sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Suferinta , conditie umana ? Dezamagiri in dragoste, depresii de dupa, dc ? Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 23 March 2010 - 01:16 AM

Suferinţa e trecătoare. Asta în cazul în care mai gândeşti şi cu capul de pe umeri. Mă refer la noi, bărbaţii.
0

#32 Utilizator offline   silvanita4u 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-December 08

Scris 23 March 2010 - 09:11 AM

Vezi postareaLongDistanceRunner, la Mar 18 2010, 11:58 AM, a spus:

"A fi om inseamna a ta simti inferior" Adler

Eu cred ca mai degraba este o aluzie la proverbul: ”Esti bun, esti luat de prost.”

Vezi postareaNeculaiul, la Mar 23 2010, 01:16 AM, a spus:

Suferinţa e trecătoare. Asta în cazul în care mai gândeşti şi cu capul de pe umeri. Mă refer la noi, bărbaţii.

Nu cred ca este neaparat trecatoare, ceva ce te-a facut sa suferi in trecut te va face sa suferi si in viitor doar ca ”inveti” sa nu te mai gandesti la acel lucru. Sau eu cel putin asa consider.
0

#33 Utilizator offline   Daemonicus 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-November 07

Scris 23 March 2010 - 10:44 AM

Vezi postareasilvanita4u, la Mar 23 2010, 09:11 AM, a spus:

Eu cred ca mai degraba este o aluzie la proverbul: ”Esti bun, esti luat de prost.”

Nu cred ca este neaparat trecatoare, ceva ce te-a facut sa suferi in trecut te va face sa suferi si in viitor doar ca ”inveti” sa nu te mai gandesti la acel lucru. Sau eu cel putin asa consider.

Mai mult ar trebui sa invatam sa trecem peste acele "momente" si, eventual sa extragem cateva "lectii" din toate acele evenimente nefavorabile. De ce s-a ajuns acolo? Unde am gresit? Ce trebuie sa fac sa nu mai fiu in situatia respectiva?
0

#34 Utilizator offline   Radu ionascu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-March 10

Scris 25 March 2010 - 07:49 PM

Vezi postareasilvanita4u, la Mar 15 2010, 09:00 PM, a spus:

Pot parea cam pesimista dar cu siguranta cu totii am trecut prin diverse dezamagiri amoaroase ...
Oare mai exista dragostea adevarata, e posibil ca mass media sa ne fii influentat asa de mult cu certurile in casniciile vedetelor ieftie, a afemeiatilor si a tarfelor ?
De ce ii dezamagim si viitoare populatie cu genu de povesti: „si au trait fericiti pana la adanci batraneti”.
Oare dezamagirea, suferinta au ajuns sa fie conditii umane sau snt eu mult prea sensibila ?

P.S.: Prospatura pe forum !! Eu, nu chiar prospatura dar mi'am propus sa il frecventez si de ce nu poate discut si cu persoane de calitate:D

de acord...face parte :P
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Declaratii de dragoste stupide, hilare, originale, texte de "interpelat"
sa abordam tema din timp!!!!
Victor Apostu  15 2.422
Hot Topic (New) Suflete pereche * * * * -
Exista suflete pereche?
Dirtyangel  1.394 85.059
Hot Topic (New) Atasamente Casatoria... * * * - -
...la ce ajuta ??? bleah...
:GaGa  198 17.189
Hot Topic (New) Fetelor nu divortati, Barbatilor nu va casatoriti!
Unii da..altii ba..
New Task  95 7.466
Hot Topic (New) Verigheta Strut  155 9.078