sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vindecarea de suferinte si boli .Ce spune scriptura? Cunoasterea Lui Dumnezeu si increderea in El. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   andrei.hus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-April 08

Scris 16 March 2010 - 11:48 AM

Titlurile zilei suna asa :

Pate cineva sa ma ajute ? Am nevoie disperata de ajutor...sant bolnav de ...

Sa nu ajunge-ti in spital ... Oameni aceia nu s-au pregatit si sant total nelinistiti.
Pentru cei mai multi pamantul fuge de sub picioare la auzirea cuvantului prea tarziu

Pentru cativa o multumire sufleteasaca se asterne la aflarea vesti.
Vine un tren si ei sant in statia ultima a acestei lumi. Din timp si-au dat viata Lui Dumnezeu si acum se desprind usor si fara regret de ea.
Uni nu stiu ce sa faca cu viata , pentru ei e un lucru incomod existenta, asa ca o arunca de tineri , alti persevereaza in ea si cauta placerile ei la maxim constienti ca e scurta.
Cei mai realisti cantaresc bine si cheltuie mult pentru viata lor.La acest capitol medici sant in masura sa vorbeasca.

Daca totusi cineva are pe Dumnezeul cel Adevarat lucrurile sant diferite cu el.

S-a intalnit cu Cel care spune :

„Duhul Domnului este peste Mine, pentru ca M-a uns sa vestesc saracilor Evanghelia; M-a trimis sa tamaduiesc pe cei cu inima zdrobita, sa propovaduiesc robilor de razboi slobozirea, si orbilor capatarea vederii; sa dau drumul celor apasati
si sa vestesc anul de indurare al Domnului.”
...
Atunci a inceput sa le spuna: „Astazi s-au implinit cuvintele acestea din Scriptura pe care le-ati auzit.”

Cativa au primit ce au cerut ca si aici : Isus S-a intors, a vazut-o si i-a zis: „Indrazneste, fiica! Credinta ta te-a tamaduit.” Si s-a tamaduit femeia chiar in ceasul acela. (Mat.9:22)

Cei multi au ramas la comentarii
23. Isus le-a zis: „Fara indoiala, Imi veti spune zicala aceea: „Doctore, vindeca-te pe tine insuti”; si Imi veti zice: „Fa si aici, in patria Ta, tot ce am auzit ca ai facut in Capernaum.”

Se mai poate face ceva ? Isus spune ALEGE VIATA ca sa traiesti.

Aceasta postare a fost editata de andrei.hus: 16 March 2010 - 11:57 AM

0

#2 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 16 March 2010 - 12:04 PM

De ce apeleaza credinciosii la medici daca este suficient un "apel" la Cel de Sus ? De ce mor (relativ) de tineri milioane de credinciosi ?
Nestiute sunt caile Domnului......
0

#3 Utilizator offline   andrei.hus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 16 March 2010 - 12:30 PM

Vezi postareaVEMANS, la Mar 16 2010, 12:04 PM, a spus:

De ce apeleaza credinciosii la medici daca este suficient un "apel" la Cel de Sus ? De ce mor (relativ) de tineri milioane de credinciosi ?
Nestiute sunt caile Domnului......

Este un medic care practica in Pitesti din Brasov . A venit un pacient si i-a spus. Daca ma vindeci primesti atat..
Sigur ca nu s-a vindecat.

Dumnezeu spune mergi pe credinta nu pe vedere sau simturi. Crezi ca stim ce-i asta ?
Daca este un cuvant in dreptul tau dinspre Dumnezeu daca nu este si altul : In vremea aceea, Ezechia a fost bolnav pe moarte. Prorocul Isaia, fiul lui Amot, a venit la el si i-a zis: „Asa vorbeste Domnul: „Pune-ti in randuiala casa, caci vei muri, si nu vei mai trai.” (Isa.38:1)

Mai antortocheate sant caile omului cand e vorba de credinta.Ei se numesc crestini ?

Aceasta postare a fost editata de andrei.hus: 16 March 2010 - 12:33 PM

0

#4 Utilizator offline   LongDistanceRunner 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 17 March 2010 - 02:25 PM

Atunci de ce mai cauti lamuriri si motive pe forum?Nu cumva cauti sa iti intaresti credinta ?
0

#5 Utilizator offline   Tonicab 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-October 09

Scris 18 March 2010 - 08:41 AM

De unde crezi ca provin suferintele? De fapt, de ce suferim?
De ce sufera oamenii pe care ii consideram buni, respecta legile, duc o viata crestina sau duc in general o viata religioasa, functie de tara in care traiesc?
0

#6 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 18 March 2010 - 01:55 PM

Minciunle lui branhanel nu merg cu Scriptura. Numai cine nu cunoaste Scriptura poate spune ca daca se roaga vreun adept al lui branhanel se vindeca ceva sau cineva.

Scriptura spune clar ca vindecarile sunt semne, ca TOTI bolnavii pot fi vindecati, ceea ce daca ducem vreun branhamist la spital se vede clar ca nu e posibil. Vindecarile si bautul otravii sunt puse la egalitate. Sa bea si sorocioaica daca zice ca poate vindeca :doh:

Marcu 16

17Iată semnele cari vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi;

18vor lua în mînă şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu -i va vătăma; îşi vor pune mînile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşa.``

A vindecat cineva vreo mana uscata? NU!

Minciuni sfruntate.....
0

#7 Utilizator offline   andrei.hus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 18 March 2010 - 05:47 PM

Citezi din Scriptura si n-o cunosti ?
Bravo nene . Sti ceva. Pupa-i pe atei si stai cu medicamentele in buzunar

Nici nu trebuis sa intelegi Cuvantul . Ca doar nu mai este nici un Medic .
Fatarnici nu inteleg ca-i ci asta :

13:7 Aduceţi-vă aminte de mai marii voştri, cari v-au vestit Cuvîntul lui Dumnezue; uitaţi-vă cu băgare de seamă la sfîrşitul felului lor de vieţuire, şi urmaţi-le credinţa!

13:8 Isus Hristos este acelaş ieri şi azi şi în veci!
Dai nainte cu soricioaica.

Aceasta postare a fost editata de andrei.hus: 18 March 2010 - 05:43 PM

0

#8 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 March 2010 - 01:43 AM

Daca ma iau dupa cap de cauciuc si altii ca el care propovaduiesc vindecari fantoma, nici nu ar trebui sa mai murim, ca, deh, se roaga popii pt noi, nu? Ca doar nimeni nu moare de bucurie, ci de boala. Totusi, oamenii mor cu si fara cap de cauciuc, deci eu am dreptate ca mintiti lumea cu exemple din Scriptura care scrie ca sunt SEMNE si sunt puse pe acelasi calapod cu bautul otravii.

Aceasta postare a fost editata de zexelica: 19 March 2010 - 01:44 AM

0

#9 Utilizator offline   andrei.hus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 19 March 2010 - 09:24 AM

Vezi postareazexelica, la Mar 19 2010, 01:43 AM, a spus:

Daca ma iau dupa cap de cauciuc si altii ca el care propovaduiesc vindecari fantoma, nici nu ar trebui sa mai murim, ca, deh, se roaga popii pt noi, nu? Ca doar nimeni nu moare de bucurie, ci de boala. Totusi, oamenii mor cu si fara cap de cauciuc, deci eu am dreptate ca mintiti lumea cu exemple din Scriptura care scrie ca sunt SEMNE si sunt puse pe acelasi calapod cu bautul otravii.

Nu domnule .Eu si cu tine am putea minti dar Dumnezeu nu minte.
Si popa acesta (Petru)a sarit gardul in plina zi !

Fapte 9:34 Enea, i-a zis Petru, Isus Hristos te vindecă; scoală-te, şi fă-ţi patul. Şi Enea s-a sculat îndată.
Ioan 9:3 Isus a răspuns : N-a păcătuit nici omul acesta, nici părinţii lui; ci s-a născut aşa, ca să se arate în el lucrările lui Dumnezeu.
Zici ca-s minciuni exemplele din Scripturi ?

Uni mor de boala .
Alti de batranete.(satuli de zile)
Alti mor spiritual .......in multe feluri.

Problema ta nu-i aici. Este la 1290 zile nene.

Aceasta postare a fost editata de andrei.hus: 19 March 2010 - 09:37 AM

0

#10 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 March 2010 - 02:08 PM

Da, stimabile, asa a fost pana s-a completat Cuvantul, Dumnezeu a folosit miracole si exemple fizice/istorice pt a zugrvi o realitate spirituala. Vindecarile simbolizeaza salvarea, singura care conteaza.

Lazar era plin de bube si sarac si a ajuns in rai. Lasa minciunile.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Pacatul - necesar ?
Cunoasterea binelui si a raului.
Majer  205 12.907
Hot Topic (New) Atasamente Este botezul copiilor mici o invatatura biblica? Subaalina  75 4.380
Hot Topic (New) Atasamente Traim vremurile de pe urma? akbar  429 24.368
Hot Topic (New) toate lucrurile create in sase zile?Ce fel de zile? Island River  451 26.183
Hot Topic (New) Atasamente Miracole Ortodoxe Dimineata  97 10.095