriem. :(

Mai citeste o data ce ai postat aici si imagineaza-ti ca a scris altcineva. E chiar mai rautacios decat ce s-a scris inainte. Se incearca a se "drege busuiocul", insa mai tare va "afundati".

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi O intrebare mica..... Pop Adrian  2 1.546
Replici noi ajutor inchiriere mihaiblag  0 2.163
Topic inchis Is there any chance?
Cariera in strainatate
da_raven  35 13.520
Replici noi "Eterna si fascinanta Romanie".
articol
mirela b  9 3.445
Topic inchis 'Capsunarii' romani - prinsi la/de mijloc pegassus  1 4.343