zexelica, la Mar 22 2010, 10:52 AM, a spus:
Stimabile, iti mai citez odata versul unde sunt echivalate vindecarile cu bautul otravii.
Marcu 16
17Iată semnele cari vor īnsoţi pe cei ce vor crede: īn Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi īn limbi noi;
18vor lua īn mīnă şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu -i va vătăma; īşi vor pune mīnile peste bolnavi, şi bolnavii se vor īnsănătoşa.``
Acum, tu nu crezi? Ca scrie ca "cei ce vor crede" vor bea ceva de moarte si nu-i va vatama.
Iar, daca vrei sa vedem cat de credincios esti, hai la spital la Pantelimon, sa-ti pui mana peste bolnavi si sa vedem cine se va insanatosi.
Esti sau nu credincios?
Domnule cuvantul acesta nu-l poti intelege ,ca e ascuns. Eu nu te pot lamuri asupra lui nicipentrucat dar Duhul te poate lamuri. Oricui i se prezinta mai mult decat poate primi este rezid.
Sigur nu se foloseste cum crezi dumneata. Cred vrand vreau eu , fac la spital ce vor muschi mei si beau caind am chef eu...
Credinta asta a dumneavoastra este de tip :
Matei 4:6 şi I-a zis: Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu, aruncă-Te jos; căci este scris:El va porunci īngerilor Săi să vegheze asupra Ta;şi ei Te vor lua pe mīni,ca nu cumva să Te loveşti cu piciorul de vreo piatră.
Porti ceva in credinta ta care trebuie adus la ascultare. Ca toti cei ce sant entuziasmati si teribili.
Eu am avut ceva in mine de moarte baut sau nebaut si nu mai este.
Stapanul dispune de viata robului si robul are incredere in decizia stapanului daca si-a dat viata acestuia.
Ti se aduce la cunostinta decizia care spune ca trebuie sa pleci din viata, esti instintat si apoi chiar o faci sau fugi la Pantelimon sau ce spitale mai ai pe acolo.
Luca 14:26 Dacă vine cineva la Mine, şi nu urăşte...chiar īnsăş viaţa sa, nu poate fi ucenicul Meu.
Ai pus jos viata ? Ai abandonat planurile tale materiale si personale? Inca te mai iubesti si ai valoare in mijlocul valorilor desarte ale lumii tale?
Spune ca trebuie sa-i cunosti glasul
Ioan 10:3 Portarul īi deschide, şi oile aud glasul lui; el īşi cheamă oile pe nume, şi le scoate afară din staul.
Ioan 10:4 După ce şi-a scos toate oile, merge īnaintea lor; şi oile merg după el, pentrucă īi cunosc glasul.
Sigur asculti glasul ?
Isaia 54:17 Orice armă făurită īmpotriva ta va fi fără putere; şi pe orice limbă care se va ridica la judecată īmpotriva ta, o vei osīndi. Aceasta este moştenirea robilor Domnului, aşa este mīntuirea care le vine dela Mine, zice Domnul.
Nu este rob de care stapinul sa nu dispuna de viata sa. Da nu se stie asta ca acum e democratie si se merge dupa doctrine bisericesti ori postbisericesti.
119:140 Cuvīntul Tău este cu totul īncercat,şi robul Tău īl iubeşte.
:5 Voi sīnteţi păziţi de puterea lui Dumnezeu, prin credinţă, pentru mīntuirea gata să fie descoperită īn vremurile de apoi!
1:6 Īn ea voi vă bucuraţi mult, măcar că acum, dacă trebuie, sīnteţi īntristaţi pentru puţină vreme, prin
felurite īncercări,
1:7 pentruca
īncercarea credinţei voastre, cu mult mai scumpă decīt aurul care piere şi care totuş este cercat prin foc ,
să aibă ca urmare lauda , slava şi cinstea, la arătarea lui Isus Hristos,
1 Tesaloniceni 5:18
Mulţămiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, īn Hristos Isus, cu privire la voi.
Romani 8:28 De altă parte, ştim că
toate lucrurile lucrează
īmpreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeuşi anume, spre binele celorce sīnt chemaţi după planul Său.
Numai sa primesti.
Aceasta postare a fost editata de andrei.hus: 22 March 2010 - 02:19 PM