Sari la conținut
Forum Roportal
Mashime

Dead drop gorgeous-Victima frumusetii

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acum putin timp m-am uitat la un thriller numit "Dead drop gorgeous". In acesta este vorba despre o femeie foarte frumoasa, disponibilizata recent si care primeste o oferta de a poza unui fotograf. Aceasta, fiind in stare de orice pentru bani, accepta si, in scurt timp, devine fotomodel. Dar, cand isi incepe cariera, lucruri ciudate i se intampla. Multi oameni cu care a interactionat au fost ucisi (printre care si impresara si altii care aveau legautra cu fotomodelingul), iar criminalul este necunoscut. Fotograful ramane alaturi de ea si o sprijina, dar, la un moment dat, adevaratul criminal incearca sa il lichideze.

Cel care ii ucide pe toti este chiar... Allie (fotomodelul), deoarece in toate victimele sale il vede pe tatal sau, care, atunci cand ea era copil, a abuzat-o. Sfarsitul mi se pare foarte bun. Allie, in camasa de forta, este interogata. Cu toate ca are parul in ochi si un zambet dement, este in continuare frumoasa. Fotograful ii mai face o poza atunci cand ea zice despre el ca este diferit si ca il iubeste.

Actrita (Jennifer Rubin daca nu ma insel) este pur si simplu superba (dupa parerea mea) si intra in pielea personajului. Scenele de suspans sunt bine realizate.

Il recomand celor carora le plac thrillerele.

Vo ice parere aveti despre aceasta pelicula?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×