sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Prietenul meu este obsedat de internet! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Alisa07 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-March 10

Scris 09 March 2010 - 07:16 PM

Buna tuturor! Ma numesc Alisa am 19 ani si as avea mare mare nevoie de un sfat din partea voastra. Voi spune povestea mea cu R. (20 ani)
Eu si R. suntem impreuna de 6 ani. Ne-am inteles mereu bine, nu ne-am certat foarte des si am fost despartiti doar o singura data acum 1 an timp de doua saptamani. Primii 3 ani au fost minunati: ne distram, ieseam in oras, mergeam in drumetii, aveam prieteni, ne distram, ne potriveam perfect. Am fost amndoi de acord sa nu ne inselam. I-am spus ca decat sa ma insele mai bine sa imi spuna ca vrea sa ne despartim si voi intelege. Astfel ca ne vedem zilnic, ne sunam mereu, stim mereu unul de celalalt unde si cu cine e, deci pot zice ca nu m-a inselat niciodata (sper) nici eu pe el.
De ceva timp insa, prietenii nostrii "ne-au lasat", si-au gasit alti prieteni si nu am mai iesit aproape deloc (cu ei). De atunci nu prea am mai iesit nici cu R. pe motiv ca este plictisitor in oras, ca l-am vazut pe tot, cunoastem locurile, lumea (orasul e mic) si mai bine stam si ne jucam pe computer. Am acceptat la inceput, ne vedem zilnic dar la unul dintre noi acasa: mancam, ne uitam la filme, pierdem timpul. El este obsedat de calculator: a investit sute (da sute!!) de milioane in calculator, si cum apare ceva nou isi cumpara, (si-a cumparat acum un procesor ceva cu 6 nuclee, nu ma pricep exact, si a dat 34 milioane) sta mereu pe internet, zi si noapte, uneori chiar si cand e cu mine. Cadouri nu mi-a cumparat din proprie initiativa niciodata doar daca ii spuneam eu cu o zi doua inainte: " stii.. maine e ziua mea.. imi doresc X gasesti la magazinul X" si uneori cu banii de cadoul meu isi cumpara CD-uri, pe motiv ca nu mai are loc in cei 3 TB din calculator, sa il inteleg si sa il iert, pt ca dragostea nu inseamna numai cadouri. Nu pot zice ca ma neglijeaza, se poarta foarte frumos cu mine, ca de obicei, dar nu face nimic altceva in timpul liber decat sa navigheze pe internet. A terminat liceul, nu vrea sa mearga la facultate, nu vrea sa lucreze, nu vrea sa mearga in drumetii, excursii, nu vrea sa mearga in cluburi (nu a vrut niciodata!) nu vrea nimic.
Marea mea problema este ca eu am gasit un contract de munca cu o firma din America (cu ajutorul unor prieteni de familie) si trebuie sa plec in august. Am discutat cu el despre asta si nu il pot lua cu mine deoarece nu va avea unde sa stea, si unde sa lucreze, in conditiile in care eu ma duc sa stau la familia aceea pana imi voi gasi locuinta si salariu. El a inteles si a zis ca nu este nici o problema, ca va astepta pana cand voi putea sa il iau, si a zis ca va sta toata ziua in casa la calculator, ca fara mine s-ar plictisi groaznic. I-am promis ca in momentul in care voi avea o locuinta, un salariu decent, din care ma voi putea intretine, si din care il voi putea intretine si pe el 2-3 luni pana cand isi va gasi un job, atunci il voi lua cu mine in America. El a zis ca este foarte bine si ca abia asteapta sa fim impreuna acolo. Imi este teama ca daca il voi lua acolo nu va lucra, si va sta mereu la calculator, eu intretinandu-l; eu nu stiu sa ii fac de mancare, nici el nu stie, eu nu sunt obisnuita sa fiu "femeie de casa" si vreau sa ma distrez, sa imi traiesc viata, sa merg in cluburi, sa merg in excursii! Il iubesc si imi doresc sa vina cu mine, dar numai daca se va schimba si va fi ca mine. El zice ca asa va fi, va face tot ce vreau, va lucra si totul va fi bine, dar mi-e greu sa cred! Voi ce parere aveti? Sa il iau cu mine? sau sa ma despart de el? Si daca e sa ma despart de el.. cum sa o fac fara sa il ranesc? pt ca ma iubeste mult si nu mi-a dat niciun motiv sa fac asta...
Inca o precizare care sper sa starneasca admiratia voastra si nu rasul: Suntem amandoi virgini, ne pastram pt casatorie :spiteful:
0

#2 Utilizator offline   Adelyna84 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-March 10

Scris 09 March 2010 - 08:28 PM

pai problema a cam delicata.. dar eu as zice sa mergi pe drumul tau si apoi cu timpul vei vedea ce simti ...schimbarea pe care o vei face tu iti fa schimba total si modul de gandire.... iti spun din proprie experienta , si poi e vorba de America!!!.. din cate inteleg e totusi un baiat linistit , nu ar trebui sa iti faci griji , sunt barbati cu defecte intr-adevar... ceea ce face prietenul tau .. e pentru ca poate . Inteleg ca nu are un job dar milioane pt. calculator are, nu?? asta pt ca i s-a permis, aici tu daca vei fi fata desteapta si il vei invata k daca vrei sa ai ceva trebuie sa muncesti pt. ca tu nu esti dispusa sa intretii pe nimeni, totul va fi bine , daca tu ii vei permite in continuare sa faca ceea ce l-au obisnuit parintii , atunci vei munci pt. calculatorul lui... iar in ceea ce priveste gatitul si alte lucruri pe care le face o casnica .. te vei trezi ca le faci si nici nu vei sti cand le-ai invatat..insa toate la timpul lor. cel mai bine e sa nu iei nici o hotrare .. sa lasi timpul sa hotarasca... distractia la un moment dat va trece pe planul 2 sau chiar mai jos vei avea nevoie de o persoana cu care sa te potrivesti in toate asa cum zici ca esti cu prietenul tau ... si cand se va vedea in fata responsabilitatilor e posibil sa se schimbe... asta daca nu le vei lua tu pe toate in spinarea ta !!!!!

Aceasta postare a fost editata de Adelyna84: 09 March 2010 - 08:31 PM

0

#3 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 09 March 2010 - 08:47 PM

Relatiile astea incepute la varste f fragede, se sfarsesc si ele in cele din urma. Intr-o viziune realisto-pesimista, asta e sfarsitul relatiei voastre. Tu o sa pleci, cainii nu vor zburda acolo cu covrigi in coada, lunile de care zici ca vor fi necesare pentru a te pune un pic pe picioare, ca apoi sa il aduci langa tine, vor fi mai multe decat va veti astepta, tu iti vei gasi pe altcineva, la fel si el, iar relatia se va incheia de la sine. Probabil amiabil. Pana atunci bucurati-va unul de altul.

#4 Utilizator offline   L.G.R 

• Taci !
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 09 March 2010 - 09:10 PM

din punctu meu de vedere stand la calc nu e un lucru asa de rau dar el cam exageara din ce spui.. poti macar sa fii sigura ca nu e cu alta fata sau ceva de genu, dar cam exagereaza si se pare ca deja se indeparteaza usor usor din cei din jur,posibil sa nu zic ceva bun dar cam asta e punctu meu de vedere.
Darianna are dreptate dar e si posibilitatea sa'i mearga cat de cat bine si sa se duca si el si sa se schimbe.
0

#5 Utilizator offline   Amarena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 09 March 2010 - 09:13 PM

O sa se termine mai devreme sau mai tarziu. De la 13 ani impreuna... sunt rare situatiile care rezista. Acum va maturizati. Tu deja ii vezi lipsurile. Deja pui in dubiu bunele lui intentii.
0

#6 Utilizator offline   Alisa07 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-March 10

Scris 10 March 2010 - 06:42 PM

Va multumesc mult pt raspunsuri fetelor :spiteful:

Adelyna sper sa fie asa cum spui tu si ai absoluta dreptate cand spui ca e vina parintilor lui ca el este asa pt. ca mereu i-au oferit totul pe tava iar el nu le-a oferit nimic in schimb.
Cum ai spus ~

Citeaza

si poi e vorba de America!!!..
~ daca mi-o merge bine te invit cu mare placere la mine :rot:
0

#7 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 13 March 2010 - 10:40 AM

Alisa07, tu ai uitat sa specifici ce face prietenul tau toata ziua la calculator. Daca el e cu adevarat pasionat si se pricepe foarte bine, atunci sunt toate sansele ca el sa faca in Deva in domeniul IT mai multi bani decat o sa faci tu in America.

Si sa sti ca nici America nu e o tara in care sa poti face usor bani. Eu am zeci de rude si prieteni plecati in America si din ei numai unul a reusit sa stranga ceva bani lucrand in design interior. Restul de abia reusesc sa stranga bani sa isi plateasca chiria. Oricum, eu iti urez succes si sper sa ai mult noroc acolo.
0

#8 Utilizator offline   black-mamba 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 07-April 08

Scris 13 March 2010 - 02:53 PM

dupa cum a spus si Dingo25 nu ai precizat ce face toata ziua la calulator ,din moment ce a investit atatia bani in pc ma indoiesc ca sta toata ziua si navigheaza pe internet ,poate are vreun proiect secret :lol: sau poate vrea sa sparga N.A.S.A
0

#9 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 13 March 2010 - 03:03 PM

Vezi postareaAlisa07, la Mar 9 2010, 07:16 PM, a spus:

Inca o precizare care sper sa starneasca admiratia voastra si nu rasul: Suntem amandoi virgini, ne pastram pt casatorie :lol:

Pe bune ? Tare de tot...spun bravo si nu in sensul ironic.
0

#10 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 13 March 2010 - 10:42 PM

Vezi postareaAlisa07, la Mar 9 2010, 07:16 PM, a spus:

Buna tuturor! Ma numesc Alisa am 19 ani si as avea mare mare nevoie de un sfat din partea voastra. Voi spune povestea mea cu R. (20 ani)

Da, problema cu calculatorul sau jocurile o au toate femeile, egal ca au 19 sau 40. Lasa-l macar acum sa se bucure de libertatea asta. Cat despre viitor, chiar daca o veti duce extrem de bine cu banii, tot o sa incerci sa-i limitezi accesul la net si jocuri. Stiu din experienta.

Daca poti si vrei sa pleci, pleaca, iar daca el este al tau, atunci veti fi impreuna. Insa, ma indoiesc ca vei face o super treaba in State. Am locuit acolo si nu poti contrazice pe nimeni, pt ca nu te mai baga in seama, incearca sa te faca oricine si pt oricat. Insa, asa se capata experienta. Viata sentimentala acolo, daca nu ai sot roman......vai de tine!!!

Daca nu mori de foame, nu te-as sfatui sa pleci. Eu nici macar nu am muncit acolo, si tot nasol a fost.

Aceasta postare a fost editata de zexelica: 13 March 2010 - 10:49 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis teoria conspiratiei
in legatura cu documentarul 'american zeitgeist'
afterglow  2 1.321
Topic inchis profetii ale lui Nostradamus ellla  16 5.722
Topic inchis Sfarsitul lumii?
Cat este de adevarat?
emmann  3 5.938
Topic inchis Chestionar:    Sexul anal (topic pentru concurs)
Intre mit si realitate
Jugulator  1 1.469
Topic inchis Atasamente Intuitia zzzxxx  43 12.606