Ce idee v-a venit in minte privind videoclipul?
Pagina 1 din 1
Apa...
Scris 22 March 2010 - 02:18 PM
i-o fi frig la bietul copil...si apa calda ii face bine. ca si noi adultii, in vana sau in puf
)
OOpps..acu' vad ca e ruprica de paranormal..
OOpps..acu' vad ca e ruprica de paranormal..
Scris 22 March 2010 - 02:41 PM
Dacă tot există un topic despre apă, ia să scriu eu ceva legat de apă.
Azi e Ziua Mondială a Apei.
Ziua de 22 Martie, a fost adoptată ca zi a apei, la data 22 Decembrie 1992, în cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite asupra Mediului Înconjurător, de la Rio de Janeiro.
Azi e Ziua Mondială a Apei.
Ziua de 22 Martie, a fost adoptată ca zi a apei, la data 22 Decembrie 1992, în cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite asupra Mediului Înconjurător, de la Rio de Janeiro.
Scris 23 March 2010 - 04:36 AM
Well , eu ma gandesc ca poate a avut o dezvoltare anterioara intr-un mediu acvatic !
si deci a pastrat o puternica atractie pentru apa . De exemplu poate se trage din balena , delfin sau mai stiu eu ce entitate acvatica nedescoperita .
... nui nimic de ras , aici !
Toate traditiile initiatice sunt de comun acord ca omul 'spiritul sau' trece printr-o foarte foarte lunga perioada de evolutie , in care tranziteaza diferite forme . De la o mini scanteie acolo -incepe drumul , mineral-vegetal-animal-OM-inger/diavol-"zeu"-pana cine stie unde !
Cand dezvoltarea 'spiritului' in corpul de animal ajunge la o stare critica de masa , adica de pe-afara de atata evolutie emotionala/sentimentala/astrala/sufleteasca , in urmatoare incarnare va trece la o forma de OM , pentru a-si dezvolta mentalul si aduna virtutile/sau viciile , si calitatile de care are nevoie pentru ! A trece , iarasi , la urmatoarea treapta .
Sau , eu mai stiu ca apa ne pune in legatura cu plexul solar 'soarele nostru interior' , care este in directa legatura subtila cu soarele sistemului solar . De aceea sunt recomandate din popor , baile cu apa calda la picioare , pentru a scapa de diferitele afectiuni . Si copilului , poate nu-i prea place ca a ajuns aici si vrea inapoi , in "lumina" !
... nui nimic de ras , aici !
Cand dezvoltarea 'spiritului' in corpul de animal ajunge la o stare critica de masa , adica de pe-afara de atata evolutie emotionala/sentimentala/astrala/sufleteasca , in urmatoare incarnare va trece la o forma de OM , pentru a-si dezvolta mentalul si aduna virtutile/sau viciile , si calitatile de care are nevoie pentru ! A trece , iarasi , la urmatoarea treapta .
Sau , eu mai stiu ca apa ne pune in legatura cu plexul solar 'soarele nostru interior' , care este in directa legatura subtila cu soarele sistemului solar . De aceea sunt recomandate din popor , baile cu apa calda la picioare , pentru a scapa de diferitele afectiuni . Si copilului , poate nu-i prea place ca a ajuns aici si vrea inapoi , in "lumina" !
Aceasta postare a fost editata de Zen`sei: 23 March 2010 - 04:40 AM
Scris 23 March 2010 - 12:57 PM
Zen`sei, la Mar 23 2010, 05:36 AM, a spus:
....................
"Foc,foc..."
Asa am gindit si eu.Apa inseamna comunicare,memorie,victorie,viata...si eternitate!
Ea,este eterna,omnipotenta si omniprezenta.Victorioasa,nimic nu-i poate sta in cale.Cameleonica.Vitala.
Copilul,instinctiv,"curat",comunica cu astralul.La propriu.
Apa prin puterea si proprietatile ei il relaxeaza si il conecteaza la informatia akashica.La o lume mirifica.Pe care,doar copiii o pot accesa.
"Ca sa intrati in imparatia lui Dzeu trebuie sa fiti asemenea copiilor".
Si eu faceam asemenea copilului...
Observati linistea,rexarea dar si iritarea copilului cind e "deranjat".
Toate secretele vietii si ale creatiei sunt ascunse in apa.
Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 23 March 2010 - 01:00 PM
Scris 23 March 2010 - 11:05 PM
See: http://video.google.com/videoplay?docid=-2...18008&hl=ro - despre proprietatile si structura apei, super interesant.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pune-ti 3 dorinte :) | Anonimul117 | 5 | 1.549 |
|
Tai chi
arte martiale si echilibrarea energetica |
andi_ | 15 | 3.085 |
|