----------------------------------
"Hotie" la box
Scris 21 August 2004 - 06:27 PM
----------------------------------
Scris 21 August 2004 - 10:22 PM
nu stiu ce va mirati.... :socca: peste tot se fura nu numai in romania :? ata ete am fost furati si la jocurile olimpice la gimnastica la baieti individual nu vii sa parut ca u.sa.a a castigat fara sa merite ...mie da :-x
Scris 27 August 2004 - 06:05 PM
Am vazut pe Eurosport o reclama in care o spotiva spunea ca ei ii plac Jocurile Olimpice fiinca poate castiga oricine nu conteaza tara pentru care concureaza. Astia nu au nici rusine.
La gimnastica (bebetul ala) a vrut sa ne ia medalia de la sol dar noroc ca gimnasta noastra a lucrat fara greseala ca altfel cine stie ce faceau.
La gimnastica (bebetul ala) a vrut sa ne ia medalia de la sol dar noroc ca gimnasta noastra a lucrat fara greseala ca altfel cine stie ce faceau.
Scris 27 June 2005 - 11:48 AM
............uite ca sunt altii care fura si mai mult........nenorocirea e ca se fura intr-un domeniu care se vrea caracterizat prin fair-play......pentru ce sunt sporturile oare?....ca sa castige cel mai bun si pentru a oferi distractie telespectatorilor la urma urmei
Scris 03 July 2005 - 07:22 PM
midnight-ghost, la Jun 27 2005, 12:48 PM, a spus:
............uite ca sunt altii care fura si mai mult........nenorocirea e ca se fura intr-un domeniu care se vrea caracterizat prin fair-play......pentru ce sunt sporturile oare?....ca sa castige cel mai bun si pentru a oferi distractie telespectatorilor la urma urmei
[snapbacca]51668[/snapbacca]
[snapbacca]51668[/snapbacca]
logic ar fi sa castige cel care merita, nu cel care are mai multi bani, mai multe relatii, mai multa influenta etc.
Scris 04 July 2005 - 09:10 PM
Pai in sport aproape intotdeauna castiga ala cu mai multi bani. Se cumpara sportivi, se schimba nationalitati... Foarte rar mai ajunge sa castige si aia care merita
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
si e super de treaba |
Roberth | 10 | 6.601 |
|
Tinerii din ziua de azi
sau cum proasta crestere se numeste nonconformism |
Amarena | 51 | 19.732 |
|