sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

m-a inselat iubita ce sa fac? va rog ajutati-ma Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Damian george 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-November 09

Scris 16 March 2010 - 11:26 AM

ma inselat iubita am vorbit ieri cu un vecin de al iei si mi-a spus ca ma inselat de cateva ori chiar si cu el, mi-a picat fata, ea spunea ca nu e adevarat pana cand am amenintat-o cu despartirea atunci a inceput sa curga info, ca era beata si nu stia ce face cu nenea inculpatu aka' vecinu si a doua oara la o prietena cu un baiat: a intrat prima ,prietena ei si dupa aceea si ea "dute pana in camera ca are sa iti spuna ceva baiatu' " si au facut-o, prima intamplare s-a intmplat acum un an cu vecinu si in vara cu "prietena" si acum ma implora sa ii mai dau o sansa, merita oare ca cine stie cate intamplari sunt neoficiale. sunt cu ea de doi ani jumate ea are 18 eu 22 pls help me with advice! :flowers: :o:
0

#2 Utilizator offline   Amarena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 16 March 2010 - 11:39 AM

alta la rand. Astea au fost doar primele tradari dintr-un lung sir.
0

#3 Utilizator offline   Daemonicus 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-November 07

Scris 16 March 2010 - 11:55 AM

Si tu chiar te gandesti sa-i mai acorzi o sansa? Esti dereglat? Era o vorba smechera... Daca se intampla o data, e putin probabil sa se intample si a doua oara. Daca se intampla si a doua oara, mai mult ca sigur se va intampla si a 3-a oara! Eu daca eram in locu tau ii crapam capu, nici nu ma gandeam sa ma impac cu ea! Sfatul meu: da-i foc la apartament!!! Si invata sa nu mai pui botu la toate panaramele ca viata e lunga si pamantu e plin de specimene d'astea. Macar priveste partea buna a lucrurilor, daca vrei sa investesti vreodata intr-o afacere cu prostituate, stii de unde sa incepi! Capu sus si pieptu inainte!
0

#4 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 16 March 2010 - 12:09 PM

Da si tu sfaturi mai putin periculoase,Daemonicus.Despartirea este de ajuns,fara foc si para[sau pari]
0

#5 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 16 March 2010 - 01:27 PM

Da-o in judecata si cere-i daune:morale,sufletesti... :flowers: In fond,ai fost lezat.
Asa poate,se potolesc multi...
E necesar ca cineva sa dea tonul.Sa fie deschizator de ochi.Aaa... :o: de drumuri,vreau sa zic!
Eu,as face chiar o propunere de lege in acest sens. :o: Daca dai peste doua d'astea in viata,te-ai scos!
O vei ruga tu,in genunchi ca sa te insele. :o:
Asa poate,vor scapa multi de depresii post... :o: Banii,le panseaza sufletul.Sau orgoliul.Sau...se va stopa destrabalarea asta si nu vor mai fi atitia copii necajiti pe lume.
Fortat,cei care nu se pot controla vor creste cifra afacerilor sistemului;adica,vinzarile la gonflabile si ... :o: altele.
Sau vor deveni zoofili.Treaba lor! :o:
Dar cit timp va doriti ca femeia sa fie "3 in 1" adica,gospodina in casa...bla,bla...cunosti teoria,nu va mai plingeti domnilor cind una dintre cele "3 in 1",va pune coarne! :o:

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 16 March 2010 - 01:46 PM

0

#6 Utilizator online   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 16 March 2010 - 01:39 PM

Te va mai insela. Eu zic sa-ti cauti alta care sa nu-si bata joc de tine.
0

#7 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 16 March 2010 - 03:52 PM

Gaseste-ti alta da inainte stai in cap si ghineste bine, sa fie maritata sau sa aiba iubit.
0

#8 Utilizator offline   Heto 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-April 05

Scris 16 March 2010 - 04:06 PM

Vezi postareaDamian george, la Mar 16 2010, 11:26 AM, a spus:

m-a inselat de cateva ori chiar si cu el

Din cocos nu faci gaina, nici din curva gospodina. Alta la rand, asta nu merita nicio ceapa degerata. Mai sunt numa' vreo 3 miliarde de femei care nu te-au cunoscut.
0

#9 Utilizator offline   catherinedeneuve 

• another stupid girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 08

Scris 16 March 2010 - 04:04 PM

Tipa nu e curva, e mica, eu zic sa o intelegem, are doar 18 ani si nu stim ce fel de om e cel ce a deschis acest topic, de fapt nu stim backgroundul la niciunul dintre ei, nu merita sa zicem ca ea e vinovata si el e victima.
0

#10 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 16 March 2010 - 04:14 PM

Vezi postareaHeto, la Mar 16 2010, 05:06 PM, a spus:

Din cocos nu faci gaina, nici din curva gospodina. Alta la rand, asta nu merita nicio ceapa degerata. Mai sunt numa' vreo 3 miliarde de femei care nu te-au cunoscut.

da ce imi place ca si tu arunci cu vorbe asa innainte.
Da la inselat ,sunt de acord ca ar trebui sa o expedieze dar hmm cred ca anumite jignire trebuiesc lasate acasa :flowers: Asta asa ca pe viitor.
Apoi pentru initiatorul topicului cred ca nu e ultima femeie de pe planeta,mai gasesti si altele plus ca mereu vei gasi pe cineva mai bun. nu ai de unde stii ce iti rezerva viata. da doare destul de tare acum,si te va mai durea o perioada,dar crezi ca merita sa stai cu o persoana care nu stie ce inseamna sa fi fidel intr-o relatie? Hmmm cred ca nu...
0

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) sa cred in vise? Carrina_19  59 20.191