Azi a fost beatificat papa ioan paul al 2-lea pentru ca a vindecat o calugarita.Eu voi incepe sa ma rog lui Alexander Fleming.
Vindecarea de suferinte si boli .Ce spune scriptura? Cunoasterea Lui Dumnezeu si increderea in El.
Scris 02 May 2011 - 09:03 PM
Matadorul, la 01 May 2011 - 11:17 PM, a spus:
Azi a fost beatificat papa ioan paul al 2-lea pentru ca a vindecat o calugarita.Eu voi incepe sa ma rog lui Alexander Fleming.
Pai inseamna ca acest Papa este pe drumul cel bun ... si ca e pe cale de a deveni felcer ...!!!
Ca sa devina sora si asistenta ...probabil trebuie sa-si puna poalele in cap ...sau sa steie capra .... la coarnele tzapului Bahomet.
Iar ca sa ajunga Doctor ...va ajunge doar in cealalta cealalta lume ...adica dincolo de aia in care a ajuns deja!
Sau nu exista o alta lume dincolo de lumea in care intram prin moarte ?
Ia sa vedem cine imi poate dovedi ca nu exista ...ptr ca in "credinta" ...totul exista ...chiar si Dumnezeu !
Scris 06 May 2011 - 12:07 PM
Sikaryan, la 02 May 2011 - 09:03 PM, a spus:
Pai inseamna ca acest Papa este pe drumul cel bun ... si ca e pe cale de a deveni felcer ...!!!
Ca sa devina sora si asistenta ...probabil trebuie sa-si puna poalele in cap ...sau sa steie capra .... la coarnele tzapului Bahomet.
Iar ca sa ajunga Doctor ...va ajunge doar in cealalta cealalta lume ...adica dincolo de aia in care a ajuns deja!
Ia sa vedem cine imi poate dovedi ca nu exista ...ptr ca in "credinta" ...totul exista ...chiar si Dumnezeu !
Pe sistemul : Domnu doctor, a reusit operatia? Nu fiule, iti coasem aripile. Cel mai mult mi-a placut ca s-a simtit si clerul din Romania sa canonizeze un ortodox in aceeasi zi. Ca sa nu strice echilibrul.
Scris 05 April 2012 - 07:47 PM
andrei.hus, la 16 March 2010 - 11:48 AM, a spus:
Pate cineva sa ma ajute ? Am nevoie disperata de ajutor...sant bolnav de ...
Sa nu ajunge-ti in spital ... Oameni aceia nu s-au pregatit si sant total nelinistiti.
Sa nu ajunge-ti in spital ... Oameni aceia nu s-au pregatit si sant total nelinistiti.
Cu atatia necredinciosi pe lumea asta, au proliferat spitalele precum ciupercile dupa ploaie
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai părăsit?
semnificatia sfasietoarelor cuvinte |
Biotika | 200 | 14.393 |
|
|
black-mamba | 308 | 12.845 |
|
De ce Dumnezeu nu mi-a dat raspuns la o rugaminte |
Cristi din prahova | 435 | 20.046 |
|
|
Csc | 240 | 7.266 |
|