sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Parintii amendati pentru absentele(chiul)elevilor! cum sintem facuti sclavi primariilor,politicienilor! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Danut linistit 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 24-January 10

Scris 21 March 2010 - 10:43 AM

Parintii amendati pentru absentele(chiul)elevilor de la scoala!Clasa politica din Rominia care s-a aflat la conducerea tarii din `89 incoace s-a dovedit neputincioasa la rezolvarea problemelor si nivelului de trai al poporului romin,nu traim bine deloc,iar libertatea de orice natura buna,care a fost cistigata cu pretul singelui celor care s-au jertfit, a fost mereu ingradita iar acum a ajuns strigator la cer pentru cei saraci care abia mai traiesc cu coaja de piine,aceasta Europa ,acest imperiu roman economico -financiar si religios ne sugruma incet dar sigur catre o moarte lenta si chinuitoare cu latul taxelor si impozitelor de tot felul,acum vor sa ne faca sclavii primariilor ,sa muncim pentru politicieni ,nemernicilor,Domnul sa va mustre pentru toate crimele voastre odioase,serpilor,pui de vipere,pocaitiva de moartea lui Ceausescu,eu m-am pocait,Ceausescu a fost impotriva acestui imperiu,poporule romin nu te mai lasa umilit de aceste dobitoace fara minte care ne conduc,sa cerem un referendum pt iesirea fara din Europa care nu ne-a adus nimic .Biserica Ortodoxa esti vinovata ca ai dat mina cu Anticristu cu Papa si te-ai inchinat la un om acum trezeste-te si protesteaza ca daia traiesti de pe urma poporului contribuabil la salariile voastre de preoti.Dragi ZIARISTI,ZIARISTILOR ,VOI MAI SINTETI INCA SINGURA NOASTRA SPERANTA ,VOI SI D-ZEUL BUN IISUS HRISTOS care mai aveti puterea sa luptati si sa protestati pentru noi iobagii de jos peste care apasa aceasta tagma ,clientela,gasca,hoarda,barbara,banda,de politicieni si religiosi hoti si tilhari de neam si de tara si de tot ce este bun si vrednic de frumos si iubit.AM stat pina acum in umbra dar acum ies si va declar razboi pe fata ,daca vreuna din televiziuni este dispusa pentru a ma confrunta cu acesti criminali ii stau la dispozitie,sint un om simplu din popor ,care inca mai iubesc aceasta tara si caruia i-am ramas fidel,ziaristilor va rog sa protestati fata de acest jaf national,fata de aceasta crima ucigasa a sufletelor noastre.Va scriu aceste rinduri in spiritul unei rugaciuni sincere udata cu lacrimi si trimisa la altarul lui D-zeu din ceruri unde IISUS MIJLOCITORUL INCA mai are mila.Va rog protestati.
0

#2 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 21 March 2010 - 12:27 PM

Nu stiu ce sa spun de asta...daca e rau sau bine. Este vorba doar despre absentele nemotivate.
0

#3 Utilizator offline   Marinel 

• 103683
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 05

Scris 21 March 2010 - 06:20 PM

Această prevedere exista şi īn actuala Lege, dar nu a fost aplicată. Probabil, dacă această prevedere din propiect va fi aprobată, va rămāne doar pe hărtie.
0

#4 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 21 March 2010 - 08:01 PM

Citeaza

daca vreuna din televiziuni este dispusa pentru a ma confrunta cu acesti criminali ii stau la dispozitie

Du-te la 0TV, dar numai in cazul in care vorbesti mai bine decat scrii. Ei sunt dispusi sa faca orice pentru audienta.

Cat despre subiect... ori cumperi scutiri ori dai mita la profesori ori platesti amenda mi se pare cam acelasi lucru..
0

#5 Utilizator offline   DrunkPunk 

• Donator de Organ
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-May 07

Scris 21 March 2010 - 09:45 PM

Vezi postareaDanut linistit, la Mar 21 2010, 10:43 AM, a spus:

Va rog protestati.

De ce sa protestam pentru ceva ce este corect ?

Vezi postarea-Betelgeuse-, la Mar 21 2010, 08:01 PM, a spus:

Cat despre subiect... ori cumperi scutiri ori dai mita la profesori ori platesti amenda mi se pare cam acelasi lucru..

Nu prea este acelasi lucru. Scutirile si mita la profesori, o da elevul, amenda, parintii.
0

#6 Utilizator offline   sarazin79 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 09-January 08

Scris 21 March 2010 - 10:04 PM

ai sa razi, dar stiu si parinti care platesc mita si scutirile
si eu sint de acord cu amenda
0

#7 Utilizator offline   Deceneus 

• doar io
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 09

Scris 21 March 2010 - 10:20 PM

Bine ar fi sa se puna in aplicare treaba asta.
Macar cei care nu-si permit sa plateasca mita, scutiri si amenzi vor fi nevoiti sa nu mai chiuleasca.
0

#8 Utilizator offline   DrunkPunk 

• Donator de Organ
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-May 07

Scris 21 March 2010 - 10:22 PM

Vezi postareaDeceneus, la Mar 21 2010, 10:20 PM, a spus:

Bine ar fi sa se puna in aplicare treaba asta.
Macar cei care nu-si permit sa plateasca mita, scutiri si amenzi vor fi nevoiti sa nu mai chiuleasca.

Nu e de aia, cand nu va mai fi invatamantul obligatoriu, pot chiulii cat vor, pe banii lor.
Pana atunci, sa stea la scoala. :giveheart:
0

#9 Utilizator offline   Marinel 

• 103683
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 09-December 05

Scris 21 March 2010 - 10:44 PM

Rămān la opinia că măsura nu se va aplica, mai ales cu noua finanţare "pe cap de elev", profesorii nu vor mai pune deloc absenţe sau le vor motiva singuri, fără nici o şpagă, doar pentru a nu rămāne fără salarii.
0

#10 Utilizator offline   Deceneus 

• doar io
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 09

Scris 21 March 2010 - 11:46 PM

Din pacate, cam asta prevad si eu...M-as mira sa fie altfel.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Partidul Piratilor din Romania
Fii pirat cu acte in regula!
NeoxX  9 3.765
Replici noi Recladeste Romania
Ce ai face daca ai fi primarul orasului tau, dar presedintele tarii?
New Task  13 5.260
Hot Topic (New) Nostalgicii Comunismului...
...neadaptatii de azi ?
Madonna  119 33.871
Hot Topic (New) Noul premier al Romaniei este BOC
Ce parere aveti despre aceasta numire ?
mau77mau  202 37.587
Poll (No New) Chestionar:    Adrian Paunescu intre politica si poezie Dan Andronescu  1 1.603