caut si eu un server unde sa joac counter strike...da sa nu fie codati...m-am saturat...pe orice server intru dau numai de codati...stiti un server unde intra pers serioase?
Pagina 1 din 1
counter strike fara coade
Scris 16 March 2010 - 07:54 PM
Bebe24ef, la Mar 11 2010, 03:45 PM, a spus:
caut si eu un server unde sa joac counter strike...da sa nu fie codati...m-am saturat...pe orice server intru dau numai de codati...stiti un server unde intra pers serioase?
nu stiu daca am voie sa iti zic server pentru ca se considera reclama ! eu iti recomanda fun.gameszone.ro ,aici am fost admin dar m-am lasat de cs in urma cu cateva zile
Serverul are playeri majoritatea trecuti de 20 de ani ,pana la 40 si nu se joaca codati si are reguli care trebuie respectate
Scris 20 March 2010 - 12:30 PM
frate,intra pe Free.laleagane.ro
pro.laleagane.ro
fanatic.laleagane.ro
sunt mai multe de laleagane sunt servere foarte serioase jucatori f. buni..intra
eu acum ca sa iti spun ,,,,joc pe free.laleagane.ro este cel mai tare server pe care am jucat.nici un codat.vreodata.si daca a intrat na apucat 3 min pe svr...ca sa fost banat...jucatorii sunt pe masura...bafta
pro.laleagane.ro
fanatic.laleagane.ro
sunt mai multe de laleagane sunt servere foarte serioase jucatori f. buni..intra
eu acum ca sa iti spun ,,,,joc pe free.laleagane.ro este cel mai tare server pe care am jucat.nici un codat.vreodata.si daca a intrat na apucat 3 min pe svr...ca sa fost banat...jucatorii sunt pe masura...bafta
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cerere
un plugin:D |
Vkupc | 0 | 217 |
|
Cel mai tare server de HNS | Djlamaiee | 0 | 1.560 |
|