sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Viza pe un proiect de afacere afacere Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Radududa 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 19 March 2010 - 08:36 PM

Va rog frumos, cine ma poate ajuta cu ceva informatii. Printr-un concurs de imprejurari, cu putin ajutor si noroc, am obtinut prin Camera de comert Bucuresti o invitatie cu permis de intrare in scop de afaceri la un tirg international in Atlanta referitor echipamente pt producerea de energie prin mijloace alternative ecologice. Camera de comert nu-mi asigura automat si viza de aceea ma gindeam ca poate unii dintre cei care intra aici au ceva informatii: firma mea are disponibilitati financiare cu garantii (scrisoare) bancare in valoare de 47 mii Euro. Am citit undeva pentru a primi viza de afaceri trebuie sa demonstrezi ca dispui de o suma care sa treaca de 100 mii USD. Exista o suma limita ca sa fii tratat ca si investitor? Ce alte acte mai pot duce la ambasada in afara de o scrisoare de garantie bancara. Ma gindesc ca Biletele de trezorerie sint mai bune. Astept si alte informatii in aceste sens. Va multumesc!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Cum se traieste in America?
viata in state.....
joannahart  93 24.246
Replici noi cu viza de turist cat stai in USA cat in Romania? Cristina82  0 2.040
Replici noi Work & Travel in USA ... partea II-a
Mărturia unui student romān exploatat īn SUA
The Unknown  0 533
Replici noi Catel, caut insotitor
Ajutor pentru expedierea unui catel in Vancouver, BC Canada
kalina  1 1.633
Replici noi Casatorie catigator Visa Lottery Ioana30  2 4.616