Viata mea trista...
Scris 07 March 2010 - 04:26 PM
Acum am 25 de ani, insa am patit atatea cat a patit un om la 70 de ani.
In 1992 parintii mei s-au despartit, tatal meu era un om bun insa cand consuma alcool devenea foarte agresiv in adevartul sens al cuvantului, asa ca mama si noi 3 copiii ne-am mutat la bunicii, acolo bunicii ne-au ajutat sa ne facem o casa a noastra. In 1994 tata s-a sinucis, a fost o lovitura grea de la viata pentru mine fiind copil cat si pentu ceilalti el vizitandu-ne saptamanal, la 18 ani prin 2003 am cunoscut o fata care provenea dintr-o familie mai instarita, ne-am inteles foarte bine insa la inceput am avut probleme cu parintii ei datorita faptului (sa-i citez pe parintii ei) eu nu proveneam dintr-o familie mai bogata. Parintii ei s-au mutat la tara ea m-a rugat sa ma mut cu ea asta fiind prin 2005, cu timpul le-am demonstrat alor ei ca sunt mult mai bun decat ma cred ei, mi-am luat permisul de conducere, am terminat o facultate, mi-am luat o masina si toate astea pe banii mei, sa le dovedesc lor ca sunt mult mai bun, cu timpul au inceput sa tina la mine ca la copilul lor. Prin 2006 mi-a murit bunicul care imi era ca un tata el tinundu-i locul o alta lovitura de la viata prin care a trebuit sa trec mi-a fost foarte greu si acum uneori plang, insa am trecut si peste asta.
Prin 2009 saturandu-ma de traiul din romania am zis sa plec si eu in afara sa fac un ban pentru ca vroiam mai mult cine nu ar vrea? Asa ca zis si facut le-am luat pe fratele prietenei, fratele meu si am pelcat in anglia, nu am vrut sa imi iau prietena de teama ca va fi greu si ea nu va rezista, discutand cu ea ca daca va fi bine o voi lua si pe ea la anul, acolo insa am fost putin dezorientat fiind nemultumit de banii care ii faceam si toate lucruriile care mi se intamplase, nu o scuza, sincer nu stiu ce a fost in capul meu, mi-am inselat prietena asta fiind in vara 2009 in anglia, fratelei ei stiind lucrul acesta (si totusi cred ca fratele ei i-a zis ceva insa nu-l condamn). Prin iunie sau iulie 2009 vorbeam ca de obicei cu prietena mea, noi ne alintam cu diferite porecle la un moment dat ea mi-a zis sa nu o mai alint asa, la care eu am intrebat ca ce s-a intamplat ea nimic si la un moment dat tot incerca sa imi explice ca ar fi bine sa incercam sa avem si alte relatii. Eu am inteles ca vrea sa se desparta de mine...am luat primul avion si am venit in romania sa nu mai vb cate telefoane am dat cati banii am cheltuit dar nu ma mai intereseau banii o vroiam doar pe ea si atat....
In anglia imi cumparasem o masina nu dormisem de o saptamana aveam tot felul de ganduri sinucigase am plecat cu masina pana in londra, am condus pana acolo ca un tampit numai 220 km/h nu imi mai pasa de viata mea dar totusi speram sa ma impac cu ea, nestiind ca fata isi facuse alt prieten.
Cand am ajuns in romania pe 23-24 iulie am intrat in casa cand pe hol vad un buchet de flori, in camera alt buchet de flori, am incercat sa purtam o discutie ca 2 adultii dar mi-e imi tot dadea lacrimiile in timpul acela, ea spunandu-mi ca nu si-a gasit pe nimeni dar si-a dat seama ca e mai bine fara mine decat cu mine (nu am inteles nici pana la ora actuala la ce se referea, oricum cred ca nu m-am comportat frumos cu ea daca a ajuns la concluzia asta... precizez ca nu am lovit-o niciodata... si nu as face asta orice s-ar intampla...departe de mine gandul acesta ). Am stat la ea o sapt (dormind separat) in timpul acesta va dati seama am consumat numai alcool, nedormind, nemancat, pentru mine viata se terminase insa tot aveam o speranta ca o voi recastiga. Am aflat ca ea pe 28 iunie ceva de genul a fost la munte cu tipul, noi despartindu-ne oficial pe 13 iulie, si mai multe “cunostiinte” au vazut-o cu tipul respectiv in oras insa zic ei ca nu au avut cum sa ma anunte, intre timp am inceput sa-i caut prin lucrurii (nu am facut asta niciodata in cei 6 ani cat am fost impreuna) atunci am gasit biletele de tren si o punga cu lumanarele, atunci am realizat ca nu mai aveam ce sa recastig. Aceasta relatie se terminase pur si simplu, nu am inteles niciodata de unde atata ura in fine, probabil ca nu a fost sa fie si recunosc am avut si eu partea mea de vina si poate merit ceeea ce mi se intampla. Am plecat in anglia pe 30 iulie am luat masina din londra si inpoi pana la ferma la care eram cu 220km/h, eram gata sa ma sinucid am baut vreo 5 cafele si vreo 4 energizante, pur si simplu nu imi mai pasa.
Ce m-a oprit a fost mama mea gandul ca pierduse pe tata, pe tatal ei, si dorinta ei sa ne vada oamenii realizati in viata m-a impiedicat, era visul ei nu o puteam distruge si pe ea insa daca imi era sa mor in ziua aceea mi-am zis asa sa fie. Am supravietuit, bine m-a oprit politia insa asta e alta poveste pe care nu vreau sa va mai plictisesc. S-a terminat contractul in septembrie am venit acasa. Mi-am luat lucruriile de la ea prin octombrie atunci l-am cunoscut pe tip, ea facandu-ne cunostiinta, el s-a ridicat de pe fotoliu zambainu-mi a intins mana spre mine si a zis incantat de cunostiinta, eu nestiind cum sa reactionez nu imi venea sa cred, sau poate mie mi se parea absurd m-am uitat la el, inima incepuse sa imi bata puternic , mainiile imi tremurau, ma gandeam ca nu are rost sa ne luam la bataie (sincer nu imi place violenta, am avut parte de prea multa cand eram copil), si am stat timp de 2 secunde blocat pentru mine fiind o vesnicie, la care i-am raspuns eu nu sunt incantat dar data fiind situatia de fata... am lasat loc de interpretare pe un ton cat se poate de calm, cred ca a inteles ca e momentul sa se retraga si sa evitam o rafuiala neavandu-si rostul, neavand de castigat nimic. Dupa cele intamplate mi-am facut un nick de fata, si am vorbit cu tipul, am realizat ca e un fustangiu...cred ca ea stie insa nu stiu cum accepta toate acestea....insa nu i-am zis niciodata despre noul ei “iubit” ....insa cred ca sunt obsedat de ea....
Prin octombrie am cunoscut o alta fata, tin la ea insa parca nu e la fel ca pentru prima, si ma tot gandesc la ea, cand sunt cu ea nu ma gandesc la fosta, insa cand sunt singur plang mereu... asta sunt eu ....
Azinoapte am visat-o, o asteptam sa vina sa dormim impreuna, insa parca tot isi gasea de lucru numai sa nu vina... tot ma bantuie si in vise si in ganduri...
Acum locuiesc cu fratele in apartamentul meu, are tot felul de obicieuri ciudate, insa nu-l pot da afara din casa, insa uneori parca nu il suport, ma simt singur ceea ce si sunt, intr-un fel as vrea sa mor sa scap de chinul acesta, nimeni nu ma intelege si nu pot vorbi deschis fata de nimeni.
Si ca sa inchid povestea vietii mele neajungandu-mi cate am incasat de la viata, mi-a murit si bunica acum o luna, la care tineam si asa am mai invatat ceva...
V-am povestit toate aceste gandindu-ma ca daca ma descarc poate o sa ma simt mai bine... va multumesc ca a-ti avut timp sa imi cititi povestea...si sper sa nu va intristeze
Scris 07 March 2010 - 05:33 PM
Scris 07 March 2010 - 05:50 PM
Catalin1985, la Mar 7 2010, 04:26 PM, a spus:
Toti avem drame in viata noastra, unii mai multe, altii mai putine. Unele sunt adevarate tragedii, altele sunt tragice prin importanta alocata.
Ce conteaza este atitudinea pe care o aveam fata de evenimente. Ea este mult mai importanta decat evenimentele in sine.
Ce pe un om distruge, pe altul il face si mai puternic. Diferenta dintre cei doi sta in atitudine.
Scris 07 March 2010 - 06:57 PM
Tzapyan, la Mar 7 2010, 05:33 PM, a spus:
Chiar nu am cautat-o deloc, imi pare rau daca s-a inteles asta, eu am venit atunci acasa numai sa stiu adevaratul motiv pentru ca nu imi zicea nimic
Scris 07 March 2010 - 07:27 PM
a aflat c-ai inselat-o dar sentimentele pentru tine au facut-o sa nu-ti faca circ si alte cele
a inchis ochii si a crezut ca daca il accepta pe altul o sa te uite mai usor
pe tine te framanta de ce nu ti-a facut ea scandal?
din pacate ti-ai primit rasplata pentru greseala mai repede decat ai fi crezut
avand in vedere cele petrecute tu tot te-ai considerat al' mai vrednic de ea?
(ce-ar fi ca ea sa ramana vesnic cu intrebarea de ce ai inselat-o? poate nici tu n-ai avea raspuns)
n-ai ce sa faci decat sa-ti asumi responsabilitatea faptelor si sa-i respecti amintirea daca asta a fost alegerea ei, dragostea cu sila nu se poate si "ce-ai omorat, omorat ramane..."
probabil nici nu vei mai face astfel de greseli
aminteste-ti ce-a fost frumos, invata ce-i de invatat, mergi inainte
Scris 07 March 2010 - 07:54 PM
Scris 07 March 2010 - 08:18 PM
Catalin1985, la Mar 7 2010, 07:54 PM, a spus:
Poate-ti va de ajutor:
Sa nu-ti dezvalui taina din suflet celor rai…
Sa-ti faci putini prieteni. Din tine nu iesi.
Caci prea des falsitatea credinta ne-o înfrânge.
Când ti se-ntinde-o mâna, înainte de-a o strânge,
Gândeste-te ca poate te va lovi-ntr-o zi.
Sa nu-ti dezvalui taina din suflet celor rai.
Nadejdile, - ascunse sa-ti stea de lumea toata,
în zâmbet sa te ferici de toti semenii tai,
Nebunilor nu spune durerea niciodata.
O, tânar fara prieteni mai vechi de doua zile,
Nu te-ngriji de Cerul cu-naltele-i festile!
Pumnul sa-ti ajunga, si zavorât în tine,
Tacut contempla jocul umanelor destine.
Pe cei curati la suflet si luminati la minte
Neîncetat sa-i cauti. Si fugi de tonti si rai.
Daca-ti va da otrava un întelept, s-o bei -
Si-arunca antidotul, un prost de ti-l întinde.
Renume de-ai sa capeti, hulit vei fi de vulg.
Dar daca te vei tine departe de multime,
Uneltitor te-or crede. Cum, Doamne, sa ma smulg
Sa nu ma stie nimeni si sa nu stiu de nime?
Mai toarna-mi vinul rosu ca un obraz de fata.
Curatul sânge scoate-l din gâturi de ulcioare.
Caci, în afara cupe-i, Khayyam azi nu mai are
Macar un singur prieten cu inima curata.
Cei care are pâine de astazi pâna mâine
Si-un strop de apa rece în ciobul sau frumos,
De ce-ar sluji pe-un altul ce-i este mai prejos?
De ce sa fie sclavul unui egal cu sine?
Când zarile din suflet ni-s singura avere,
Pastreaza-le în taina, ascundele-n tacere.
Atât timp cât ti-s limpezi si vaz, si-auz, si grai
Nici ochi si nici ureche, nici limba sa nu ai.
Nu stie nimeni taina ascunsa Sus sau Jos.
Si nici un ochi nu vede dincolo de cortina.
Straini suntem oriunde. Ni-i casa în tarâna.
Bea - si termina-odata cu vorbe de prisos!
Târzii acum mi-s anii. Iubirea pentru tine
Mi-a pus în mâna cupa cu degetele-i fine.
Tu mi-ai ucis cainta si mintea îngereste.
Dar timpul, fara mila - si roza desfrunzeste..
Putina apa si putina pâine
Si ochii tai în umbra parfumata.
N-a fost sultan mai fericit vreodata
Si nici un cersetor mai trist ca mine.
Atâta duiosie la început. De ce?
Atâtea dulci alinturi si-atâtea farmece
În ochi, în glas, în gesturi - apoi. De ce? Si-acum
De ce sunt toate ura si lacrima si fum?
Batrân sunt, dar iubirea m-a prins iar în capcana.
Acum buzele tale îmi sunt si vin si cana.
Mi-ai umilit mândria si biata ratiune,
Mi-ai sfâsiat vestmântul cusut de-ntelepciune.
Tu vezi doar aparente. Un val ascunde firea.
Tu stii de mult aceasta. Dar inima, firava,
Tot vrea sa mai iubeasca. Caci ni s-a dat iubirea
Asa cum unor plante le-a dat Alah otrava.
Omar Khayyam
Scris 07 March 2010 - 09:02 PM
Catalin1985, la Mar 7 2010, 08:54 PM, a spus:
tonul n-a fost dur, asa ai perceput tu cuvintele mele directe
tu vrei ca cei de pe forum sa-ti impartaseasaca suferinta, ceea ce eu zic ca e putin probabil caci n-am trecut noi prin experienta ta, cum nici tu n-ai trecut prin ale noastre
atata timp cat stii ca ai gresit nu stiu ce intelegere mai poti cere... gresim, suntem oameni
dar trebuie sa ne asumam consecintele greselilor cu demnitate
ma gandesc la persoana cu care esti acum, sa nu-i dai sperante desarte daca inca n-o poti iubi
otilia9, la Mar 7 2010, 09:18 PM, a spus:
adica eu sunt cea rea?
whatever...
Scris 07 March 2010 - 09:50 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum sa aflu:ma place sau nu? | Emmo girl | 44 | 5.125 |
|
Cazuri si necazuri in dragoste