Pate cineva sa ma ajute ? Am nevoie disperata de ajutor...sant bolnav de ...
Sa nu ajunge-ti in spital ... Oameni aceia nu s-au pregatit si sant total nelinistiti.
Pentru cei mai multi pamantul fuge de sub picioare la auzirea cuvantului prea tarziu
Pentru cativa o multumire sufleteasaca se asterne la aflarea vesti.
Vine un tren si ei sant in statia ultima a acestei lumi. Din timp si-au dat viata Lui Dumnezeu si acum se desprind usor si fara regret de ea.
Uni nu stiu ce sa faca cu viata , pentru ei e un lucru incomod existenta, asa ca o arunca de tineri , alti persevereaza in ea si cauta placerile ei la maxim constienti ca e scurta.
Cei mai realisti cantaresc bine si cheltuie mult pentru viata lor.La acest capitol medici sant in masura sa vorbeasca.
Daca totusi cineva are pe Dumnezeul cel Adevarat lucrurile sant diferite cu el.
S-a intalnit cu Cel care spune :
„Duhul Domnului este peste Mine, pentru ca M-a uns sa vestesc saracilor Evanghelia; M-a trimis sa tamaduiesc pe cei cu inima zdrobita, sa propovaduiesc robilor de razboi slobozirea, si orbilor capatarea vederii; sa dau drumul celor apasati
si sa vestesc anul de indurare al Domnului.”
...
Atunci a inceput sa le spuna: „Astazi s-au implinit cuvintele acestea din Scriptura pe care le-ati auzit.”
Cativa au primit ce au cerut ca si aici : Isus S-a intors, a vazut-o si i-a zis: „Indrazneste, fiica! Credinta ta te-a tamaduit.” Si s-a tamaduit femeia chiar in ceasul acela. (Mat.9:22)
Cei multi au ramas la comentarii
23. Isus le-a zis: „Fara indoiala, Imi veti spune zicala aceea: „Doctore, vindeca-te pe tine insuti”; si Imi veti zice: „Fa si aici, in patria Ta, tot ce am auzit ca ai facut in Capernaum.”
Se mai poate face ceva ? Isus spune ALEGE VIATA ca sa traiesti.
Aceasta postare a fost editata de andrei.hus: 16 March 2010 - 11:57 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS