Cuvinte ce rămān nerostite ...
Scris 16 May 2010 - 07:49 PM
Imi e dor de zambetul tau chiar daca a trecut atata timp...mi dor ce ce a fost,de noi
Clipele petrecute alaturi de tine nu o sa le uit niciodata,chiar daca au fost doar niste copilarii....imi amitesc prima ta mangaiere,parca si acum iti simt mana pe obrazul meu...nu ti-am zis nimic atunci...si acum e prea tarziu sa iti spun...e prea tarziu sa iti spun ca esti una dintre cele mai importante persoane din viata mea...Ce mult as vrea sa fi fost totul altfel,pentru ca stiu ca si tu ai tinut la mine...Dar poate asa e mai bine...cel putin in momentu de fata pentru tine e bine,si sper ca si in continuare sa iti fie bine si sa fi fericit...
Scris 16 May 2010 - 08:39 PM
te-am iubit mereu dar mi-a fost frica sa iti spun sa nu stricam prietenia care o avem
Scris 17 May 2010 - 07:58 PM
as vrea sa ti le pot spune odata iar apoi sa nu mai privesc in urma, sa rezist imbratisarii tale, sa nu fie atat de placute atingerea, soaptele, saruturile.
nu te vreau dar te doresc.
nu te vreau dar te doresc.
Scris 17 May 2010 - 08:05 PM
Hai sa inconjuram lumea toata,sa uitam de tot si toate si sa ne pese doar de noi...
Scris 17 May 2010 - 08:07 PM
ce s-a intamplat cu iubirea noastra??........ tu nu simti acest ............ gol .... dintre noi...??
Scris 21 May 2010 - 06:30 PM
..si pe mine ma doare dar asa e mai bine pentru toata lumea, vei intelege candva, vei intelege...
Scris 23 May 2010 - 08:37 AM
cuvintele nerostite au ramas undeva in trecut, intr-un oras supraaglomerat in care eram doar noi, au ramas strivite intr-o imbratisare ce se cerea eterna dar nici aceasta nu a putut rosti dorinta, au ramas in impreunarea a doua maini ce ar fi vrut sa-si strige ca nu vor despartite dar glasul le-a fost suprimat de pulsul prea navalnic al inimii,au ramas pe doua guri crispate intr-un sarut al disperarii, al groazei ca-si vor pierde pentru totdeauna motivul de-a cuvanta...
i-as fi spus cuiva acum..si ce te tine?..de ce nu mergi sa-l vezi mai ales ca maracinii cresc mai repede decat florile...asta i-as fi spus daca as fi putut....
i-as fi spus cuiva acum..si ce te tine?..de ce nu mergi sa-l vezi mai ales ca maracinii cresc mai repede decat florile...asta i-as fi spus daca as fi putut....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vreau sa ma sinucid
I want to kill miself |
Marisol22 | 14 | 1.215 |
|
Nu am curaj | CrissGirl | 267 | 32.862 |
|
Cat de buni trebuie sa fim? | cogesa | 77 | 17.346 |