sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

SAREA: ce inseamna "voi sunteti sarea pamantului"? dpdv biblic nu filozofic Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 15 June 2010 - 08:36 PM

Vezi postareaDumitru56, la Jun 15 2010, 04:11 PM, a spus:

Esti binecuvantat atunci cand asculti si practici Adevarul din Cuvant.Tu numesti Cuv. Lui Dumnezeu ,,troacă,,.Halal de tine .!Poate ca ,,unii,,dintre evrei inca mai consuma carne de porc.!Eu nu fac parte din Biserica aceea , ea detine paharul din Apoc 17 ..Fac parte din Apoc 14,12,,.Eu nu sunt antisemit, ti-am mai scris si pe alt topic.Nu am nimic cu tine si nici cu pop. Israel, ci pur si simplu ca pop.,,ales,, a-ti stagnat istoria lumii cu multi ani.Tu vrei sa scoti in evidenta ca ISUS HRISTOS a fost un personaj istoric si atat ,si astazi asteptati sa vina Cel Adevarat.? Si care e cel adevarat,Cel de la dreapta TATALUI, sau cel care e jos si a Deschis cutia Pandorei aici. Il asteptati inca pe MESIA .? Aveti construit vreun Templu ca a lui Solomon , voi nu stiti ca profetiile despre voi ca popor au fost conditionate de ASCULTARE. Voi ar trebui sa luati invatatura Biblica de la Neamuri.Fiecare om de pe fata acestui pamant are acces la mantuire prin credinta in Isus Hristos si sa pazeasca ce a spus El din Cuvant.Domnul Isus sa-ti lumineze ochii mintii cu Adevar divin ,asa cum m-a luminat si pe mine si sa ai ,,SAREA CUVANTULUI,, din belsug. SHALOM.!

Deci dupa ce am dat biblia la neamuri ,ar trebui sa luam acum invatatura de la ele?
E un punct de vedere,ce sa zic?
Ca am stagnat istoria omenirii nu am stiut,stiu doar ca Biserica a intunecat omenirea peste o mie cinci sute de ani.
Biserica detine paharul ,si eu asta sustin.Dar tu detii un pasaport cu stampila Vatican.Adica N Testament al bisericii.
Eu nu scot in evidenta un personaj ca Isus Hristos.Un asa altoi nereusit nu a existat in istorie.A existat un Isus,si apoi a fost creiat un Cristos.Asta-i alta poveste deja.
Isusnume evreiesc si Cristos nume grecesc,suna ca si cum ai zice Gheorhe Ianos.
Ma mir ca tu ai fost luminat de Cristos,a Isus nu a auzit de el si nu la cunoscut.
Cerceteaza sa vezi ,cind a aparut Cristos?
0

#32 Utilizator offline   Dumitru56 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-May 10

Scris 16 June 2010 - 10:53 AM

Vezi postareahaym herman, la Jun 15 2010, 08:36 PM, a spus:

Deci dupa ce am dat biblia la neamuri ,ar trebui sa luam acum invatatura de la ele?
E un punct de vedere,ce sa zic?
Ca am stagnat istoria omenirii nu am stiut,stiu doar ca Biserica a intunecat omenirea peste o mie cinci sute de ani.
Biserica detine paharul ,si eu asta sustin.Dar tu detii un pasaport cu stampila Vatican.Adica N Testament al bisericii.
Eu nu scot in evidenta un personaj ca Isus Hristos.Un asa altoi nereusit nu a existat in istorie.A existat un Isus,si apoi a fost creiat un Cristos.Asta-i alta poveste deja.
Isusnume evreiesc si Cristos nume grecesc,suna ca si cum ai zice Gheorhe Ianos.
Ma mir ca tu ai fost luminat de Cristos,a Isus nu a auzit de el si nu la cunoscut.
Cerceteaza sa vezi ,cind a aparut Cristos?

Mai haym,ce fel de altoi esti tu ?De care parte esti? Si ma rog de unde pana unde sustii tu , ca eu am pasaport cu stampila Vatican? DACA ISUS HRISTOS NU E ESTE ,NIMIC NU ESTE. NIMIC.! Esti cumva vreunul scolit in Romania,cu dublura de mossad ?Cat priveste cultura Biblica ...Nu-ti mai spun nimic..Las si pe altii sa-si de-a cu parerea...Auzi ...Auzi ISUS NU A EXISTAT IN ISTORIE...Shalom.
0

#33 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 16 June 2010 - 09:45 PM

Vezi postareaDumitru56, la Jun 16 2010, 11:53 AM, a spus:

Mai haym,ce fel de altoi esti tu ?De care parte esti? Si ma rog de unde pana unde sustii tu , ca eu am pasaport cu stampila Vatican? DACA ISUS HRISTOS NU E ESTE ,NIMIC NU ESTE. NIMIC.! Esti cumva vreunul scolit in Romania,cu dublura de mossad ?Cat priveste cultura Biblica ...Nu-ti mai spun nimic..Las si pe altii sa-si de-a cu parerea...Auzi ...Auzi ISUS NU A EXISTAT IN ISTORIE...Shalom.

Vezi cum ai sucit-o?Eu nu am spus ca Isus nu a existat in istorie.Am spus ;un altoi Isus cristos.
Deci intelege.Isus a fost personaj iudeu iar cristos personaj grec,si iau altoit laolalta.Or insasi Biblia spune sa nu altoiesti un pom cu ceva ce nu se potriveste.
Daca spuneai;Daca Dumnezeu nu este ,nimic nu este,te credeam.
Dar dupa cum soui tu.Daca nu este Cristos nici Dumnezeu nu este.Dar Dumnezeu este ,indiferent ca este sau nu ,Cristos.
Stampila Vatican,este Sfinta Treime care numai de Vatican este emisa.
Daca ai avea evangheliile acelea despre care vorbeste tare frumos EGW ,dar pina la urma uita de ele ,si se intoarce la Luther care era calugar,si care nu sa dezis pina in ceasul mortii de biserica care la persecutat, atunci nu ai avea in mina stampila Vatican.
Dar nu stiu unde sau volatilizat evangheliile valdenzilor,ca BA detine doar pe cele a lui Luther.
0

#34 Utilizator offline   andrei.hus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-April 08

Scris 17 June 2010 - 12:36 PM

Vezi postareahaym herman, la Jun 16 2010, 10:45 PM, a spus:

Dar nu stiu unde sau volatilizat evangheliile valdenzilor,ca BA detine doar pe cele a lui Luther.

Da este una scrisa chiar la tine numai nu te impiedici de ea ca de Hristos da:

http://codexsinaitic...pt.aspx?=Submit Query&book=26&lid=en&side=r&zoomSlider=0

Aceasta postare a fost editata de andrei.hus: 17 June 2010 - 12:37 PM

0

#35 Utilizator offline   nic21 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 24-November 08

Scris 26 June 2010 - 09:33 PM

Vezi postareazexelica, la Mar 14 2010, 02:52 PM, a spus:

Matei 5

13Voi sīnteţi sarea pămīntului. Dar dacă sarea īşi pierde gustul, prin ce īşi va căpăta iarăş puterea de a săra? Atunci nu mai este bună la nimic decīt să fie lepădată afară, şi călcată īn picioare de oameni.

Logic, oamenii nu pot fi sare iar sarea nu poate sa-si piarda calitatile.

Deci, clar este un inteles spiirtual care trebuie inteles.

As dori PROBA BIBLICA (nu comentarii) ce poate dovedi intelesul sarii.

Buna zexelica.Este foarte simplu ,sarea nu se strica, se consuma :o: . In Biblie nu gasesti nici o PROBA (aproape),doar rezultate si nu prea sunt bune.Toate cele bune!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari