sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vindecarea de suferinte si boli .Ce spune scriptura? Cunoasterea Lui Dumnezeu si increderea in El. Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   andrei.hus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-April 08

Scris 21 March 2010 - 10:02 PM

Vezi postareazexelica, la Mar 21 2010, 09:36 PM, a spus:

Ai chef de glume, stimabile. Tu ii canti in struna lui Branhanel, cap de cauciuc, bagi link-uri pe site-urile bisericii tale. Nu toti sunt adormiti p-aici.
Neeexxxt.

Ma indoiesc ca ti s-a intamplat asa ceva. Am intalnit in America sute de persoane cu aceeasi poveste ca tine si era vrajeala ca sa aduca pe cei creduli la ei la biserica.

Nimic nu scrie de vindecari, deci citezi iarasi aiurea in tramvai.

Nu zau? Ai uitat sa zici "pe cuvantul lui Branhanel", acest Benny Hill al crestinismului.

Pai, atunci de ce nu te mai duci matale la sinagoga? Nu e Hristos acelasi din vremea lui Moise?
Vad ca n-ai citit Scriptura si dai citate care merg la tine la biserica. Nu ma mir, ca cineva poate crede in minciunile "vindecarilor" :giveheart: voastre.
Pariu fac, ca daca va aduc unul cu mana uscata sau lepra si nu puteti sa-l vindecati, veti spune ca nu are credinta necesara :dance:
Am facut asta in America.....asa ca sunt satul de branhanei pana peste cap.

Domnule Dumneata te impiedeci de religiosi si nu poti ajunge de acesti" sfinti" la Cuvantul lui Hristos.

Cuvantul nu inceteaza referitor la vindecare etc.. Acum se propovadueste evanghelia Harului .

Daca cvineva aude si primeste Cuvantul este sub Har. Cand nu se mai propovadueste Cuvantul Evangheliei este oprit harul.

Ciudata amestecatura de credinte se intalnecs la tine..

Nu crezi ce spune Hristos nu esti in Hristos si el nu lucreaza in tine pentru asta poti studia pe cont propriu fara Duhul Sau
Spor la treaba.

Aceasta postare a fost editata de andrei.hus: 21 March 2010 - 10:06 PM

0

#22 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 22 March 2010 - 10:52 AM

Stimabile, iti mai citez odata versul unde sunt echivalate vindecarile cu bautul otravii.

Marcu 16

17Iată semnele cari vor īnsoţi pe cei ce vor crede: īn Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi īn limbi noi;

18vor lua īn mīnă şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu -i va vătăma; īşi vor pune mīnile peste bolnavi, şi bolnavii se vor īnsănătoşa.``

Acum, tu nu crezi? Ca scrie ca "cei ce vor crede" vor bea ceva de moarte si nu-i va vatama.
Iar, daca vrei sa vedem cat de credincios esti, hai la spital la Pantelimon, sa-ti pui mana peste bolnavi si sa vedem cine se va insanatosi.
Esti sau nu credincios?

Aceasta postare a fost editata de zexelica: 22 March 2010 - 10:53 AM

0

#23 Utilizator offline   andrei.hus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 22 March 2010 - 01:52 PM

Vezi postareazexelica, la Mar 22 2010, 10:52 AM, a spus:

Stimabile, iti mai citez odata versul unde sunt echivalate vindecarile cu bautul otravii.

Marcu 16

17Iată semnele cari vor īnsoţi pe cei ce vor crede: īn Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi īn limbi noi;

18vor lua īn mīnă şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu -i va vătăma; īşi vor pune mīnile peste bolnavi, şi bolnavii se vor īnsănătoşa.``

Acum, tu nu crezi? Ca scrie ca "cei ce vor crede" vor bea ceva de moarte si nu-i va vatama.
Iar, daca vrei sa vedem cat de credincios esti, hai la spital la Pantelimon, sa-ti pui mana peste bolnavi si sa vedem cine se va insanatosi.
Esti sau nu credincios?

Domnule cuvantul acesta nu-l poti intelege ,ca e ascuns. Eu nu te pot lamuri asupra lui nicipentrucat dar Duhul te poate lamuri. Oricui i se prezinta mai mult decat poate primi este rezid.

Sigur nu se foloseste cum crezi dumneata. Cred vrand vreau eu , fac la spital ce vor muschi mei si beau caind am chef eu...
Credinta asta a dumneavoastra este de tip :

Matei 4:6 şi I-a zis: Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu, aruncă-Te jos; căci este scris:El va porunci īngerilor Săi să vegheze asupra Ta;şi ei Te vor lua pe mīni,ca nu cumva să Te loveşti cu piciorul de vreo piatră.

Porti ceva in credinta ta care trebuie adus la ascultare. Ca toti cei ce sant entuziasmati si teribili.

Eu am avut ceva in mine de moarte baut sau nebaut si nu mai este.

Stapanul dispune de viata robului si robul are incredere in decizia stapanului daca si-a dat viata acestuia.

Ti se aduce la cunostinta decizia care spune ca trebuie sa pleci din viata, esti instintat si apoi chiar o faci sau fugi la Pantelimon sau ce spitale mai ai pe acolo.
Luca 14:26 Dacă vine cineva la Mine, şi nu urăşte...chiar īnsăş viaţa sa, nu poate fi ucenicul Meu.

Ai pus jos viata ? Ai abandonat planurile tale materiale si personale? Inca te mai iubesti si ai valoare in mijlocul valorilor desarte ale lumii tale?

Spune ca trebuie sa-i cunosti glasul

Ioan 10:3 Portarul īi deschide, şi oile aud glasul lui; el īşi cheamă oile pe nume, şi le scoate afară din staul.
Ioan 10:4 După ce şi-a scos toate oile, merge īnaintea lor; şi oile merg după el, pentrucă īi cunosc glasul.

Sigur asculti glasul ?

Isaia 54:17 Orice armă făurită īmpotriva ta va fi fără putere; şi pe orice limbă care se va ridica la judecată īmpotriva ta, o vei osīndi. Aceasta este moştenirea robilor Domnului, aşa este mīntuirea care le vine dela Mine, zice Domnul.

Nu este rob de care stapinul sa nu dispuna de viata sa. Da nu se stie asta ca acum e democratie si se merge dupa doctrine bisericesti ori postbisericesti.

119:140 Cuvīntul Tău este cu totul īncercat,şi robul Tău īl iubeşte.

:5 Voi sīnteţi păziţi de puterea lui Dumnezeu, prin credinţă, pentru mīntuirea gata să fie descoperită īn vremurile de apoi!
1:6 Īn ea voi vă bucuraţi mult, măcar că acum, dacă trebuie, sīnteţi īntristaţi pentru puţină vreme, prin felurite īncercări,
1:7 pentruca īncercarea credinţei voastre, cu mult mai scumpă decīt aurul care piere şi care totuş este cercat prin foc , să aibă ca urmare lauda , slava şi cinstea, la arătarea lui Isus Hristos,

1 Tesaloniceni 5:18 Mulţămiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, īn Hristos Isus, cu privire la voi.

Romani 8:28 De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează īmpreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeuşi anume, spre binele celorce sīnt chemaţi după planul Său.

Numai sa primesti.

Aceasta postare a fost editata de andrei.hus: 22 March 2010 - 02:19 PM

0

#24 Utilizator offline   Opesmooth 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 21-February 10

Scris 22 March 2010 - 08:02 PM

Vezi postareaandrei.hus, la Mar 21 2010, 10:02 PM, a spus:

Domnule Dumneata te impiedeci de religiosi si nu poti ajunge de acesti" sfinti" la Cuvantul lui Hristos.

Cuvantul nu inceteaza referitor la vindecare etc.. Acum se propovadueste evanghelia Harului .

Daca cvineva aude si primeste Cuvantul este sub Har. Cand nu se mai propovadueste Cuvantul Evangheliei este oprit harul.

Ciudata amestecatura de credinte se intalnecs la tine..

Nu crezi ce spune Hristos nu esti in Hristos si el nu lucreaza in tine pentru asta poti studia pe cont propriu fara Duhul Sau
Spor la treaba.

...PINA LA URMA CE DORITI?parerea mea este sa esiti dupa acest forum ce cauti daca nu crezi?sa inmultit lumea cu atei !
0

#25 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 March 2010 - 12:02 AM

Stimable, eu cred, insa nu cred neconditionat. Cred numai ce scrie in Scriptura. Iar in Scriptura scrie clar ca daca va bea ceva de moarte, nu-l va vatama. Omul, insa, o da cotita si nu vrea sa incerece niste soricioaica, iar cu vindecarile, fac pariu ca daca-i duc un om cu o mana uscata nu-l va face intreg si se va eschiva cum ca "omul nu are credinta de vindecare".
Acesti sarlatani sunt in toata lumea si se folosesc de credulitatea oamenilor, nu au treaba cu crestinismul decat declarativ: cred in liberul arbitru, pierderea salvarii si puterea omul de a se salva singur.
0

#26 Utilizator offline   andrei.hus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 23 March 2010 - 10:42 AM

Vezi postareazexelica, la Mar 23 2010, 12:02 AM, a spus:

Stimable, eu cred, insa nu cred neconditionat. Cred numai ce scrie in Scriptura. Iar in Scriptura scrie clar ca daca va bea ceva de moarte, nu-l va vatama. Omul, insa, o da cotita si nu vrea sa incerece niste soricioaica, iar cu vindecarile, fac pariu ca daca-i duc un om cu o mana uscata nu-l va face intreg si se va eschiva cum ca "omul nu are credinta de vindecare".
Acesti sarlatani sunt in toata lumea si se folosesc de credulitatea oamenilor, nu au treaba cu crestinismul decat declarativ: cred in liberul arbitru, pierderea salvarii si puterea omul de a se salva singur.

Tu te duci la sarlatani nu mergi la Hristos ?
Poate sau nu poate insanatosi Fiul
Scriptura zice sa crezi neconditionat (pe cuvant de Dumnezeu) altfel nu se mai numeste credinta. Nu sant doua credinte.

11:22 Isus a luat cuvīntul, şi le-a zis: Aveţi credinţă īn Dumnezeu!

11:23 Adevărat vă spun că, dacă va zice cineva muntelui acestuia: Ridică-te şi aruncă-te īn mare, şi dacă nu se va īndoi īn inima lui, ci va crede că ce zice se va face, va avea lucrul cerut.

11:24 De aceea vă spun că, orice lucru veţi cere, cīnd vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea.

Unde sant oameni aici ?

Aceasta postare a fost editata de andrei.hus: 23 March 2010 - 10:43 AM

0

#27 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 March 2010 - 11:11 PM

Stimabile, credinta au si demonii.

Iacob 2

19Tu crezi că Dumnezeu este unul, şi bine faci; dar şi dracii cred... şi se īnfioară!

Credinta nu este a omului, ci a lui Hristos.

Efeseni 2

8Căci prin har aţi fost mīntuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine dela voi; ci este darul lui Dumnezeu.

Galateni 2

16Totuş, fiindcă ştim că omul nu este socotit neprihănit, prin faptele Legii, ci numai prin credinţa lui Isus Hristos, am crezut şi noi īn Hristos Isus, ca să fim socotiţi neprihăniţi prin credinţa lui Hristos, iar nu prin faptele Legii; pentrucă nimeni nu va fi socotit neprihănit prin faptele Legii.

Nu este credinta ta, stimabile, iar daca n-ai crednita=Hristos nu poti fi mantuit. Vindecarea inseamna spiirtual salvare, insa la biserica nu se invata asta, pt ca nu au Duhul....... Pe ei ii arde grija de cancer :pardon:
0

#28 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 23 March 2010 - 11:31 PM

Vezi postareazexelica, la Mar 23 2010, 11:11 PM, a spus:

Stimabile, credinta au si demonii.

Iacob 2

19Tu crezi că Dumnezeu este unul, şi bine faci; dar şi dracii cred... şi se īnfioară!

Credinta nu este a omului, ci a lui Hristos.

Efeseni 2

8Căci prin har aţi fost mīntuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine dela voi; ci este darul lui Dumnezeu.

Galateni 2

16Totuş, fiindcă ştim că omul nu este socotit neprihănit, prin faptele Legii, ci numai prin credinţa lui Isus Hristos, am crezut şi noi īn Hristos Isus, ca să fim socotiţi neprihăniţi prin credinţa lui Hristos, iar nu prin faptele Legii; pentrucă nimeni nu va fi socotit neprihănit prin faptele Legii.

Nu este credinta ta, stimabile, iar daca n-ai crednita=Hristos nu poti fi mantuit. Vindecarea inseamna spiirtual salvare, insa la biserica nu se invata asta, pt ca nu au Duhul....... Pe ei ii arde grija de cancer :pardon:

Zexe,pai tu de ce nu mergi la pantelimonul ala ,si sa-i eliberezi pe toti.Sa nu mai consume curentul degeaba,ca si asa nu are cine-l plati.
Si pe urma bei o sticla de verde de Paris,si incepi sa rizi la toti.
0

#29 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 March 2010 - 12:34 AM

Vezi postareahaym herman, la Mar 23 2010, 11:31 PM, a spus:

Zexe,pai tu de ce nu mergi la pantelimonul ala ,si sa-i eliberezi pe toti.Sa nu mai consume curentul degeaba,ca si asa nu are cine-l plati.
Si pe urma bei o sticla de verde de Paris,si incepi sa rizi la toti.

Pt ca bautul otravii este doctrina falsa, care nu ma omoara (pierd salvarea) pt ca este imposibil sa pierzi salvarea.
Vindecarea este salvarea. Pusul mainii inseamna propovaduire.

Vindecarile fizice sunt numite SEMNE, insa bisericile nu inteleg decat fizic Scriptura, la fel ca si stimatii rabini.
Asa ca, o groaza de sarlatani, precum branhanel si altii, predica vindecarile trupesti, deoarece prostimea aia cauta.
0

#30 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 24 March 2010 - 02:42 AM

Vezi postareaVEMANS, la Mar 17 2010, 12:04 AM, a spus:

De ce apeleaza credinciosii la medici daca este suficient un "apel" la Cel de Sus ? De ce mor (relativ) de tineri milioane de credinciosi ?
Nestiute sunt caile Domnului......

Sa reportat pe CNN saptamana trecuta despre o secta crestina in US numita "Followers of Christ" care nu accepta nici o form a de ajutor/tratament medical modern sau de orice alta natura,ideologia lor fiind credinta in puterea rugaciunii si a vointei divine....faith healing.
Rata mortalitatii infantile in aceasta secta este de necrezut.Ei sustin ca legea statului care condamna si persecuta o astfel de practica le incalca libertatea de practica religioasa.

Jeffrey and Marci Beagley sentenced to 16 months of prison for their son’s faith-healing death...
http://factnet.org/?p=608

Aceasta postare a fost editata de Nahreen: 24 March 2010 - 02:43 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »