Am iesit cu unul, ca intotdeauna sunt o fire practica: fac un bilant daca iese pozitiv, ies si a iesit pozitiv, opusul meu ca persoana, glumet, coleric etc
Bun, la prima intalnire, de cand ne stiam noi, am venit cu o prietena, eram suparata pe fostul meu ca m-a ranit si m-a inselat etc In seara aia m-am imbatat si m-am dat in spectacol cu un tip, dansam, ne sarutam.
La a 2-a intalnire, eram treaza, am stat pe scaun toata seara, o alta ipostaza a mea.
Pe urma l-am invitat in oras, a dat un party, si in seara aia ne am sarutat, dar nu mi-am amintit pt ca m-am imbatat si la 12 noaptea deja dormeam.
Am mai iesit de cateva ori, totul misto, poate pt ca eram treaza si nu ieseau frustrarile la suprafata. Ma simteam bine cu el si el la fel, ne completam.
Pana cand am dat un party la jacuzzi, si atunci am baut, cam l-am respins toata seara, cand a incercat sa ma sarute, nu ma sarutam, pana cand am ajuns noi intr-o camera si ne am sarutat pasional, dar nu am putut sa fac nimic si ne am intors la jacuzzi, el foarte suparat ca l-am respins si eu fericita,
Si mi-a zis ca nu mai are rost sa fie ceva intre noi, oricum gentelman, m-a condus acasa si mi-a zis ca sunt nebuna si trebuie sa ma linistesc cu mine.
Ne-am mai intalnit luni si venisem cu un prieten si m-am sarutat cu el, si s-a suparat pe mine, de ce m-am sarutat cu prietenul acesta, dar nu mai eram impreuna.
Mi-am batut joc de el, dar era alesul.
Contact
Facebook
Twitter
RSS