Ma inrosesc foarte repede... Ce sa fac?
Scris 18 March 2010 - 04:18 PM
Buna.Am si eu o problema mica inrosesc foarte repede.aproape pentru orice.Daca intru intr-o situatie mai nasoala ma da de gol faza k inrosesc.Cum as putea sa scap de asta?HEEEEELP MEEE!!!
Scris 18 March 2010 - 04:49 PM
Cand stai de vorba cu cineva te concentrezi asupra lui. Studiezi nasul, ochii, gura....
Scris 18 March 2010 - 06:39 PM
Tipii deosebiti vor aprecia timidtatea ta si obrajorii rosii 
Daca e vorba de o panica mai grava atunci incearca sa te relaxezi , sa incerci sa capeti incredere in tine
Daca e vorba de o panica mai grava atunci incearca sa te relaxezi , sa incerci sa capeti incredere in tine
Scris 18 March 2010 - 08:00 PM
Nu prea poti sa scapi, decat daca reusesti sa-ti stapanesti emotiile. Din experienta, iti spun ca nu prea ai scapare, eu inca rosesc, si nu mai am 18 ani.
Scris 18 March 2010 - 08:32 PM
eu n-am vrut sa-i tai sperantele ca trece cu timpul
insa poti sa gestionezi altfel emotiile si sa controlezi manifestarea lor
insa poti sa gestionezi altfel emotiile si sa controlezi manifestarea lor
Scris 18 March 2010 - 08:35 PM
Iti dau un exemplu cand nu prea ai ce sa controlezi... La o gafa, nu mai am timp sa ma gandesc ca tre sa-mi controlez emotiile. Ma inrosesc pana la urechi si gata.
Sunt situatii si situatii, poti sa te controlezi cand mergi la o intalnire, cu un baiat, un interviu, ceva, nu stiu. Atunci poate se mai poate face ceva. Dar cand te ia prin surprindere...
))
Sunt situatii si situatii, poti sa te controlezi cand mergi la o intalnire, cu un baiat, un interviu, ceva, nu stiu. Atunci poate se mai poate face ceva. Dar cand te ia prin surprindere...
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 18 March 2010 - 08:42 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce apreciati la o fata? | Dragos. | 34 | 5.816 |
|
chipul sau corpul? |
adnana | 67 | 14.353 |
|
Chestionar: