stie cineva sa-mi spuna? am 29 de ani si de 6 luni pe partea stanga am inceput sa chelesc,am o pata de 2 cm ce sa fac?
am fost la dermatolocie si mi-a dar eurovita si elocom ,a trecut o luna si jumatate dar nu da nici un raspuns daca stie cineva sa-mi de-a un sfat va rog sa ma ajutati
LE: am uitat sa va spun,in barba am chelit
Pagina 1 din 1
barba chelie in barba
Scris 16 March 2010 - 11:24 PM
Tatal, vreunul din bunici au chelit?
Daca este mostenire pe cale genetica nu cred ca poti face altceva decat sa faci implant.
Daca este o boala care cauzeaza asta, ai de facut niste analize si sa afli cauza.
Daca este mostenire pe cale genetica nu cred ca poti face altceva decat sa faci implant.
Daca este o boala care cauzeaza asta, ai de facut niste analize si sa afli cauza.
Scris 23 May 2010 - 03:27 PM
Eduardpa, la Mar 6 2010, 10:11 AM, a spus:
stie cineva sa-mi spuna? am 29 de ani si de 6 luni pe partea stanga am inceput sa chelesc,am o pata de 2 cm ce sa fac?
am fost la dermatolocie si mi-a dar eurovita si elocom ,a trecut o luna si jumatate dar nu da nici un raspuns daca stie cineva sa-mi de-a un sfat va rog sa ma ajutati
Spera sa cheleasca si pe partea cealalta si ai scapat de o grija...barbieritul...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Roseata pielii | Andra M | 2 | 1.758 |
|
mancarimi |
MooNy214 | 4 | 3.052 |
|
Diane 35 - in tratamentul acneei | NicoA | 1 | 609 |