Am un calculator nou.Nu am putut instala windows initial.L-am trimis la service si mi-au inlocuit memoriile RAM.Si acuma mi se blocheaza calculatorul cand imi este lumea mai draga.
Configuratie: AMD Semprom140 procesor,786MHz,2G RAM,hdd 250 GB, placa de baza Nvidia...dar nu mai conteaza restul.
Calculatorul merge perfect pana cand...se blocheaza adica mouse,tastatura..etc
Din service a venit fara cablul de alimentare al unitatii optice.
L-am desigilat si i-am pus unul caci...mai dura vreo 3 saptamani pana il trimiteam si venea inapoi.
Concluzia: NU CUMPARATI NIMICA DE LA DOMO
Poate sa-i spuna cineva ce ar putea fi?
Iar memoriile RAM?
Sau placa video care nu este on board
Sau procesorul??
Am vrut sa iau un alt calculator cu procesor Intel(ca era promotie) si nu am mai prins.Ala vechi avea tot Intel si nu au fost probleme...
De ce l am schimbat?
Avea 5 ani si nu mai facea fata
Pagina 1 din 1
Calculatorul se blocheaza
Scris 13 March 2010 - 10:09 AM
sorin1967, la Mar 13 2010, 06:02 AM, a spus:
Am un calculator nou.Nu am putut instala windows initial.L-am trimis la service si mi-au inlocuit memoriile RAM.Si acuma mi se blocheaza calculatorul cand imi este lumea mai draga.
Configuratie: AMD Semprom140 procesor,786MHz,2G RAM,hdd 250 GB, placa de baza Nvidia...dar nu mai conteaza restul.
L-am desigilat si i-am pus unul caci...mai dura vreo 3 saptamani pana il trimiteam si venea inapoi.
Iar memoriile RAM?
Sau procesorul??
Am vrut sa iau un alt calculator cu procesor Intel(ca era promotie) si nu am mai prins.Ala vechi avea tot Intel si nu au fost probleme...
De ce l am schimbat?
Iar memoriile RAM?
Sau procesorul??
De ce l am schimbat?
Calculatorul are intr-adevar ceva, nu pot spune ce are daca nu il vad. Ar fi cel mai bine sa mergi cu el la o persoana pe care o cunosti si se pricepe bine. Sa vada exact ce are, iar apoi poti merge cu el la garantie. Asta este situatia, si eu am avut problema cu calculatorul meu si se bloca, l-am lasat de 2 ori in service si nu si-au dat seama ce are, pana la urma am descoperit ca era de la placa video si cei de la service mi-au dat alta noua.
Mult succes.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Help me!
codurile html |
oykynawa | 4 | 1.877 |
|
up date bios
up date bios mai rar |
r3player | 6 | 7.135 |
|
Cum sa invat mia multe despre calculator(sunt incepator).
Daca cineva are un link sau un doc cu ajutor datimi si mie va rog.. |
Billionare | 8 | 4.633 |
|
Ajutor Realtek Audio
Cum pot face modificari? |
Gabriel99 | 4 | 1.540 |
|
Chestionar: Chestionar: cati RAMi folositi? | Simbiotik | 23 | 8.992 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS