V-am dat disperaţi
Scris 01 March 2010 - 11:17 PM
În primul rând, da, titlul e inspirat după cel al topicului unde îi jelim pe cei care nu prea ne mai onorează cu prezenţa. Sau unii doar prin absenţă...
Există o arie, prima chiar, unde unii useri se comportă de parc-ar fi de pe altă planetă. Fonturi îngroşate, mărite, colorate, unele cu greşeli de ortografie, etc... Însă toate aceste ''tehnici'' sunt folosite cu un scop: captarea atenţiei probabil, şi impunerea propriei opinii, chiar dacă interlocutorul i-a dat de înţeles că de fapt el ar deţine adevărul absolut.
Ce voiam de fapt să spun e că Marinaru face orice pentru a-i face imagine bună lui Băsescu, respectiv PDL-ului, chiar şi cu riscul de a fi sancţionat. N-o fi fanatism politic, da' te cam plictiseşti atunci când ţi-l descrie cineva pe preşedintele ţării ca fiind cel mai galant, pletos, amuzant, prezentabil, etc., şi mai ales, un foarte bun politician. De fapt, doar dacă daţi nişte click-uri pe la Religie sau Politică, vă veţi da seama mai bine. L-am folosit ca exemplu, deoarece e imposibil să nu-ţi sară în ochi.
Oricum, el e chiar liniştit pe lângă acel user care apelează la absolut orice tertipuri şi chiar jigniri ca să ne spună cât de buni sunt evreii. Da, o fi buni... da' românii ce ţi-au mai făcut de-i denigrezi în ultimu' hal şi mai ales, din surse care lasă de dorit?
Aşadar, disperatul en-titre (o fi şi alţii mai disperaţi decât el, da' n-am timp să-i urmăresc) rămâne... Evreul!
Există o arie, prima chiar, unde unii useri se comportă de parc-ar fi de pe altă planetă. Fonturi îngroşate, mărite, colorate, unele cu greşeli de ortografie, etc... Însă toate aceste ''tehnici'' sunt folosite cu un scop: captarea atenţiei probabil, şi impunerea propriei opinii, chiar dacă interlocutorul i-a dat de înţeles că de fapt el ar deţine adevărul absolut.
Ce voiam de fapt să spun e că Marinaru face orice pentru a-i face imagine bună lui Băsescu, respectiv PDL-ului, chiar şi cu riscul de a fi sancţionat. N-o fi fanatism politic, da' te cam plictiseşti atunci când ţi-l descrie cineva pe preşedintele ţării ca fiind cel mai galant, pletos, amuzant, prezentabil, etc., şi mai ales, un foarte bun politician. De fapt, doar dacă daţi nişte click-uri pe la Religie sau Politică, vă veţi da seama mai bine. L-am folosit ca exemplu, deoarece e imposibil să nu-ţi sară în ochi.
Oricum, el e chiar liniştit pe lângă acel user care apelează la absolut orice tertipuri şi chiar jigniri ca să ne spună cât de buni sunt evreii. Da, o fi buni... da' românii ce ţi-au mai făcut de-i denigrezi în ultimu' hal şi mai ales, din surse care lasă de dorit?
Aşadar, disperatul en-titre (o fi şi alţii mai disperaţi decât el, da' n-am timp să-i urmăresc) rămâne... Evreul!
Scris 01 March 2010 - 11:15 PM
Sunt de acord cu tine.
Edit: ca sa nu pare ca e atac la persoana,caci nu am nimic cu persoana despre care s-a dat exemplu doar ca ideea in sine a topicului e ok
Edit: ca sa nu pare ca e atac la persoana,caci nu am nimic cu persoana despre care s-a dat exemplu doar ca ideea in sine a topicului e ok
Aceasta postare a fost editata de erena: 01 March 2010 - 11:23 PM
Scris 01 March 2010 - 11:16 PM
Ok, dar noi nu vorbim doar despre userul Marinaru... sau Băsescu. Doar i-am folosit ca exemplu.
Scris 01 March 2010 - 11:22 PM
Nu cred c-ar trebui să se pună problema atacului la persoană. Eu doar mă leg de modalitatea unoara de a posta, nu de viaţa lor.
Scris 01 March 2010 - 11:57 PM
moaa, nu mai stii de gluma bre ?? credeam ca putem sa dam disperati pe oricine...
Scris 01 March 2010 - 11:58 PM
Ba da, puteţi chiar şi pe mine să mă includeţi în această categorie, dacă vi se pare că aş avea postări cam dubioase. Nu ştiu ce-ai înţeles tu...
Aceasta postare a fost editata de Mr. Neculai: 02 March 2010 - 12:00 AM
Scris 02 March 2010 - 12:20 AM
Ok, atunci dacă găseşti postări care să-ţi sară în ochi prin agresivitate, fonturi îngroşate, subliniate, mărite, sau idei tipizate, te rog să le împărtăşeşti şi cu noi. Aşa vom decide şi rezultatul final... dacă e fanatic, extremist, zeflemist de mâna a doua, filfizon doritor de atenţie, etc.
Nu trebuie să dai neapărat şi numele celui vizat - ne dăm noi imediat seama. Numai bine.
Păcat că l-au banat pe the listener... ar fi fost la loc de cinste pe topicul ăsta.
Nu trebuie să dai neapărat şi numele celui vizat - ne dăm noi imediat seama. Numai bine.
Păcat că l-au banat pe the listener... ar fi fost la loc de cinste pe topicul ăsta.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Un fel de reguli | tahionic | 0 | 5.941 |
|
am de facut un proiect...
am nevoie de ceva despre Galati |
realtv | 0 | 3.417 |
|
La Multi Ani! | Alethia | 1 | 3.524 |