sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

De ce nu as muri? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   SoulStorm 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 11 December 2005 - 02:08 AM

Vezi postareaJoanna, la Dec 11 2005, 02:04 AM, a spus:

nu fac misto , dar in momentul in care are sa fie intradevar in fata faptei , ori e tampit si o face si alege calea scurta , ori intradevar realizeaza ca nu e un looser si ca ar fi mai bine sa lupte !!
Si pana la urma daca te omori pentru cineva , nu are nici un rost !! eu una as omori pe ala care ma duce pe mine la moarte :dee ( nici nu sunt egoista ) macar zic adevarul :hi:

Oricum sunt atatea lucruri pentru care poti sa traiesti 8) la ce sa mori , vom muri cand ne va fi destinul :pee

Pai de unde pot stii ca nu asta este destinul? AAA si inca ceva ce este destinul? Din cate stiu eu avem dreptul la alegere Dar poate ca e mai bine pentru altii sa creada in destin si sa spere la ..........
0

#12 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 11 December 2005 - 02:10 AM

Mie ai reusit sa imi atragi atentia si sincera sa fiu nu stiu cum sa reactionez. Nu se pune problema daca iti pasa de un necunoscut...cel putin in cazul meu. Nu stiu daca are cineva puterea sa ajute un om aflat in pragul sinuciderii.
Sincera sa fiu m-am gandit o data la sinucidere cand eram mica si prostuta. Dar de atunci, oricate piedici mi-a pus viata, nu sunt dispusa sa renunt la ea. Ma ambitionez sa arat lumii ca pot realiza ceva si ca oricat de greu imi este sa supravietuiesc totusi o fac. Pt mine asta poate fi suficient, desi mai sunt multe lucruri pt care vreau sa traiesc.
Oricat de deprimat esti si oricat de tare ti-ai dori sa scapi de toate sinuciderea nu este o solutie.

#13 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 11 December 2005 - 02:11 AM

stii tu vechea poveste o idee formeaza un gand , un gand repetat formeaza un obicei , un obicei formeaza fapte , faptele formeaza un caracter, un caracter formeaza un destin , ca la scoala ti-am predat :De

Aceasta postare a fost editata de Joanna: 11 December 2005 - 02:12 AM

0

#14 Utilizator offline   SoulStorm 

• Boboc
  • Pip

Scris 11 December 2005 - 02:17 AM

A da si am uitat sa mentionez ca nu am 14 ani sau ceva de genul....

si inca ceva cand nu ai putere sa mai continuii cand nimica nu iti merge... cand toata lumea te-a abandonat
toti prietenii adevarati( 2) nu mai dau nicai un semn de viata

Singur printre strainii de 2 luni... neavand pe nimeni aproape si nimica nu iti merge cum ar trebuii

Mult prea de ..... De ce trebuie sa suport tot ..... asta pentru cine ( nu pentru mine)
Daca mie nu imi pasa Lor nu imi pasa la ce sa mai continui sa ma cainui? nu am placaeri masochiste
0

#15 Utilizator offline   J0' 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 11 December 2005 - 02:23 AM

crede-ma pe cuvant ca am pierdut si eu preteni adevarati .. am trecut prin momete extrem de grele , mai ales dupa ce a murit tatal meu si eu aveam momente in crae ziceam pana aici imi e nu mai pot!!
dar am avut un singur motiv pentru care sa continui pentru MINE !! si ce daca nu le pasa la altii de mine , sa nu le pese ca fiecare isi vede de ale sale pana la urma urmei...
Mediteaza la viata ta si cauta un motiv pentru care sa lupti :hi:
0

#16 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 11 December 2005 - 02:25 AM

Nu se poate sa nu ai putere sa lupti pt viata ta...sa nu vrei sa mai traiesti. Indiferent care ti-ar fi motivele trebuie sa cauti bine in sufletul tau si sa gaseste puterea de a o lua de la capat poate. Prietenii nu mai dau nici un semn de viata? Inseamna ca nu iti erau prieteni...Exista atatia oameni buni in lume care sunt la fel de singuri ca si tine si cauta prieteni (eu pot fi unul dintre ei; nu mi-am gasit alinarea pe roportal si nici nu sunt dependenta, dar iti pot spune ca mi-am facut prieteni din toate colturile tarii care m-au ajutat de fiecare data cu un umar pe care sa plang).
Nu iti merge nimic? Lupta si demonstreaza ca nu te afli printre straini degeaba. Demonstreaza ca in ciuda greutatilor poti razbi.
De ce sa suporti tot? Pentru cine?
Nu trebuie sa suporti. Trebuie sa faci in asa fel incat sa fie bine. Pentru tine. Pentru a-ti indeplini visul din copilarie, pt a-ti vedea copiii razand, mergand, realizandu-se. Sunt atatea motive pt care trebuie sa traiesti....nu imi vine sa cred ca nu poti gasi unul macar.

Aceasta postare a fost editata de ariana2006: 11 December 2005 - 02:27 AM

#17 Utilizator offline   SoulStorm 

• Boboc
  • Pip

Scris 11 December 2005 - 02:27 AM

Am plecaat prietenii, daca imi ingaduiti sa va numesc asa, ma duca sa ma plimb de nebun pe strazii si poate ca ma va ajuta sa mai trec o zi daca nu mi-a facut deosebita placcere sa vb cu voi
PS Sper sa nu fie lumea la ora asta pe la Casa Presei ca nu am caef sa vad nicai macaar umbra de om
0

#18 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 11 December 2005 - 02:31 AM

Aerul rece, linistea noptii....alte motive pt care merita sa traiesti :hi:

Ca prietena, te rog ca maine sa fii prezent aici pe topicul tau si sa imi povestesti cum a fost plimbarea...
O noapte superba iti doresc 8)

#19 Utilizator offline   J0' 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 11 December 2005 - 02:31 AM

sa te gandesti ca exista intotdeauna in raul vietii ceva bun :Pe trebe doar sa il constientizezi
0

#20 Utilizator offline   Observ 

• Moca
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 04-October 05

Scris 11 December 2005 - 02:51 AM

Suicide wish. Cred ca multi au trecut pe aici... Intradevar.... uneori viata e de rahat, si nu iti mai ofera nimic.. de care sa te agheti, si stai ca tampit si te intrebi cu ce sens traiesti, ce rost mai are... Si eu mi-am pus intrebarea asta odata. Raspunsul a fost :
Traiesc sa-mi demonstrez mie... ca viata are un sens, pe care mi-e imposibil sa-l definesc acum, dar vreau sa-mi dau o sansa sa-l gasesc.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse