sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Apa... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 22 March 2010 - 01:27 PM

Ce idee v-a venit in minte privind videoclipul? :giveheart:
0

#2 Utilizator offline   stupid_me 

• Bauhambau roz cu picatele albe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 22 March 2010 - 02:18 PM

i-o fi frig la bietul copil...si apa calda ii face bine. ca si noi adultii, in vana sau in puf :dance:)

OOpps..acu' vad ca e ruprica de paranormal.. :giveheart:
0

#3 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 22 March 2010 - 02:41 PM

Dacă tot există un topic despre apă, ia să scriu eu ceva legat de apă.

Azi e Ziua Mondială a Apei.

Ziua de 22 Martie, a fost adoptată ca zi a apei, la data 22 Decembrie 1992, în cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite asupra Mediului Înconjurător, de la Rio de Janeiro.

Imagine amplasata
0

#4 Utilizator offline   Zen` 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-July 09

Scris 23 March 2010 - 04:36 AM

Well , eu ma gandesc ca poate a avut o dezvoltare anterioara intr-un mediu acvatic ! :ermm: si deci a pastrat o puternica atractie pentru apa . De exemplu poate se trage din balena , delfin sau mai stiu eu ce entitate acvatica nedescoperita .

... nui nimic de ras , aici ! :roll: Toate traditiile initiatice sunt de comun acord ca omul 'spiritul sau' trece printr-o foarte foarte lunga perioada de evolutie , in care tranziteaza diferite forme . De la o mini scanteie acolo -incepe drumul , mineral-vegetal-animal-OM-inger/diavol-"zeu"-pana cine stie unde !

Cand dezvoltarea 'spiritului' in corpul de animal ajunge la o stare critica de masa , adica de pe-afara de atata evolutie emotionala/sentimentala/astrala/sufleteasca , in urmatoare incarnare va trece la o forma de OM , pentru a-si dezvolta mentalul si aduna virtutile/sau viciile , si calitatile de care are nevoie pentru ! A trece , iarasi , la urmatoarea treapta .

Sau , eu mai stiu ca apa ne pune in legatura cu plexul solar 'soarele nostru interior' , care este in directa legatura subtila cu soarele sistemului solar . De aceea sunt recomandate din popor , baile cu apa calda la picioare , pentru a scapa de diferitele afectiuni . Si copilului , poate nu-i prea place ca a ajuns aici si vrea inapoi , in "lumina" ! :close:

Aceasta postare a fost editata de Zen`sei: 23 March 2010 - 04:40 AM

0

#5 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 23 March 2010 - 12:57 PM

Vezi postareaZen`sei, la Mar 23 2010, 05:36 AM, a spus:

....................

Sau , eu mai stiu ca apa ne pune in legatura cu plexul solar 'soarele nostru interior' , care este in directa legatura subtila cu soarele sistemului solar . De aceea sunt recomandate din popor , baile cu apa calda la picioare , pentru a scapa de diferitele afectiuni . Si copilului , poate nu-i prea place ca a ajuns aici si vrea inapoi , in "lumina" ! :close:

"Foc,foc..." :ermm: ca-n jocurile copilariei. :)
Asa am gindit si eu.Apa inseamna comunicare,memorie,victorie,viata...si eternitate!
Ea,este eterna,omnipotenta si omniprezenta.Victorioasa,nimic nu-i poate sta in cale.Cameleonica.Vitala.
Copilul,instinctiv,"curat",comunica cu astralul.La propriu. :P Ca o meditatie a adultului...
Apa prin puterea si proprietatile ei il relaxeaza si il conecteaza la informatia akashica.La o lume mirifica.Pe care,doar copiii o pot accesa.
"Ca sa intrati in imparatia lui Dzeu trebuie sa fiti asemenea copiilor". :roll: Remember?
Si eu faceam asemenea copilului... :P(M-a socat videoclipul...pe care,sunt convinsa ca nici cei care l-au facut nu l-au inteles.) Functioneaza! Incercati si voi...
Observati linistea,rexarea dar si iritarea copilului cind e "deranjat". :pope: Cind i se opreste apa...
Toate secretele vietii si ale creatiei sunt ascunse in apa. :) Apa este cartea vietii!

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 23 March 2010 - 01:00 PM

0

#6 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 23 March 2010 - 10:28 PM

Vezi postareaBagherra, la Mar 23 2010, 12:57 PM, a spus:

"Ca sa intrati in imparatia lui Dzeu trebuie sa fiti asemenea copiilor". :pardon: Remember?

adica naivi si manipulabili? :roll:
0

#7 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 23 March 2010 - 10:23 PM

Vezi postareaandi_, la Mar 23 2010, 10:28 PM, a spus:

adica naivi si manipulabili? :pardon:

nu,curati,puri :roll:
0

#8 Utilizator offline   Praf...de stele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-December 08

Scris 23 March 2010 - 11:05 PM

See: http://video.google.com/videoplay?docid=-2...18008&hl=ro - despre proprietatile si structura apei, super interesant.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Pune-ti 3 dorinte :) Anonimul117  5 1.549
Replici noi Tai chi
arte martiale si echilibrarea energetica
andi_  15 3.085
Hot Topic (New) Atasamente magie Alla2000  864 106.146
Hot Topic (New) Atasamente Aveti intrebari despre spiritologie si vrajitorie?
teme combinate
lightbeeing  352 39.866
Hot Topic (New) Am puteri paranormale? Gregory1992  71 8.272