sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pamantul, o holograma uriasa? pareri si idei noi? Evaluare topic: - - - - -

#71 Utilizator offline   Bloody'Charity'Rackham 

• Nadash Keruam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-May 10

Scris 05 July 2010 - 02:33 AM

Vezi postareaRhini, la Jul 5 2010, 02:15 AM, a spus:

Nu ma pot mandri cu ajutoare lumesti prea mult dar esoterice am primit si de la aia rai si aia buni nevrand in schimb ceva . Vezi iar e relativ totul ...

Nu e relativ deloc, esti doar norocoasa.
0

#72 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 05 July 2010 - 02:31 AM

Vezi postareaRhini, la Jul 5 2010, 03:32 AM, a spus:

Tu singura iti pui bariere . Nu ti le pun altii . Si cum vrei sa evoluezi prin tine daca tu esti doar tu cu tine? Tu nu iti gasesti locul , menirea . Si asta nu e neaparat o problema esoterica

Cine stie cum oi fi eu .... poate da poate nu :roll:
0

#73 Utilizator offline   Bloody'Charity'Rackham 

• Nadash Keruam
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 July 2010 - 02:37 AM

Ideea e ca factiunile acelea nu au fost in stare sa-mi dea sansa de a calatori in lumile lor. Ceea ce este opusul unei actiuni aliate, si seamana cu o actiune agresiva, dusmanoasa. Cum ei refuza contactul direct cu mine, in lumile lor, adica iesind din lumea asta pentru alte lumi, inseamna ca ei nu vor alianta mea. Daca o vroia cineva ma ghida sa ajung de aici, mai aproape de ei, doar asa imi pot folosi potentialul in avantajul lor, nu?

Poate pur si simplu n-am norocul tau, sau nivelul de atractivitate ezoterica / charisma pentru ei.

Ce bariere mi-as pune? De ce?
0

#74 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 05 July 2010 - 02:43 AM

Vezi postareaSilverdane, la Jul 5 2010, 03:37 AM, a spus:

Ideea e ca factiunile acelea nu au fost in stare sa-mi dea sansa de a calatori in lumile lor. Ceea ce este opusul unei actiuni aliate, si seamana cu o actiune agresiva, dusmanoasa. Cum ei refuza contactul direct cu mine, in lumile lor, adica iesind din lumea asta pentru alte lumi, inseamna ca ei nu vor alianta mea. Daca o vroia cineva ma ghida sa ajung de aici, mai aproape de ei, doar asa imi pot folosi potentialul in avantajul lor, nu?

Poate pur si simplu n-am norocul tau, sau nivelul de atractivitate ezoterica / charisma pentru ei.

Ce bariere mi-as pune? De ce?

Tu nu ai cum fi renegata astralului . Nici cu aia rai nici cu aia buni . Ceva din puzzle lipseste . Dar nu stiu ce .

Vezi postareaSilverdane, la Jul 5 2010, 03:37 AM, a spus:

charisma pentru ei.

vezi ca ... charisma e termen terestru :roll:
0

#75 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 05 July 2010 - 02:54 AM

Vezi postareaSilverdane, la Jul 2 2010, 10:40 AM, a spus:

Pai vitezele supraluminice parca sunt clar experimentate, si big bangul e doar o teorie printre multele. Una in care nu cred cu desavarsire.

Gaura de vierme se formeaza intre gaura neagra si gaura alba. Adica presiunea chimica/electrica/gravitationala intre un pol pozitiv si unul negativ. La fel ca bateriile clasice.

Cine a experimentat asa ceva? Bumerangul lui ...era sa spun, dar e greu de pronuntat.
E doar teorie. Si citeva date observate. Cind am venit pe forumuri, cind spuneam de teorii cu viteze mai mari ca a luminii, mai sa fiu injurat.
Iar acum ca sint experimentate.....
Dar exista teoria lui Droj. daca mai stie si el de ea, si o fi viabila. Ca vad ca a adormit cu ea pe net.
0

#76 Utilizator offline   Bloody'Charity'Rackham 

• Nadash Keruam
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 July 2010 - 03:42 AM

Vezi postareaRhini, la Jul 5 2010, 02:43 AM, a spus:

Tu nu ai cum fi renegata astralului . Nici cu aia rai nici cu aia buni . Ceva din puzzle lipseste . Dar nu stiu ce .

Pai astralul nu e deloc o holograma uriasa, precum lumea umana. (On topic!! :tease: )
Acolo charisma e foarte reala, si potenta. Mult mai decat aici.
Iar renegatul e iarasi un termen relativ. Adica are valoare doar din perspectiva ta, sau a altora ce-ti impartasesc unghiul.
Termenul istoric, obiectiv, care se aplica celor din factiuni, este "imperialist". Adica factiunile imperialiste. Cum sa am legatura directa cu ei, asa cum intrebai mai devreme, daca eu nu cred in imperialism ..

Renegata inseamna sa fi facut parte in trecut din factiuni imperialiste, si apoi sa fi fost tradata de ei, sau ei de mine. Stii tu de asa ceva sa fie cazul meu?

De asemenea, aia rai sau aia buni sunt tot termeni relativi. Termenul obiectiv este tot "imperialisti", pentru ca aia este originea lor primara, de la sursa devenirii lor in lumile acelea. Raul sau binele sunt doar o creatie a factiunilor imperialiste, nu exista asa ceva inaintea lor. Cum eu nu am luat parte la crearea binelui si raului, nu vad ce drept as avea sa ma includ in schemele lor. Sau ce drept au ei sa vada de ale mele.

De ce spui ca ceva lipseste din pazuru? Renegati exista in orice taram sau regat, in forme sau alta. Doar ca nu multi imperialisti ii cunosc, pentru ca le pasa de ponei esmeralzi pe bolta cereasca.

Iar in adevarata societate din lumile celeste, imperialistii sunt doar comercianti de pe strada, veniti din provincie sa-si vinda marfa pentru un profit, sau copii care merg la cersit. De asta nu m-am aliat cu S. atunci, nu vedeam rostul. Tu il vezi?
0

#77 Utilizator offline   Martom 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-June 10

Scris 05 July 2010 - 07:14 PM

:tease: :tease: Eu numa inteleg nimic ........ parca era vb de sugestii pentru holograme si daca Pamantul nostru poate fi o holograma , dar vad ca se divagheaza in corpuri astrale si n termene...........

Nu voi mai posta aici . O seara placuta tuturor :yahoo:
0

#78 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 05 July 2010 - 08:09 PM

Silverdane, repara topicul, ca ai deviat si de la asta.
0

#79 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 05 July 2010 - 09:08 PM

Vezi postareaSilverdane, la Jul 5 2010, 04:42 AM, a spus:

Acolo charisma e foarte reala, si potenta. Mult mai decat aici.
Iar renegatul e iarasi un termen relativ. Adica are valoare doar din perspectiva ta, sau a altora ce-ti impartasesc unghiul.
Termenul istoric, obiectiv, care se aplica celor din factiuni, este "imperialist". Adica factiunile imperialiste. Cum sa am legatura directa cu ei, asa cum intrebai mai devreme, daca eu nu cred in imperialism ..

Renegata inseamna sa fi facut parte in trecut din factiuni imperialiste, si apoi sa fi fost tradata de ei, sau ei de mine. Stii tu de asa ceva sa fie cazul meu?

De asemenea, aia rai sau aia buni sunt tot termeni relativi. Termenul obiectiv este tot "imperialisti", pentru ca aia este originea lor primara, de la sursa devenirii lor in lumile acelea. Raul sau binele sunt doar o creatie a factiunilor imperialiste, nu exista asa ceva inaintea lor. Cum eu nu am luat parte la crearea binelui si raului, nu vad ce drept as avea sa ma includ in schemele lor. Sau ce drept au ei sa vada de ale mele.

De ce spui ca ceva lipseste din pazuru? Renegati exista in orice taram sau regat, in forme sau alta. Doar ca nu multi imperialisti ii cunosc, pentru ca le pasa de ponei esmeralzi pe bolta cereasca.

Iar in adevarata societate din lumile celeste, imperialistii sunt doar comercianti de pe strada, veniti din provincie sa-si vinda marfa pentru un profit, sau copii care merg la cersit. De asta nu m-am aliat cu S. atunci, nu vedeam rostul. Tu il vezi?

:)
Cum se numeste jocul ?
0

#80 Utilizator offline   Bloody'Charity'Rackham 

• Nadash Keruam
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 July 2010 - 03:26 AM

Se numeste ~ Earth 2012 - Le Conspiraison ~ In care pamantul hologramic e de fapt gradina diavolului, si el isi baga gherutza cand are chef, deoarece campul holografic de aici nu-l afecteaza ca pe noi, el neaflandu-se in lumea umana cu corpul/sufletul.

Hmm era o povestire fictionala cred, a unui vis .. in acel vis aparea un lac mare de foc unde erau aruncati cei morti de aici, si Satan ii tinea acolo de amuzament. Adica "la sentinta" :)

Ideea de care nu-i pasa nimanui deocamdata, este ca acel camp holografic ce deseneaza lumea umana din jurul nostru, creaza o distorsiune energetica apocaliptica ce ne corupe energiile pe toate planurile folosite de suflet.

De ce credeti ca rezonanta Schuman nu se opreste, asa cum se opreste bataia inimilor sau respiratia? S-ar opri instant toata holograma, si toate sufletele de aici ar fugi inapoi in cer, sa-si refaca energia si vietile originale.

Sau ar vedea cat de mica este lumea umana de fapt, si s-ar refugia din zona de razboi de aici. Dar ma rog ce cred eu e din start irational sau fals.

Ce credeti fiecare ce s-ar intampla daca R. Schumann ar incetini pana la 1 Hz, sau 0Hz ? Cum ar afecta toate legile artificiale din lumea asta? Ma refer la toate planurile si detaliile din viata de zi cu zi pentru toti de aici.

Daca Pamantul este doar holografic, nu are nevoie de frecvente oscilatorii energetice si vibratii sa-si mentina vizibilitatea/integritatea? De genul rez. S. ? O lume cu adevarat materiala nu ar avea nevoie de vibratii interne sau externe, scoarta terestra pur si simplu ar avea densitate mare de sine statatoare, si cerul din afara ei ar avea libertate/goliciune/prospetime de sine statatoare. Singurele valuri de energie ar fi fluxuri directe de lumina sau aer sau alte forme de energie de acolo, sunt cele directe/simple/unice fara repetivitate ciclica sau frecvente, adica rezonanta libera, ce poate fi oricat de rara sau oricat de rapida, pe cat se foloseste.

Va dati seama ca un camp gravitational cu viteza de 8-12 cicli pe secunda va sparge toate energiile fizice si astrale, va orbeste simturile si va incetineste viteza de reactie si miscare foarte puternic? Asta e efectul real observabil al unei holograme gen pamantul. Ca o furtuna astrala extrem de violenta si haotica. Si nu o briza rece, calma de munte sau de mare.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari