Buna Ziua sunt student in anul 1 si as dori sa plec in America cu programul Work and Travel as dori sa stiu de la cei care au mai fost daca se merita si iti scoti investitia? si la consulat cum sunt intrebarile daca e greu de luat viza?
Va multumesc.
Pagina 1 din 1
Work and Travel USA intrabari si raspunsuri:)
Scris 28 April 2010 - 07:53 AM
Daca esti necasatorit, esti putin dezavantajat, iar intrebarile depind de la caz la caz, ideea este sa fii stapan pe tine si totul va decurge normal. Presupun ca esti membru Aiesec. Toata studentia am fost membra Aiesec si inca mentin legatura cu ei pentru diverse conferinte internationale la care iau parte datorita lor.
Merita sa te duci in opinia mea, toti cunoscutii mei, la intoarcere, au vorbit numai de bine.
Merita sa te duci in opinia mea, toti cunoscutii mei, la intoarcere, au vorbit numai de bine.
Scris 28 April 2010 - 08:16 AM
am avut mai mulţi colegi şi colege care au fost (unii chiar de 2 ori) şi sora mea a fost - niciunul nu era căsătorit şi toţi au spus că au făcut nişte bani, pe lāngă experienţa interesantă
dar ştiu şi un băiat care n-a primit viza, deşi nu i-au dat un răspuns plauzibil de ce e refuzat
uneori cred că e doar o chestie de noroc primitul vizei de la americani, regulile afişate de ei sunt doar de dorul lelii
dar ştiu şi un băiat care n-a primit viza, deşi nu i-au dat un răspuns plauzibil de ce e refuzat
uneori cred că e doar o chestie de noroc primitul vizei de la americani, regulile afişate de ei sunt doar de dorul lelii
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
eurolines Germania-Bacau | mun | 0 | 2.886 |
|
Vila Gul - Eforie Nord
naspa rau!!!! |
carmencp | 1 | 2.979 |
|