Eu si R. suntem impreuna de 6 ani. Ne-am inteles mereu bine, nu ne-am certat foarte des si am fost despartiti doar o singura data acum 1 an timp de doua saptamani. Primii 3 ani au fost minunati: ne distram, ieseam in oras, mergeam in drumetii, aveam prieteni, ne distram, ne potriveam perfect. Am fost amndoi de acord sa nu ne inselam. I-am spus ca decat sa ma insele mai bine sa imi spuna ca vrea sa ne despartim si voi intelege. Astfel ca ne vedem zilnic, ne sunam mereu, stim mereu unul de celalalt unde si cu cine e, deci pot zice ca nu m-a inselat niciodata (sper) nici eu pe el.
De ceva timp insa, prietenii nostrii "ne-au lasat", si-au gasit alti prieteni si nu am mai iesit aproape deloc (cu ei). De atunci nu prea am mai iesit nici cu R. pe motiv ca este plictisitor in oras, ca l-am vazut pe tot, cunoastem locurile, lumea (orasul e mic) si mai bine stam si ne jucam pe computer. Am acceptat la inceput, ne vedem zilnic dar la unul dintre noi acasa: mancam, ne uitam la filme, pierdem timpul. El este obsedat de calculator: a investit sute (da sute!!) de milioane in calculator, si cum apare ceva nou isi cumpara, (si-a cumparat acum un procesor ceva cu 6 nuclee, nu ma pricep exact, si a dat 34 milioane) sta mereu pe internet, zi si noapte, uneori chiar si cand e cu mine. Cadouri nu mi-a cumparat din proprie initiativa niciodata doar daca ii spuneam eu cu o zi doua inainte: " stii.. maine e ziua mea.. imi doresc X gasesti la magazinul X" si uneori cu banii de cadoul meu isi cumpara CD-uri, pe motiv ca nu mai are loc in cei 3 TB din calculator, sa il inteleg si sa il iert, pt ca dragostea nu inseamna numai cadouri. Nu pot zice ca ma neglijeaza, se poarta foarte frumos cu mine, ca de obicei, dar nu face nimic altceva in timpul liber decat sa navigheze pe internet. A terminat liceul, nu vrea sa mearga la facultate, nu vrea sa lucreze, nu vrea sa mearga in drumetii, excursii, nu vrea sa mearga in cluburi (nu a vrut niciodata!) nu vrea nimic.
Marea mea problema este ca eu am gasit un contract de munca cu o firma din America (cu ajutorul unor prieteni de familie) si trebuie sa plec in august. Am discutat cu el despre asta si nu il pot lua cu mine deoarece nu va avea unde sa stea, si unde sa lucreze, in conditiile in care eu ma duc sa stau la familia aceea pana imi voi gasi locuinta si salariu. El a inteles si a zis ca nu este nici o problema, ca va astepta pana cand voi putea sa il iau, si a zis ca va sta toata ziua in casa la calculator, ca fara mine s-ar plictisi groaznic. I-am promis ca in momentul in care voi avea o locuinta, un salariu decent, din care ma voi putea intretine, si din care il voi putea intretine si pe el 2-3 luni pana cand isi va gasi un job, atunci il voi lua cu mine in America. El a zis ca este foarte bine si ca abia asteapta sa fim impreuna acolo. Imi este teama ca daca il voi lua acolo nu va lucra, si va sta mereu la calculator, eu intretinandu-l; eu nu stiu sa ii fac de mancare, nici el nu stie, eu nu sunt obisnuita sa fiu "femeie de casa" si vreau sa ma distrez, sa imi traiesc viata, sa merg in cluburi, sa merg in excursii! Il iubesc si imi doresc sa vina cu mine, dar numai daca se va schimba si va fi ca mine. El zice ca asa va fi, va face tot ce vreau, va lucra si totul va fi bine, dar mi-e greu sa cred! Voi ce parere aveti? Sa il iau cu mine? sau sa ma despart de el? Si daca e sa ma despart de el.. cum sa o fac fara sa il ranesc? pt ca ma iubeste mult si nu mi-a dat niciun motiv sa fac asta...
Inca o precizare care sper sa starneasca admiratia voastra si nu rasul: Suntem amandoi virgini, ne pastram pt casatorie
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis