sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Suferinta , conditie umana ? Dezamagiri in dragoste, depresii de dupa, dc ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   silvanita4u 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-December 08

Scris 15 March 2010 - 08:00 PM

Pot parea cam pesimista dar cu siguranta cu totii am trecut prin diverse dezamagiri amoaroase ...
Oare mai exista dragostea adevarata, e posibil ca mass media sa ne fii influentat asa de mult cu certurile in casniciile vedetelor ieftie, a afemeiatilor si a tarfelor ?
De ce ii dezamagim si viitoare populatie cu genu de povesti: „si au trait fericiti pana la adanci batraneti”.
Oare dezamagirea, suferinta au ajuns sa fie conditii umane sau snt eu mult prea sensibila ?

P.S.: Prospatura pe forum !! Eu, nu chiar prospatura dar mi'am propus sa il frecventez si de ce nu poate discut si cu persoane de calitate:D
0

#2 Utilizator offline   catherinedeneuve 

• another stupid girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 14-June 08

Scris 15 March 2010 - 10:24 PM

Nu stiu, eu m-am pi**t pe singura persoana care ma putea sa ma faca fericita, am inselat-o pe fata si nu m-a iertat.
Nu mai conteaza suferinta, conteaza prostia.
0

#3 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 15 March 2010 - 10:29 PM

Tema topicului este discutia despre suferinta din dragoste ? :roll:
0

#4 Utilizator offline   catherinedeneuve 

• another stupid girl
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 March 2010 - 10:34 PM

Si eu sufar din dragoste, chiar daca eu sunt the bad guy, sufar si nu e offtopic ce am zis, e chiar on topic.
Suferinta te face sa faci anumite chestii urate si nu stiu, degeaba suferi cand nu actionezi.
0

#5 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 15 March 2010 - 10:32 PM

Vezi postareamarinaru, la Mar 15 2010, 10:29 PM, a spus:

Cred ca este vorba despre vedetele ce apar la televizor, un model de urmat pentru cei mici. :roll:
0

#6 Utilizator offline   catherinedeneuve 

• another stupid girl
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 March 2010 - 10:39 PM

Vezi postareaAmicul_tau, la Mar 15 2010, 10:32 PM, a spus:

Cred ca este vorba despre vedetele ce apar la televizor, un model de urmat pentru cei mici. :roll:

Eu vreau sa fiu Andreea Marin sa imi iau un Banica.
On topic: e nasol sa suferi pt ca incerci sa te razbuni pe cine nu trebuie, iti refuzi sansa de a fi fericit.
0

#7 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 15 March 2010 - 11:01 PM

Vezi postareasilvanita4u, la Mar 15 2010, 07:00 PM, a spus:

Oare dezamagirea, suferinta au ajuns sa fie conditii umane sau snt eu mult prea sensibila ?

Eu cred ca esti superficiala.
Spre exemplu,tu ca om,ti-ai dori ca dezamagirea si suferinta sa fie conditii umane?La asta aspiri tu?
De cand este mass media un model de urmat si un mod de viata?Nu ai discernamant sa alegi ce e bine pentru tine?Trebuie musai sa o faca ziarele,televiziunea?
Dezamagirea si suferinta fac parte din viata dar nu sunt neaparat necesare.Depinde de tine cum alegi sa traiesti si alaturi de cine alegi sa traiesti.
Eu prefer sa iau exemple din lumea reala,lumea in care mai exista cupluri casatorite de peste 50 de ani,lumea in care oamenii inca mai iubesc,mai sunt fericiti.Chiar daca uneori au parte de dezamagiri si suferinte.Important este sa treaca impreuna peste toate,bune sau rele.
Asta este lumea reala in care traiesc eu.Nu lumea ''vedetelor'',aia este o lume din care nu fac parte,iar ceea ce fac ei sau cum traiesc ei,ma lasa complet rece.Nici macar nu m-a interesat vreodata sa aflu cine cu cine se mai insoara si cine de cine mai divorteaza.Aia este viata ''vedetelor'' de la televizor.Nu este viata ta reala!Viata reala este aia in care traiesti tu,simti tu....
0

#8 Utilizator offline   malitzia 

• Atena
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-September 04

Scris 16 March 2010 - 12:37 AM

Sigur ca exista dragoste adevarata, dar trebuie sa si stii ce sa faci cu ea cand apare.
0

#9 Utilizator offline   silvanita4u 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-December 08

Scris 16 March 2010 - 06:45 AM

Vezi postareaBlueSugar, la Mar 15 2010, 11:01 PM, a spus:

Eu cred ca esti superficiala.
Spre exemplu,tu ca om,ti-ai dori ca dezamagirea si suferinta sa fie conditii umane?La asta aspiri tu?
De cand este mass media un model de urmat si un mod de viata?Nu ai discernamant sa alegi ce e bine pentru tine?Trebuie musai sa o faca ziarele,televiziunea?
Dezamagirea si suferinta fac parte din viata dar nu sunt neaparat necesare.Depinde de tine cum alegi sa traiesti si alaturi de cine alegi sa traiesti.
Eu prefer sa iau exemple din lumea reala,lumea in care mai exista cupluri casatorite de peste 50 de ani,lumea in care oamenii inca mai iubesc,mai sunt fericiti.Chiar daca uneori au parte de dezamagiri si suferinte.Important este sa treaca impreuna peste toate,bune sau rele.
Asta este lumea reala in care traiesc eu.Nu lumea ''vedetelor'',aia este o lume din care nu fac parte,iar ceea ce fac ei sau cum traiesc ei,ma lasa complet rece.Nici macar nu m-a interesat vreodata sa aflu cine cu cine se mai insoara si cine de cine mai divorteaza.Aia este viata ''vedetelor'' de la televizor.Nu este viata ta reala!Viata reala este aia in care traiesti tu,simti tu....

Nu imi doresc ca acestea sa fie conditii umane logic !! Dar, din cate observ sunt si acum, nu imi spune ca tu nicioadata nu ai suferit din dragoste.
Incat la vedete ieftine, credema ca nu ma intereseaza viata lor deloc dar vrei nu vrei auzi de ceea ce fac si chiar daca nu iti dai seama aceste lucruri iti pot afecta subconstientul in ziua de astazi exemple de cupluri frumoase sunt foarte putine (eu nu am mai vazut).

Vezi postareamarinaru, la Mar 15 2010, 10:29 PM, a spus:

Da, cam tot ce tine despre aceasta.

Vezi postareacatherinedeneuve, la Mar 15 2010, 10:39 PM, a spus:

Eu vreau sa fiu Andreea Marin sa imi iau un Banica.
On topic: e nasol sa suferi pt ca incerci sa te razbuni pe cine nu trebuie, iti refuzi sansa de a fi fericit.

Si despre asta e vorba, sora mea, de 4 ani se jooaca de'a mama si tata si face parte din joc si divotul si bataile certuri, lucru care sincer mi s-a parut foarte trist.

Vezi postareacatherinedeneuve, la Mar 15 2010, 10:34 PM, a spus:

Si eu sufar din dragoste, chiar daca eu sunt the bad guy, sufar si nu e offtopic ce am zis, e chiar on topic.
Suferinta te face sa faci anumite chestii urate si nu stiu, degeaba suferi cand nu actionezi.

Pai atunci dc nu lasi orgoliul de o parte si te straduiesti mai mult ? Chiar si baieti rai au un suflet :roll:
0

#10 Utilizator offline   Daemonicus 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 14-November 07

Scris 16 March 2010 - 11:52 AM

Ha! Femeile nu mai stiu sa iubeasca!!! Da na.. probabil si eu daca eram fata acu eram in ibiza cu vreo doi barosani si o aveam cat Groapa Marianelor...
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Esti sau nu o persoana romantica ? Hai sa vedem ! contestman  74 10.980
Hot Topic (New) Cum refuzam o propunere
-bineinteles ca-i vorba despre o invitatie la sex!
Ghijoi  63 2.136
Hot Topic (New) Neincredere...
cum reprimi instinctul de a sufla in iaurt
passingby  43 6.050
Hot Topic (New) Atasamente Calitatile unui barbat vs calitatile unei femei * * * * - **Lux**  950 44.565
Hot Topic (New) Topic pentru fete Sicilia  24 1.051