Titlul topicului se leaga de alte doua topice referitoare la fanteziile barbatilor si femeilor pe care le-am citit pe acest forum.
Imi voi expune problema aici pentru ca am ajuns la o limita a confuziei mare si efectiv nu stiu cum sa mai procedez in relatia pe care o am,sa reusesc sa il inteleg pe el si ca lucrurile sa intre pe un fagas firesc.
Pe scurt,eu am 29 de ani,el cam 32 si suntem impreuna de cam 1 an si ceva.Este un barbat cu multe calitati,din toate punctele de vedere,ma iubeste si face foarte multe pentru mine si ca relatia noastra sa mearga.Exista planuri de casatorie,familie etc.
Problema mea majora (nu si al lui) este lipsa pasiunii in cuplu.
El a trait intr-un mod mult mai conservator,are si o anumite viziune religioasa asupra lucrurilor,dar nu la modul exagerat.
Si aceasta latura ne-a unit cumva la inceput,desi el e mai mult religios,iar eu mai mult spirituala,daca intelegeti ce vreau sa spun...
Sunt o persoana cu o experienta de viata destul de vasta si in privinta relatiilor de cuplu,pentru ca asta mi-a sortit destinul sa traiesc,intotdeauna am fost dependenta de pasiune,de a simti ca traiesc pur si simplu,iar in universul intim intotdeauna mi-am dorit schimbare,adrenalina,imaginatie,acel plus de nou care tine vie relatia.Pentru mine a mentine o relatie si a face dragoste este o adevarata arta,care implica trupul,mintea si spiritul.
Revenind la problema mea de cuplu,va pot spune ca pana la prietenul meu actual nu am intalnit un barbat care sa nu aiba fantezii sexuale sau care sa nu isi doreasca macar si altceva.
De peste 1 an de zile ma chinui sa scot apa din piatra seaca,adica sa incerc pe toate caile posibile sa incerc sa condimentam macar putin viata intima.
El ma doreste ca femeie,nu as putea spune ca ii lipseste apetitul in vreun fel,dar totul se desfasoara in acelasi cadru,aceleasi pozitii,relativ acelasi interval de timp,o chestie mecanica ce simt ca omoara si orice urma de dorinta in mine.
Am incercat prin comunicare,prin initierea diferitelor joculetze,s-a ajuns si la certuri de cateva ori,dar sunt respinsa,raspunsul fiind ca el nu are imaginatia mea,ca el nu are fantezii,ca s-a saturat ca eu nu sunt multumita de el si ca asta e si nu are ce sa-si faca.Ba,m-am mai trezit si cu apelative de genul ca...sunt defecta eu si ca el e invatat sa faca totul normal si ca asa a fost si in relatiile lui precedente.
Nu va imaginati ca i-am cerut eu stiu ce cai verzi pe pereti,lucruri firesti in optiunea mea:sa jucam ceva roluri,sa folosim cateva accesorii,sa mai schimbam si locatia,cateva chestii soft de BDSM (foooarte soft!),dar...totul a esuat,ba mai mult,m-am ales si cu niste showuri monstru din partea lui de cateva ori,enervandu-se cum ca eu nu sunt multumita de el.
Dar,as fi zis ok daca nu venea el cu aceste picanterii,dar macar incerca sa intre in jocul meu,dar,de fiecare data sunt refuzata,ba cateodata si subtil ironizata.Va dati seama cum ma simt...
Am sfarsit prin a ma inchide in mine,prin a-mi pieri aproape orice urma de apetit in ce il priveste,nu-mi mai arde sa ma culc cu el,ceea ce genereaza si alte discutii si revolte din partea lui pe motiv ca se simte refuzat.
Efectiv simt ca o iau razna,nu stiu ce se intampla cu el,parca ma lovesc de un zid.Isi doreste sa fiu sotia lui,dar ma intreb,daca dupa 1 an si ceva s-a ajuns la asta,cum va fi peste 5 ani?
Va rog frumos,dragele mele si dragii mei,ca stiu ca sunteti si multi barbati pe forum,aveti idee care ar putea fi cauza care poate determina un barbat sa fie asa?Voi ati mai intalnit astfel de persoane,ati mai auzit?
Va multumesc pentru rabdarea de a-mi fi citit postarea si anticipat pentru raspunsurile voastre!
Aceasta postare a fost editata de Mysticwitch: 14 March 2010 - 02:05 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS