sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

lenjerie intima confort, seductie, accesorizare? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Rox Ea 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-March 10

Scris 15 March 2010 - 11:55 AM

Buna fetelor,

Ca tot e frigul asta afara, hai sa ne mai incalzim cu ceva subiecte mai fierbinti :roll:

Ce fel de lenjerie intima purtati si ce conteaza cel mai mult (modelul, materialul, brandul)?

Ideal ar fi o combinatie intre toate :roll: , insa parca tot mai important este materialul...mai ales ca vorbim despre zone intime

Din magazinele on-line v-ati riscat vreodata? Eu am o usoara retinere vizavi de subiectul asta insa am vazut niste modele foarte frumoase si in astfel de magazine

Astept cu mare interes dezvoltarea subiectului

Pupici :o:
0

#2 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 16 March 2010 - 03:51 PM

Ioi da nu ar trebuie topicul mutata la alta sectiune ca nu prea vad locul la psihologie? :flowers:
0

#3 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 16 March 2010 - 04:10 PM

Lenjeria intima poate afecta psihicul... cand raman unele fara lenjerie, adica asa ca Evuta, poti da in dambla sau balbaiala domnle.
0

#4 Utilizator offline   Hot-coffee 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-February 10

Scris 19 March 2010 - 08:24 PM

Vezi postareaRox Ea, la Mar 15 2010, 11:55 AM, a spus:

Buna fetelor,

Ca tot e frigul asta afara, hai sa ne mai incalzim cu ceva subiecte mai fierbinti :P

Ce fel de lenjerie intima purtati si ce conteaza cel mai mult (modelul, materialul, brandul)?

Ideal ar fi o combinatie intre toate :doh: , insa parca tot mai important este materialul...mai ales ca vorbim despre zone intime

Din magazinele on-line v-ati riscat vreodata? Eu am o usoara retinere vizavi de subiectul asta insa am vazut niste modele foarte frumoase si in astfel de magazine

Astept cu mare interes dezvoltarea subiectului

Pupici :)

Intr-adevar, o combinatie material-model-brand e cea mai buna 8)

Eu pun mare pret pe material - sa ma simt bine cu el, sa fiu ok, si daca e si cat de cat dragut modelul.... :think:

Eu port un numar cam mare la sutien :o: si sincer imi e greu sa gasesc ceva care imi place; chiar acum caut pt primavara-vara un sutien de culoare bej-nude simplu din burete fara nici un fel de cusatura pe cupa si nu gasesc :o: - am vazut un model la triumph intr-un magazin (nu de-al lor) dar costa 170 de lei si parca nu as da atatia bani pe el, mai ales ca as avea nevoie de mai multe - aici, daca voi fetelor ati putea sa imi dati niste sfaturi, caci am mare nevoie (la Jolidon am vazut un model, dar care avea o cusatura exact pe mijlocul cupei :P ) v-as fi foarte recunoscatoare :)

Iar online, eu nu comand deocamdata deoarece am inca niste temeri de depasit ( carduri, comanda, termen):o:

Dar daca as comanda, as spala bine lenjeria, iar chilotii respectivi ( asta e , nu am putut evita cuvantul :o: ) cred ca i-as lasa la inmuiat in apa cu Vanish ( e bun dezinfectant), i-ads spala, i-as clati, si eventual la sfarsit de tot as turna si niste apa ff fierbinte pe portiunea aceea dintre picioare ;) . Eu una chiar asa as face, si nu mai cred sa mai fie vreo problema dupa aceea :P
0

#5 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 09 May 2010 - 11:45 AM

La mine cel mai mult conteaza cum este croit si daca este simetric acea bucata de lenjerie intima!
Am cumparat dintr-un material care se vede parca-i sifonata si nu era = partea stanga cu ceadreapta :spiteful:
Made in China!!!
0

#6 Utilizator offline   AndreeaIM 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 26-August 09

Scris 17 May 2010 - 02:53 PM

Lenjeria intima

Lenjeria intima aduce un dram de senzualitate in viata de cuplu. Fie ca e iarna, primavara sau vara, lenjeria scoate mereu la iveala feminitatea din noi!
Nu orice lenjerie i se potriveste oricui. Daca esti o femeie sexy, o romantica sau poate copilaroasa, adapteaza-ti desuurile felului tau de-a fi, ramanand sexy in acelasi timp

Femeia seducatoare
Cu sau fara lenjerie intima? Un model fara cusaturi ofera o atingere ca o a doua piele si farmeca pe loc atat o femeie, cat si un barbat. Sutienul va descrie un piept fin iar chilotul va trece neobservat sub rochie sau pantaloni. Un set de culoarea pielii va face furori sub o bluza putin transparenta sau o rochita de vara.
Imagine amplasata
Femeia-copil
Un sutien in forma de triunghi si chilot de tip boxer cu o parte transparenta. Sa presupunem ca nu esti tocmai o fetita cuminte! Chiar daca jucati rolul femeii-copil, nu uitati sa fiti sexy cu ajutorul dantelei. Forma sutienului este perfecta pentru sanii mici.
Imagine amplasata
Femme Fatale
Neaparat o lenjerie intima rosie. Se accepta si negru, dar rosul are un impact mai mare. Sutienul push-up ofera un decolteu la care viseaza toti barbatii. Daca se deschide in fata, e si mai indraznet. Chilotul poate sa fie ori tanga ori de tip boxer, dar neaparat “cu vedere”.
Imagine amplasata
Femeia bucolica
Volanase si culoare. O lenjerie intima esentiala pentru o rochita de vara vaporoasa! Orice sutien sau chilot in culori pastelate, cu motive florale si incretituri innebuneste un romantic. Dantela, matase sau bubac, putin importa, atata timp cat florile si volanasele sunt nelipsite.
Imagine amplasata
Femeia Glam
Pentru a fi seducatoare intr-o lenjerie intima glam aveti nevoie de broderie pe tul, satin, panglici si satin. Aproape ca-ti doresti sa nu-ti mai pui si alte haine! Combina culori puternice: culoarea prunei, turcoaz si albastru. Pentru noptile fierbinti, sa nu cumva sa uiti de port-jartiere.
Imagine amplasata
Femeia retro
Chilot cu talie inalta si sutien cu foarte putin burete. Cusaturile si satinul cu efect retro, chilotul inalt, aduce a Marilyn Monroe! Sutienul creeaza o curba frumoasa a pieptului frumos, iar chilotul e perfect pentru ascunderea unei posibile burtici.
Imagine amplasata
Femeia senzuala
Daca esti o astfel de femeie, in sertarul tau cu lenjerie intima trebuie sa fie plin de transparenta. Dantela sau tul brodat, panglici de satin, bulinute sau modele florale, culori amestecate, dar totul neaparat transparent.
Imagine amplasata
0

#7 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 18 May 2010 - 01:02 AM

Vezi postareaBlack velvet, la Mar 16 2010, 07:10 AM, a spus:

Lenjeria intima poate afecta psihicul... cand raman unele fara lenjerie, adica asa ca Evuta, poti da in dambla sau balbaiala domnle.

Noroc ca deja ca smochinul are frunze mari si Evuta e acoperita!!!
0

#8 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 03 June 2010 - 04:49 AM

Vezi postareaAndreeaIM, la May 17 2010, 03:53 PM, a spus:

Lenjeria intima

Femeia seducatoare

Femeia-copil

Femme Fatale

Femeia bucolica
Volanase si culoare. O lenjerie intima esentiala pentru o rochita de vara vaporoasa! Orice sutien sau chilot in culori pastelate, cu motive florale si incretituri innebuneste un romantic. Dantela, matase sau bubac, putin importa, atata timp cat florile si volanasele sunt nelipsite.

Femeia Glam
Pentru a fi seducatoare intr-o lenjerie intima glam aveti nevoie de broderie pe tul, satin, panglici si satin. Aproape ca-ti doresti sa nu-ti mai pui si alte haine! Combina culori puternice: culoarea prunei, turcoaz si albastru. Pentru noptile fierbinti, sa nu cumva sa uiti de port-jartiere.

Femeia retro

Femeia senzuala

Articolele astea traduse din revistele americane te baga in ceata. Ce-i aia femeie bucolica? De la tara, rustica? Iar femeia glam? :good: Cum recunosc o asemenea femeie?
0

#9 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 03 June 2010 - 06:28 AM

Vezi postarealynxul_alb, la Jun 3 2010, 05:49 AM, a spus:

Cum recunosc o asemenea femeie?

duoamne lynxule, parca esti.....bucolic (ca sa nu zic taran), nici atata lucru nu stii.....

pai te duci la ea, zmulgi una din piesele vestimentare si verifici modelu, materialu, firma, tot. si p-orma zici:"aahaaaaa deci esti din aiaaaaaaaaaa glama. acu lets talk".
0

#10 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 03 June 2010 - 09:24 AM

Vezi postareaDidaJames, la Jun 3 2010, 07:28 AM, a spus:

duoamne lynxule, parca esti.....bucolic (ca sa nu zic taran), nici atata lucru nu stii.....

pai te duci la ea, zmulgi una din piesele vestimentare si verifici modelu, materialu, firma, tot. si p-orma zici:"aahaaaaa deci esti din aiaaaaaaaaaa glama. acu lets talk".

dida, esti o comoara ... :good:

da' fiindca io-s mai bucolic si ma prind greu tre' sa smulg mai mult de o piesa vestimentara. si dup-aia imi trece cheful de talk. uite-asa mi s-a dus vestea ca-s timid si taciturn :jester:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente De unde alegeti sa va imbracati? icebox  68 19.942
Hot Topic (New) Atasamente Cum ne imbracam la diverse evenimente?
banchete, majorate, nunti - sfaturi (teme combinate)
dianaddd  157 16.697
Replici noi Au modelele noastre vreo sansa pe plan international? Elena19  10 6.078
Replici noi Baschetii(High Tops) Tocantins  0 779
Hot Topic (New) haine de firma...proprie!
adica facute de voi
_lisa  21 12.957