sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vindecarea de suferinte si boli .Ce spune scriptura? Cunoasterea Lui Dumnezeu si increderea in El. Evaluare topic: - - - - -

#151 Utilizator offline   Matadorul 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 22-April 11

Scris 01 May 2011 - 11:17 PM

Azi a fost beatificat papa ioan paul al 2-lea pentru ca a vindecat o calugarita.Eu voi incepe sa ma rog lui Alexander Fleming.
0

#152 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 02 May 2011 - 09:03 PM

Vezi postareaMatadorul, la 01 May 2011 - 11:17 PM, a spus:

Azi a fost beatificat papa ioan paul al 2-lea pentru ca a vindecat o calugarita.Eu voi incepe sa ma rog lui Alexander Fleming.

Pai inseamna ca acest Papa este pe drumul cel bun ... si ca e pe cale de a deveni felcer ...!!!

Ca sa devina sora si asistenta ...probabil trebuie sa-si puna poalele in cap ...sau sa steie capra .... la coarnele tzapului Bahomet.

Iar ca sa ajunga Doctor ...va ajunge doar in cealalta cealalta lume ...adica dincolo de aia in care a ajuns deja!

Sau nu exista o alta lume dincolo de lumea in care intram prin moarte ?

Ia sa vedem cine imi poate dovedi ca nu exista ...ptr ca in "credinta" ...totul exista ...chiar si Dumnezeu !
0

#153 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 06 May 2011 - 12:07 PM

Vezi postareaSikaryan, la 02 May 2011 - 09:03 PM, a spus:

Pai inseamna ca acest Papa este pe drumul cel bun ... si ca e pe cale de a deveni felcer ...!!!

Ca sa devina sora si asistenta ...probabil trebuie sa-si puna poalele in cap ...sau sa steie capra .... la coarnele tzapului Bahomet.

Iar ca sa ajunga Doctor ...va ajunge doar in cealalta cealalta lume ...adica dincolo de aia in care a ajuns deja!

Sau nu exista o alta lume dincolo de lumea in care intram prin moarte ?

Ia sa vedem cine imi poate dovedi ca nu exista ...ptr ca in "credinta" ...totul exista ...chiar si Dumnezeu !

Pe sistemul : Domnu doctor, a reusit operatia? Nu fiule, iti coasem aripile. Cel mai mult mi-a placut ca s-a simtit si clerul din Romania sa canonizeze un ortodox in aceeasi zi. Ca sa nu strice echilibrul.
0

#154 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 05 April 2012 - 07:47 PM

Vezi postareaandrei.hus, la 16 March 2010 - 11:48 AM, a spus:

Pate cineva sa ma ajute ? Am nevoie disperata de ajutor...sant bolnav de ...

Sa nu ajunge-ti in spital ... Oameni aceia nu s-au pregatit si sant total nelinistiti.

Cu atatia necredinciosi pe lumea asta, au proliferat spitalele precum ciupercile dupa ploaie :doh: La ce bun, cand Romania are peste 18.000 de biserici? Daca d-zeu si fiu-su au putere de vindecare, pai sa vindece si sa vedem o Romanie cu oameni sanatosi si nu campioni la inghitit pastile.
1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai părăsit?
semnificatia sfasietoarelor cuvinte
Biotika  200 14.393
Hot Topic (New) Atasamente O intrebare pentru Dumnezeu * * * * - black-mamba  308 12.845
Hot Topic (New) Atasamente Dumnezeu se face ca ploua
De ce Dumnezeu nu mi-a dat raspuns la o rugaminte
Cristi din prahova  435 20.046
Hot Topic (New) Atasamente Care este legatura dintre IIsus si crestinatate Csc  240 7.266
Hot Topic (New) Probleme, paradoxuri, contradictii, absurditati
cercetand (in) existenta "domnului"
mihai_1991  70 8.367