sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

primul an de facultate Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   bartolomeu 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-August 04

Scris 21 August 2004 - 08:50 PM

Dragii mei parinti,
Sunt deja de 3 luni la Facultate si inca nu v-am scris. Imi pare nespus de rau insa va promit ca ma revansez de data asta. Insa inca inainte de a continua sa cititi scrisoarea, v-as ruga sa ocupati loc. In nici intr-un caz sa nu continuati sa cititi scrisoarea stand in picioare!
Arsurile mi sa-au vindecat aproape complet si am scapat incet si de starea de soc pe care mi-a provocat-o faptul ca a trebuit sa sar de la etajul 4. Am stat in spital doar 2 saptamani, vad deja destul de bine si voma aia groaznica imi apare doar saptamanal. Deorece incendiul a fost provocat de mine trebuie sa platim ca despagubiri 30 de milioane de lei facultatii, dar toate astea sunt fleacuri, avand in vedere ca am ramas in viata.
Norocul meu a fost ca barbatul din blocul de vis-a-vis a vazut ce sa-a intamplat si a chemat salvarea si pompierii. El a fost cel care m-a vizitat dupa aia la spital si dat fiind faptul ca nu aveam unde sa mai stau (camera mea sa-a facut scrum) a fost atat de amabil sa-mi ofere sa stau cu el. Are o garsoniera, insa ne intelegem foarte bine. El e de doua ori mai in varsta ca mine, insa ne iubim extrem de mult si vrem sa ne casatorim! Inca nu ne-am hotarat cand, dar vrem sa facem nunta inainte sa fie prea evident faptul ca sunt gravida.
E adevarat, dragii mei parinti, voi fi mama in curand!
Stiu ca abia asteptati sa fiti bunici si sunt sigura ca veti iubi bebelusii (deorece vor fi tripleti) la fel de mult cum m-ati iubit pe mine cat am fost mica. Singurul lucru care ne intarzie nunta e o infectie care il afecteaza momentan pe iubitul meu. Din cauza asta suntem din nou la spital, fiindca evident ca m-am infectat si eu, dar deja ne simtim mult mai bine datorita antibioticelor pe care le primim amandoi intravenos. Medicii numesc boala asta sifilis sau cum...
Stiu ca il veti primi pe sotul meu cu bratele deschise si va deveni in scurt timp un adevarat membru al familiei. E un om foarte de treaba si, cu toate ca nu a terminat 8 clase, e foarte ambitios! Evident are alta religie ca a noastra, dar stiu ca sunteti toleranti si nu va va deranja astfel nici faptul ca pielea lui are o culoare putin mai inchisa decat a noastra. Probabil ca va veti intelege foarte bine si asta nu in ultimul rand si datorita faptului ca are in mare o varsta apropiata de a voastra, mai ales ca vrem sa ne mutam acasa (garsoniera lui e cam mica pentu trei copii).
Si parintii lui sunt niste oameni foarte cumsecade. Tatal lui e chiar unul dintre cei mai renumiti traficanti africani!
Acum, ca v-am povestit despre toate, a sosit momentul sa va recunosc ca nu mi-a ars locuinta, asa ca nu am nimic, nu am fost in spital nici macar o zi, n-am sifilis si nu am nici vreun logodnic negru.
Adevarul e ca m-au picat la chimie organica si la mate si am luat un 6 la masini si actionari si am vrut doar sa va constientizez asupra faptului ca exista pe lumea asta chestii mult mai nasoale decat asta.

Va pupa dulce, a voastra fata(ce parere aveti de asa scrisoare?)
::(: ::(: ::(: ::): ::): ::): ::): ::):
0

#2 Utilizator offline   'Scumpika 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 22-August 04

Scris 23 August 2004 - 09:41 PM

eu mai am ceva timp pana ajung la facultate...cum te simti???
0

#3 Utilizator offline   bartolomeu 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 24 August 2004 - 07:12 PM

Eu acum anul trei:de.....in primul e marfa...depinde de anturaj;)
0

#4 Utilizator offline   'Scumpika 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 22-August 04

Scris 24 August 2004 - 10:36 PM

si tu peste ce fel de anturaj ai dat???
0

#5 Utilizator offline   camitza18 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-July 04

Scris 25 August 2004 - 12:24 PM

eu am auzit ca in facultate nu este asa calumea ca si in liceu ::(: mai am un an si termin liceul lucru care nu prea imi convine deoarece am niste colegi super :dee hmmm primul an de faculta cica e cel ami nasol ...dar apoi te obisnuiesti cu toate tay tay
0

#6 Utilizator offline   camitza18 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-July 04

Scris 25 August 2004 - 12:26 PM

scrisoare este mortala :( hihihihiihi sa vada un parinte asa ceva face infart inainte de a termina scrisoare .bye bye
0

#7 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 27 August 2004 - 08:40 PM

Super scrisoarea, mai ales finalul neasteptat.
La facultate nu e la fel de fain ca si la liceu dar nu e nici rau (la inceput e putin mai greu pana iti faci noi prieteni dar dupa e Oca).
Sa vedeti cum va fi dupa facultate cand trebuie sa mergi la lucru. Acolo nu mai merge sa-ti consulti orarul si sa zici ca nu mergi la cursul de maine. Acolo vrei nu vrei trebuie sa te duci. Mie cel mai tare imi va lipsi vacanta de vara.

#8 Utilizator offline   bartolomeu 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 28 August 2004 - 02:25 AM

e destul de tare si in facultate. Depinde de prietenii pe care ii ai si de anturaj.Eu ma simt bine in facultate si sper sa fie asa pana la sfarsit.
0

#9 Utilizator offline   tahionic 

• Veriga lipsa :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-December 03

Scris 28 August 2004 - 04:18 PM

Eu repet anii la facultate doar ca sa am prieteni noi :dee
Altfel as fi cam pe la lucru toata ziua si cu programatorii nu prea te poti distra :)
Eh, cativa pe acolo...dar nu se compara
0

#10 Utilizator offline   thugtudor 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 31-October 04

Scris 06 November 2004 - 12:23 AM

facultatea e super pana acum :)) colegii super misto sa treaca sesiunea si o sa vad daca imi schimb parerea sau nu :dee
oricum super misto scrisoarea caeep the good worca
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari