sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Probleme cu tastatura Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   nobody93 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-November 09

Scris 13 March 2010 - 02:57 PM

Am si eu o problema cu tastatura…nu stiu ce a patit dar nu pot sa scriu doua sau mai multe litere identice una dupa alta. si nici cand vreau sa sterg ce am scris nu pot decat daca astept putin.. de exemplu daca scriu “d” nu pot sa mai pun inca un “d” langa el decat daca astept cateva secunde bune.. la fel si cu semnele de punctuatie. de fapt toate butoanele au problema asta. trebuie sa fac o pauza ca sa apas din nou. va rog ajutati-ma,e destul de enervant! tin sa mentionez ca nu am umblat la setari sunt toate la fel ca inainte..s-ar putea sa fie tastatura de vina? e noua:|
0

#2 Utilizator offline   black-mamba 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-April 08

Scris 13 March 2010 - 02:56 PM

In ce program iti face probleme ?
ce sistem de operare ai?
0

#3 Utilizator offline   Zavera123 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 20-March 10

Scris 20 March 2010 - 12:13 PM

in ce program iti face probleme...messenger,micrsoft.word pad.notepad...unde?...si da cred ca este de la tastatura...iati una noua si o sa fie totul bine.;)iti zic eu sigur ca este de la tastatura;)=P~
0

#4 Utilizator offline   nobody93 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 08-November 09

Scris 28 March 2010 - 01:51 PM

Vezi postareaZavera123, la Mar 20 2010, 01:13 PM, a spus:

in ce program iti face probleme...messenger,micrsoft.word pad.notepad...unde?...si da cred ca este de la tastatura...iati una noua si o sa fie totul bine.;)iti zic eu sigur ca este de la tastatura;):)

imi face probleme in toate programele:)) deci cred ca tastatura e de tot rahatul...si e noua:)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic