Dingo25 multumesc pt sfaturi. Cat despre studii superioare nu am vrut sa dau detalii referitoare la viata mea de la inceput pt ca nu se stie cine poate face legatura intre acest post si mine in viata reala. In principiu ma duc sa studiez, stau la niste rude, voi lucra la ei pt au o mica afacere acolo. Stiu si eu toate problemele legate despre plecarea in tari straine (Cat e de greu, ca lumea e rea, ca iti trebuie studii sa faci ceva in viata, ca nu te imbogatesti, ca nu sunt caini cu colaci in coada .. scuzati cacofonia.. si aveti dreptate in tot ce ati spus!).
Nu asta conta de fapt la postul meu si discutia a ajuns in alta parte!! Eu ceream doar niste solutii in legatura cu el! pt ca ma intereseaza de el, si ce se va alege de viitorul lui si imi doresc sa vina cu mine!
Citeaza
Cat despre prietenul tau, tu tot nu ai zis ce face el atata timp pe calculator?
Se uita la filme, sta pe mess, cauta programe sa le testeze (ce stiu eu?!), se informeaza despre ce piese noi au aparut ca sa isi cumpere, si din cate mi-am dat eu seama vrea sa vada cat de bun e calculatorul lui in sensul ca dezarhiveaza 3-4 arhive deodata, arhiveaza alte 3-4, instaleaza cate veva, se uita la filme HD 1080p (parca asa le zice), ia x filme de pe torrent, joaca wow toate in acelasi timp sa vada cat de bine ii merge.
Citeaza
Totusi, ca sa scape de dependenta, eu te sfatuiesc de inceput sa il inviti la un tenis in oras. Mergeti si inchiriati un teren si va jucati o ora. Asta o sa il faca sigur sa se dezlipeasca de calculator. Si apoi incercati sa gasiti si alte activitati in oras care sa va faca placere la amandoi.
Nu avem teren de tenis in oras, sau orice alt teren de ceva. M-am gandit sa merg la Bucuresti, Constanta, sau intr-un oras mare pt 2-3 zile cu niste prieteni sa ne mai destindem.
Sper sa gasesc pana la urma solutia sa il fac sa nu mai fie asa dependent de calculator, daca nu i-l arunc pe geam

Imi doresc totusi sa nu fie asa grav cum ziceti voi, ci sa fie doar o faza trecatoare, din cauza monotoniei.
Ce groaznic!! Si-au lasat copilul sa moara de foame?! Strigator la cer..
Aceasta postare a fost editata de Alisa07: 14 March 2010 - 12:56 PM