sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

O noua revolutie? Evaluare topic: * * * * *

Poll: Revolutie (30 membri au votat)

Credeti ca ar ajuta cu ceva o alta revolutie?

1. Da (11 voturi [36.67%])

Procentaj din vot: 36.67%

2. Nu sunt sigur (5 voturi [16.67%])

Procentaj din vot: 16.67%

3. Nu (14 voturi [46.67%])

Procentaj din vot: 46.67%

Vreti o noua revolutie?

1. Da (15 voturi [50.00%])

Procentaj din vot: 50.00%

2. Nu sunt sigur (4 voturi [13.33%])

Procentaj din vot: 13.33%

3. Nu (11 voturi [36.67%])

Procentaj din vot: 36.67%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#21 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 11 March 2010 - 10:08 PM

Vezi postareama-o, la Mar 11 2010, 08:22 PM, a spus:

ceea ce propui seamana cu revolutia franceza, care, oricum, nu le-a facut viata mai buna francezilor atunci,

Eu nu propun absolut nimic ci doar mi-am exprimat o parere personala!

Vezi postareaVEMANS, la Mar 11 2010, 08:12 PM, a spus:

Cum: linsare, tribunale populare , executii in piete publice ?

De impuscat ar trebui impuscati doar presedintii asa cu s-a procedat in 89 cu presedintele care a construit o tara si nu au distrus o tara ca astia de dupa el.

Iar ptr ceilalti toti, ajunge sa fie cu toti bagati in inchisori pe viata, si sa li se confiste averile pana la rudele de gradul 2.

Caci nu-i asa, vorbim de niste "patrioti" care au produs Romaniei mai multa paguba decat cele 2 razboaie mondiale la un loc!!!

Sau dupa parerea voastra pentru un asemenea dezastru credeti ca astia ar trebui sa fie declarati cumva eroi?

Vezi postareaousor, la Mar 11 2010, 09:23 PM, a spus:

Si ajungem iarasi sa ne omoram romani intre romani?

Aia sunt romani?

Adica unii care vand si distrug tara, jefuiesc si batjocoresc romanii sunt romani ?

Ptiu firar sa fie ...

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 11 March 2010 - 10:04 PM

0

#22 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 12 March 2010 - 01:32 AM

Ce-mi plac mie "idealiştii" ăştia care au curaj doar pe forumuri sau bloguri...

Aceasta postare a fost editata de Neculaiul: 12 March 2010 - 01:32 AM

0

#23 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 13 March 2010 - 12:22 AM

Nu-te necaji prea tare ...ca si mie mi-a placut sa vad cum cei curajosi ca tine, in 89, se ascundeau ca ramele pe sub pamant ca nu cumva sa va striveasca niste idealisti asa ca mine si de drag sa va traga pielea pe bat!

Dar cum am spus referitor la titlul topicului, revolutia inca nu s-a terminat, deci nu trebuie inceputa una noua, ci terminata cea din 89, ptr ca viperei celei cu doua capete i-a fost taiat doar unul, capul "comunist", nu insa si cel "securist" ...si cum cei care l-au tradat pe ceausescu in 89, au facut-o si mai lata, tradand din nou si jefuind si vanzand tara chiar si resursele ei ... sa nu va mire daca cei carora le-ati furat si vandut totul, ba chiar le-ati pus la mezat pana si viitorul copiilor, o sa mai puna odata iobageste mana pe boata ...tot asa ca in 89, si vor face placerea celor ca tine care comenteaza de pe ton superior batjocoritor pe forumuri.

Daca ti se pare cam aspru felul in care ti-am raspuns ... te rog sa intelegi ca acesta se datoreaza si faptului ca, timisorean fiind, am ramas si azi cu spiritul Timisorii in sange ... adica a unei perioade cand idealistii ca mine au constientizat ce trebuiau sa constientizeze ...si daca nu aveau forunuri si bloguri ... macar au avut flegme ptr cei care au batjocorit poporul peatunci ...adica mult mai putin decat il batjocoresc azi, cei de pe pozitia carora postezi!

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 13 March 2010 - 12:27 AM

0

#24 Utilizator offline   Coconaut 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-March 06

Scris 15 March 2010 - 01:40 PM

Revolutie? Pei nu a mai fost una? La ce ne-a ajutat aia? Daca vrem sa scapam de astia, trebuie sa plecam cu "tontii" afara si sa le lasam lor tara, sa faca ce vrea. :roll:
0

#25 Utilizator offline   GeoFiloRo 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-March 10

Scris 15 March 2010 - 05:44 PM

Vezi postareaCoconaut, la Mar 15 2010, 02:40 PM, a spus:

Revolutie? Pei nu a mai fost una? La ce ne-a ajutat aia? Daca vrem sa scapam de astia, trebuie sa plecam cu "tontii" afara si sa le lasam lor tara, sa faca ce vrea. :roll:

Da de ce sa plecam cu "tontii", sa plecam singuri. Sa lasam "tontii" cu "tontii" īn tara Cocotontilor :roll:
0

#26 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 15 March 2010 - 05:54 PM

Daca ar fi mai multe revolutii ar ajuta, am trai cu totii din meseria de revolutionari. Am inteles ca se plateste bine.
0

#27 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-March 08

Scris 15 March 2010 - 05:59 PM

Incepand cu anul 1789 toate asa zisele revolutii si rascoale au fost facute de masoni care manipulau popoarele pentru a schimba o clica de exploatatori cu o alta clica de exploatatori mai subtili,mai perversi dar la fel de satanici... :roll:
0

#28 Utilizator offline   GeoFiloRo 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 15 March 2010 - 06:26 PM

Vezi postareanefericitul, la Mar 15 2010, 05:59 PM, a spus:

Incepand cu anul 1789 toate asa zisele revolutii si rascoale au fost facute de masoni...

Masonul este un zidar. Ce revolutie au facut zidarii ? :roll:

Daca franc-masonii (arhitectii) nu ar fi construit catedrale, biserici, palate, locuinte sociale, etc., omul ar fi semanat si astazi cu maimutele lui Darwin . :lol2:

Arhitectura unei spiritualitati inteligibile :roll: nu este asemanatoare cu una aberanta (pacalitoare) :o: :roll:
0

#29 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-March 08

Scris 15 March 2010 - 06:44 PM

Vezi postareaEgroegscu, la Mar 15 2010, 06:26 PM, a spus:

Masonul este un zidar. Ce revolutie au facut zidarii ? :roll:

Daca franc-masonii (arhitectii) nu ar fi construit catedrale, biserici, palate, locuinte sociale, etc., omul ar fi semanat si astazi cu maimutele lui Darwin . :lol2:

Arhitectura unei spiritualitati inteligibile :roll: nu este asemanatoare cu una aberanta (pacalitoare) :o: :roll:

Decat sa omoram animale si sa folosim maimutele drept cobai sau jucarii mai degraba am invata sa traim in armonie cu intreaga planeta si nu am exploata oamenii facandu-i sa se ia la intrecere fizica si intelectuala pentru a imbogati pe masonii de pretutindeni care prin manipulare satanica dezbina popoarele intre ele si pe cetatenii aceluiasi popor.Tot masoni si francmasonii au facilitat si inventarea bombei atomice si modificarea genetica si clonarea satanica.... 8)
0

#30 Utilizator offline   GeoFiloRo 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 15 March 2010 - 07:21 PM

Vezi postareanefericitul, la Mar 15 2010, 06:44 PM, a spus:

Decat sa omoram animale si sa folosim maimutele drept cobai sau jucarii mai degraba am invata sa traim in armonie cu intreaga planeta si nu am exploata oamenii facandu-i sa se ia la intrecere fizica si intelectuala pentru a imbogati pe masonii de pretutindeni care prin manipulare satanica dezbina popoarele intre ele si pe cetatenii aceluiasi popor.Tot masoni si francmasonii au facilitat si inventarea bombei atomice si modificarea genetica si clonarea satanica.... :lol2:

Nu exista armonie fara cunoastere sau cu o falsa cunoastere.

Exemplu ...īn urma celor spuse de tine:

Baza dezbinarilor satanice...nationalismul si sectarismul...fiecare cu identitea sa nationala si cu religia lui.
Ia vezi ce spune istoria despre razboaiele principatelor si a religiilor ! :roll:

Bomba atomica a pus capat razboiului ( japonezul era mai fanatic ca neamtul si rusul). :o:

Franc-masoneria este un subiect complex de discutie. Nu-l trata cu superficialitate (ca o femeie usoara) sau cu prejudecati ipocrite scoase de sub fusta vreunui preot sectarist. :roll:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Să luptăm pentru democrație? Nikos_01  19 6.644
Hot Topic (New) viitorul suna bine!
udrea-presedinte,basescu-premier
Ghijoi  78 16.033
Hot Topic (New) Presedintele Poloniei si accidentul aviatic.
Polonia intr-un vid de putere
New Task  90 22.357
Hot Topic (New) va reprezinta partidele de pe scena politica?
reprezentare politica
magicianul  21 9.725
Replici noi Guvernul vrea să tragă la buget 90% din profiturile companiilor de stat Hydro314  0 2.197