sau Inregistrare

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sunt grasa Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Barbiebrunette 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-January 10

Scris 03 March 2010 - 06:03 PM

Buna...Vreau sa va spun ca eu cred ca sunt grasa...Multi imi spun ca arat foarte bine la inaltimea mea si la varsta mea.Eu vreau sa slabesc...Sa dau jos din solduri...picioare si putin din burtica:D...Ma uit in oglinda si par foarte grasa.Multi imi spun sa termin pentru ca nu sunt grasa.Tin tot felul de diete si fac miscare...Am 51 kg,1.66 inaltime.Nu stiu ce sa fac!Oare sa i cred pe cei din jur sau sa fac ce stiu eu?

Sper sa ma puteti ajuta
0

#2 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 03 March 2010 - 06:32 PM

Vezi postareaBarbiebrunette, la Mar 3 2010, 06:03 PM, a spus:

Am 51 kg,1.66 inaltime.

Ce tare!!! :spiteful:
Si cam cit ai vrea sa ai la 1.66 m inaltime, ca sa fii slaba? 46 de kg? :spiteful:
0

#3 Utilizator offline   SkaterGirl 

• Orhidee Neagra...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-November 06

Scris 03 March 2010 - 07:42 PM

Buna...Vreau sa va spun ca eu cred ca sunt grasa...Multi imi spun ca arat foarte bine la inaltimea mea si la varsta mea.Eu vreau sa slabesc...Sa dau jos din solduri...picioare si putin din burtica:D...Ma uit in oglinda si par foarte grasa.Multi imi spun sa termin pentru ca nu sunt grasa.Tin tot felul de diete si fac miscare...Am 51 kg,1.66 inaltime.Nu stiu ce sa fac!Oare sa i cred pe cei din jur sau sa fac ce stiu eu?

Sper sa ma puteti ajuta

Problema ta nu e la kilograme, ci la cap. :spiteful: Crede-i pe ceilalti, nu ce stii tu. Stii prost. Lasa-te de diete si alte tampenii ca nu e cazul.
0

#4 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 03 March 2010 - 08:04 PM

Sper sa ma puteti ajuta

Arati foarte bine pentru varsta ta. Ai un fund frumos si niste sani fermi, nelasati.
Poarta si tu haine mulate si colanti.
Eu cred ca problema e de la oglinda.
0

#5 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 03 March 2010 - 08:21 PM

Eu cred ca oglinda ta este defecta.Si nu ti-o zic cu rautate. Si mai cred ca ai o problema legat de imagineata. Tu te vezi grasa,dar asta e numai in capul tau. Nu vreau sa fiu rautacioasa,dar incearca sa iti schimbi gandirea ca vei da in niste probleme de alimentatie,care crede-ma nu ti le-ai dori in viata ta. Esti chiar slaba. Incearca sa te accepti asa cum esti,eventual vb cu un psiholog legat de aceasta problema a ta si vei vedea ce iti spne.Esti o fata foarte frumoasa care arata bine si e nevoie sa vezi ce iti place la tine si aia sa il scoti in evidenta si apoi totul va merge de la sine mult mai bine.
0

#6 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 03 March 2010 - 08:33 PM

Sper sa ma puteti ajuta

la 1.66... linia de normal este la 62 de kilograme cu supraponderalul incepand pe la un 67. La 51 esti la limita subponderalului.
Numerele astea sunt valabile in conditiile unei mase musculare armonios dezvoltate. Daca ai o masa musculara atrofiata, evident ca la aproape orice greutate normala vei parea puffy. :spiteful:

Eu iti recomand sa renunti la diete si sa te apuci de salsa. Distribuie caloriile in 4-5 mese distribuite uniform de-a lungul zilei cu o predominanta a caloriilor spre dimineata. Ai grija sa te hidratezi bine.

In concluzie, tu nu ai nevoie sa scazi in greutate ci sa cresti cateva kg, ai nevoie de cateva kg de muschi.
0

#7 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 03 March 2010 - 08:50 PM

Uite o formula cu care poti calcula indicele tau de masa corporala,acesta fiind un indice impus si modelelor...... dupa ce mai multe dintre ele au lesinat in timpul sedintelor sau chiar au murit.Chiar s-a pus in discutie interzicerea de a mai urca pe scena celor care se afla sub limta normala.
Greutate (kg) / [Inaltime (m)]2
Si calculand pentru o inaltime de 1,66 si o greutate de 51 de kilograme tu ai un indice de :18,50777
ghici ce le afli la limita normalului :spiteful:
Valori
18,49 sau mai putin - Subponderal
intre 18,50 si 24,99 - Greutate normala aici te afli tu,da esti chiar la granita..... deci stai linistita ca te aflia la normal .
intre 25,00 si 29,99 - Supraponderal
intre 30,00 si 34,99 - Obezitate (gradul I)
intre 35,00 si 39,99 - Obezitate (gradul II)
40,00 sau mai mult - Obezitate morbida

Aceasta postare a fost editata de Angel_of_life: 03 March 2010 - 09:28 PM

0

#8 Utilizator offline   Barbiebrunette 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-January 10

Scris 03 March 2010 - 09:11 PM

Vezi postareaAngel_of_life, la Mar 3 2010, 08:50 PM, a spus:

Uite o formula cu care poti calcula indicele tau de masa corporala,acesta fiind un indice impus si modelelor...... dupa ce mai multe dintre ele au lesinat in timpul sedintelor sau chiar au murit.Chiar s-a pus in discutie interzicerea de a mai urca pe scena celor care se afla sub limta normala.
Greutate (kg) / [Inaltime (m)]2
Si calculand pentru o inaltime de 1,66 si o greutate de 51 de kilograme tu ai un indice de :18,50777
ghici ce le afli la limita normalului :spiteful:
Valori
18,49 sau mai putin - Subponderal
intre 18,50 si 24,99 - Greutate normala aici te afli tu,da esti chiar la granita..... deci stai linistita ca te aflia la normal .
intre 25,00 si 29,99 - Supraponderal
intre 30,00 si 34,99 - Obezitate (gradul I)
intre 35,00 si 39,99 - Obezitate (gradul II)
40,00 sau mai mult - Obezitate morbida

multumesc frumos!

Vezi postareape'tr, la Mar 3 2010, 08:33 PM, a spus:

la 1.66... linia de normal este la 62 de kilograme cu supraponderalul incepand pe la un 67. La 51 esti la limita subponderalului.
Numerele astea sunt valabile in conditiile unei mase musculare armonios dezvoltate. Daca ai o masa musculara atrofiata, evident ca la aproape orice greutate normala vei parea puffy. :spiteful:

Eu iti recomand sa renunti la diete si sa te apuci de salsa. Distribuie caloriile in 4-5 mese distribuite uniform de-a lungul zilei cu o predominanta a caloriilor spre dimineata. Ai grija sa te hidratezi bine.

In concluzie, tu nu ai nevoie sa scazi in greutate ci sa cresti cateva kg, ai nevoie de cateva kg de muschi.

multumesc frumos!o sa incerc
0

#9 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 03 March 2010 - 09:11 PM

Si apropo formula asta e pentru persoanele care sunt deja adulte si nu pentru o adolescenta....si plus ca e etalon pentru fotmodele,deci..e una facuta la sange
0

#10 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 03 March 2010 - 09:26 PM

Vezi postareaAngel_of_life, la Mar 3 2010, 09:11 PM, a spus:

Si apropo formula asta e pentru persoanele care sunt deja adulte si nu pentru o adolescenta....si plus ca e etalon pentru fotmodele,deci..e una facuta la sange

Care formula?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse