Il iubesc dar incep sa ma indragostesc de cineva
Scris 18 March 2010 - 02:18 PM
Am o relatie de 1 an si 8 luni cu iubitul meu,dar fara sa vreau am inceput sa ma indragostesc de antrenorul meu...intr-adevar a facut multe greseli de la bun inceput in relatie si am avut multa rabdare cu el si am fost alaturi de el inclusiv si parintii mei...insa el nu facea decat greseli si in continuare...si in momentul cand am decis sa fac ceva bun ptr mine am inceput sa merg la sala si am si antrenor,fara sa imi dau seama a inceput sa imi placa de el desi ca stiu ,ca nu am sanse la el dar oricat incerc sa nu ma gandesc la el nu reusesc...nu am mai patit asta niciodata...nu am inselat niciodata si nici nu vreau sa il fac pe iubitul meu sa sufere totusi il iubesc dar nu ca la inceput pentru ca la mijloc sunt multe...si a crezut ca glumesc,el stie si observa ca nu mai sunt ca la inceput si i-am dat si motive ,am vrut sa ma despart de el dar el a zis sa ii mai acord o sansa ,iar acum nu stiu ce sa fac cu sentimentul care il simt ptr antrenor....as vrea sa nu fie asa dar chiar nu mai stiu ce sa fac,cand ma duc la sala ma simt foarte diferit in prezenta lui...mai linistita si mai libera(fara stres)el nu stie nimic si nici nu va stii ca oricum nu se va uita la una ca mine momentan...lucrul asta nu il stie nimeni pentru ca mi-as dori sa nu merg mai departe cu el ,de sala nu ma pot lasa ca am probleme de sanatate si chiar am inceput sa dau rezultate.Poate mi-ar prinde bine un sfat!Multumesc anticipat!
Scris 18 March 2010 - 02:32 PM
Sfat in legatura cu ce?
Vrei sa nu te mai gandesti la antrenor?
Schimba sala.
Vrei sa nu te mai gandesti la antrenor?
Schimba sala.
Scris 18 March 2010 - 02:32 PM
schimba sala, si prin urmare si antrenorul 
Dar mi se pare ca de fapt iti place ideea ... cu antrenorul.
Dar mi se pare ca de fapt iti place ideea ... cu antrenorul.
Scris 18 March 2010 - 02:38 PM
Heto, la Mar 18 2010, 02:27 PM, a spus:
Cateodata e mai bine sa inchei o relatie atunci cand aceasta nu mai merge. Este singurul lucru corect pe care il poti face pentru tine si pentru persoana de langa tine.
Da, dar s-ar putea sa nu iasa nimic serios cu antrenorul.
Decat o aventura de o noapte asta in cazul in care antrenorului ii va placea de ea.
Scris 18 March 2010 - 02:51 PM
Va aparea mereu altcineva intre voi doi pentru ca relatia existenta e bazata pe conditionari si nu pe dragoste . Fii sincera cu tine insuti , fii indepedenta si vei vedea diferenta
Scris 18 March 2010 - 02:51 PM
e contradictie inca din titlu.
Cum sa iubesti pe cineva si sa te indragostesti de altcineva?
Scris 18 March 2010 - 03:12 PM
Amarena, la Mar 18 2010, 02:51 PM, a spus:
e contradictie inca din titlu.
"il iubesc dar incep sa ma indragostesc de cineva"
Azi: iubire pentru actualul (80%) + indragosteala pentru antrenor (20%)
Azi: iubire pentru actualul (70%) + indragosteala pentru antrenor (30%)
................................................................................
........................
Scris 18 March 2010 - 03:14 PM
din punctul meu de vedere, alta dragoste isi face loc numai acolo unde nu mai exista nimic pentru altul.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Reteta dragostei | amiglobe | 39 | 10.065 |
|
De ce iubirea doare? | SAD EYES | 408 | 37.041 |
|
Femeia ta pupandu-se cu altu'
sarut furat |
bistro | 114 | 13.788 |
|
Cum ati spus "te iubesc" [primei persoane]?
daca sunteti timid/a, cum ati actiona? |
Marinius | 95 | 8.908 |
|
Prefera barbatii 'scorpiile'?
|
Sarah N.... | 55 | 10.857 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS