Baschet topic combinat
Scris 10 December 2005 - 04:07 PM
hello!!ce faceti? jucati si voi basket?bai nush ce sport va place dar cel putin mie basketul mie se pare super tare..oricat de suparata as fii eu in ziua aia..dupa ce ies de la antrenament sunt cea mai fericta..te relaxeaza..care mai e fan al basketului pe aici?si care stie unele fente care pot fii explicate si in scris?
..
Scris 17 December 2005 - 03:52 PM
si eu tot extrema sunt!
...si cum era..dadeai cosuri muuuuuuuuultee sau doar muuulte!
Scris 21 July 2006 - 09:48 AM
Hy eu sunt nou pe aici si scriu pentru prima data pe forumul roportal.ro deci sunt nou...vreau sa va spun ca si eu joc la o echipa de baschet masculin si suntem pe locul 3 din tara deci avem o echipa buna si as vrea si eu ca si cristina16 sa scrieti ceva fente ce se pot face
Scris 21 July 2006 - 09:53 AM
Hy va place baschetul masculin??? mie la nebuie si as vrea sa scrieti ceva fente pentru ca stiu doar 4
Scris 10 August 2008 - 03:18 PM
cine de pe-aici mai este pasionat de baschet?nu doar la TV,ci si jucat,sau invers
Aceasta postare a fost editata de qwerty_adema: 10 August 2008 - 03:19 PM
Scris 10 August 2008 - 03:38 PM
Moi.
Baschet all the way
De urmarit - la greu, de vreo 8-9 ani, cam cum sunt altii obsedati cu fotbalul, aproape fiecare meci din playoff si cel putin 2-3 pe saptamana (NBA). Plus citit stiri, transferuri, the works.
De jucat - am jucat mult mai demult, acum cam odata pe saptamana - la job, in pauza de masa, e un mic grup de pasionati. Mai ies si singur sa arunc la cos, e una din chestiile care ma relaxeaza cel mai mult.
De urmarit - la greu, de vreo 8-9 ani, cam cum sunt altii obsedati cu fotbalul, aproape fiecare meci din playoff si cel putin 2-3 pe saptamana (NBA). Plus citit stiri, transferuri, the works.
De jucat - am jucat mult mai demult, acum cam odata pe saptamana - la job, in pauza de masa, e un mic grup de pasionati. Mai ies si singur sa arunc la cos, e una din chestiile care ma relaxeaza cel mai mult.
Scris 11 August 2008 - 03:29 PM
Trist sa vezi ca sunt asa putini pasionati de acest sport minunat. Eu mi-am facut si propria pagina web pentru acest sport. In fiecare seara ma delectez cu 3 ore de baschet si nu ma satur niciodata. Niciodata nu m-am plictisit de baschet si nu ma voi plictisi.
Scris 18 August 2008 - 02:30 PM
Singuru' thread ce are in titlu "baschet".
Nu are legatura cu tema dar : Show LeBron James acum pe TVR1
Nu are legatura cu tema dar : Show LeBron James acum pe TVR1
Contact
Facebook
Twitter
RSS