Pamantul, o holograma uriasa? pareri si idei noi?
Scris 03 July 2010 - 02:50 AM
Scris 03 July 2010 - 03:01 AM
Adica in interiorul gaurii de vierme dintre gaura neagra si gaura alba, sa poata fi formata o mini lume hiperspatiala, cu forte puternice gravitationale, cat timp ramane deschisa gaura de vierme intre cei doi sori. Astfel cei care intra prin gaura neagra sa poata fi prinsi in lumea asta, in loc sa iasa pe cealalta parte in gaura alba.
Daca in vortexul hiperspatial intre cele doua gauri, nu exista lumina, explica de ce este atat de mult intuneric aici noaptea, si chiar ziua la orice umbra. Iar lumina de aici are proprietati haotice intangibile, violente, si agresive, pentru ca se afla pe singularitatea intre gaura alba si cea neagra.
Astfel intr-un scenariu de sfarsit al lumii, gaura de vierme dispare, pamantul dispare in hiperspatiu, si noi ne trezim ca iesim prin gaura alba in alta parte a universului. Si cadem prin atmosfera unei lumi diferite, sarind din hiperspatiu undeva in raza vizuala a acelei gauri albe, pe cealalta parte a lumii de unde plecasem noi original.
Faptul ca vedem doar negura in jur se explica prin teoria ca nu exista lumina in singularitatea gaurii de vierme, iar universul real sa fie total schimbat vazut cu ochiul liber, dupa ce gaura de vierme care genereaza lumea asta dispare.
Rhini, la Jul 3 2010, 02:50 AM, a spus:
Potential ? Are multa diversitate si ambiguitate acest termen.
Scris 03 July 2010 - 03:03 AM
Scris 03 July 2010 - 03:06 AM
Scris 03 July 2010 - 03:09 AM
dar si teoria ta pare veridica
inger decazut ?
ingerii decazuti au o misiune grea pe acest Pamant
adica personajele negative ce vin sa fie pozitive ..
vei avea mult de lucru
Scris 03 July 2010 - 03:41 AM
Inger decazut? Hmm ingerii din pacate erau aliati, dar ei erau cei care faceau foarte mult rau incercand sa faca bine altora. Din fericire nu sunt inger eu, n-am aripi deloc. Eu imi foloseam "talentele" in aceleasi scopuri ca si ei acolo, dar vad usor aici ca efectele noastre erau aproape diametral opuse fata de ce se spera initial.
In ceea ce priveste decadenta, cum nu eram inger nu aveam cum sa devin inger decazut .. dupa casta mea, fiintele decazute deveneau acolo succubus, vampiri, vrajitoare sau himere si inca alte cateva categorii greu de definit. Daca nu am trasaturile lor aici pe nici un plan, inseamna ca inca ma tin bine.
Exista ingeri decazuti aici? Ce fel de misiuni au ei? Eu nu eram personaj negativ, sufeream de prea multa generozitate si ambitie de a face bine .. nu cunoasteam personaje negative acolo, decat drept dusmanii fiintelor pozitive pe care le cunosteam. Adica ingerii decazuti si altii de tip, erau distanti, ciudati pentru mediile mele obisnuite. Nu prea se integrau ei in acele cercuri, pentru ca le lipseau toate calitatile necesare, nu indeplineau conditiile respective.
Nu prea vad cum ar putea decazutii sa devina personaje pozitive aici .. decat daca le slabeste vointa si sunt dominati de o personalitate umana, sa para mai buni la suprafata. Adica nu stiu cazuri de ingeri decazuti ce deveau buni, doar mai buni in a se ascunde de cei ce stiau ce le poate pielea.
Zen e un exemplu perfect de inger decazut din lumea care o tin eu minte, si aici incearca sa para bun folosind trasaturile native umanitatii, dar daca il aduci inapoi in lumile mele, face prapad si dezastre peste apocalipse. Chiar si aici ii simt potentialul pentru rau, oricat de latent ar fi acum.
Pe el il simti la fel ca pe mine? Sau el e mai inchis la energii exterioare?
Stii feluri in care pot vedea daca sunt inger decazut cum ai presupus tu? Adica intrebari sau semne?
Scris 03 July 2010 - 12:52 PM
Pentru silverdane : 1.Nu e posibil ca insasi pamantul sa fie un camp magnetic sustinut de energia unei gauri negre sau gauri albe? Explicand fortele enorme, ce nu le putem usor controla sau modifica? - Nu cred asa ceva .
2.Adica in interiorul gaurii de vierme dintre gaura neagra si gaura alba, sa poata fi formata o mini lume hiperspatiala, cu forte puternice gravitationale, cat timp ramane deschisa gaura de vierme intre cei doi sori. Astfel cei care intra prin gaura neagra sa poata fi prinsi in lumea asta, in loc sa iasa pe cealalta parte in gaura alba. Daca in vortexul hiperspatial intre cele doua gauri, nu exista lumina, explica de ce este atat de mult intuneric aici noaptea, si chiar ziua la orice umbra. Iar lumina de aici are proprietati haotice intangibile, violente, si agresive, pentru ca se afla pe singularitatea intre gaura alba si cea neagra.
Astfel intr-un scenariu de sfarsit al lumii, gaura de vierme dispare, pamantul dispare in hiperspatiu, si noi ne trezim ca iesim prin gaura alba in alta parte a universului. Si cadem prin atmosfera unei lumi diferite, sarind din hiperspatiu undeva in raza vizuala a acelei gauri albe, pe cealalta parte a lumii de unde plecasem noi original.
Faptul ca vedem doar negura in jur se explica prin teoria ca nu exista lumina in singularitatea gaurii de vierme, iar universul real sa fie total schimbat vazut cu ochiul liber, dupa ce gaura de vierme care genereaza lumea asta dispare..
-Hmmmm in primul rand o gaura neagra e ceva real , daca pot spune "tangibil " si se formeaza prin colapsarea unei stele, iar cand materia stelară colapsează īn istoria găurii negre, anulează posibilitatea existenţei găurii albe. Booonnnn atunci gaurile albe sunt doar o solutie in ecuatiile de camp ale lui Eistein , nu s-a vazut inca o gaura alba inca (si nu cred ca se va vedea vreodata ) care descriu gaurile de vierme care se afla dincolo de raza Schwarzschild. Si in alta ordine de idei gaurile de vierme care actioneaza dincolo de raza Schwarzchild nu sunt stabile si retine un fapt monumental ca gaurile albe (ma repet) sunt doar o solutie in ecuatiile de camp ale lui Einstein cand materia nu interactioneaza cu gaura . Astfel o gaura alba nu poate exista in gaura de vierme sau chiar si in afara ei pentru incalca flagrant a 2 lege a termodinamici .
Aceasta postare a fost editata de Martom: 03 July 2010 - 12:50 PM
Scris 03 July 2010 - 03:56 PM
Silverdane, la Jul 3 2010, 04:41 AM, a spus:
Exista ingeri decazuti aici? Ce fel de misiuni au ei? Eu nu eram personaj negativ, sufeream de prea multa generozitate si ambitie de a face bine .. nu cunoasteam personaje negative acolo, decat drept dusmanii fiintelor pozitive pe care le cunosteam. Adica ingerii decazuti si altii de tip, erau distanti, ciudati pentru mediile mele obisnuite. Nu prea se integrau ei in acele cercuri, pentru ca le lipseau toate calitatile necesare, nu indeplineau conditiile respective.
Zen e un exemplu perfect de inger decazut din lumea care o tin eu minte, si aici incearca sa para bun folosind trasaturile native umanitatii, dar daca il aduci inapoi in lumile mele, face prapad si dezastre peste apocalipse. Chiar si aici ii simt potentialul pentru rau, oricat de latent ar fi acum.
Pe el il simti la fel ca pe mine? Sau el e mai inchis la energii exterioare?
Stii feluri in care pot vedea daca sunt inger decazut cum ai presupus tu? Adica intrebari sau semne?
1 Se vede ca nu te ai vindecat
2 Eu stiu ca ingerii decazuti pot sa redevina baieti buni doar ca fortele raului ii atrag in mrejele lor
3 Zen e ca un licurici fluid de energie insa tipologia ei inca nu o inteleg
Pe tine atata te-am simtit , starea de captivitate , vii din alte medii necunoscute mie , percep ceva strain
Scris 04 July 2010 - 12:42 AM
Starea de captivitate nu e din lumea asta primitiva, umana de aici? Daca nu atunci poate la razboaiele impotriva invadatorilor te referi tu? Erau interesante si extreme, dar ma indoiesc ca tie ti-ar place macar sa auzi de ele, daramite sa le traiesti.
Memorii de captivitate in afara de atacul acela psihic din viata asta, nu stiu sa fi avut habar de ele. Le-as fi simtit sau amintit de ani buni, daca aveam asa ceva. Ciudat .. captivitate poate fi in multe feluri, poti exemplifica genul care il simti de la mine?
Mrejele raului ce atrag decazutii de partea raului? Care sunt acelea?
Scris 04 July 2010 - 12:54 AM
mreje? pai cea mai buna arma contra unui om e sa se simta umilit si inferior
ca ingerii decazuti tot oameni intrupati sunt
diferenta la ingeri decazuti e ca atrag raul mult mai repede
faptele lor sunt contabilizate strict , de exemplu daca vrei sa ajuti un inger decazut atacat si te duci in astral zona de vindecare o sa ti se zica ca e riscant sa il vindeci ...
bine eu am facut-o si el m-a ajutat mai tarziu dar sa spunem ca a fost norocul meu
nimic nu e alb si negru , nici macar in domeniul asta
si cred ca unul din testele tale pe aici ( Terra ) e sa te intalnesti cu persecutorii tai ( si aici e testul spiritual )
pe langa eliberare e vorba de iubire , amplificare
tu provenind de undeva ai o anumita structura
ai nevoie de flexibilitate si tu
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Carti despre fenomenul OZN! | vandus | 4 | 2.250 |
|
Masina urca la deal scoasa din viteza!
FENOMEN CIUDAT IN MARAMURES |
SaSuke1993 | 25 | 6.173 |
|
The Secret
topice combinate |
Simplu_X | 63 | 11.143 |
|
Pentru cei care doresc sa cerceteze ADN-ul si altele Gratuit pot primi harta genomului uman
Harta Genomului Uman dupa ultimile cercetari GRATIS |
Elias Artistul | 2 | 708 |
|
|
Zen` | 91 | 16.636 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS