sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Festanie Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   lllucci 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 01 March 2010 - 04:08 PM

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti si mie,cine are idee ,de cate ori se face festanie pe an si cat costa.Noua ni s-a facut festanie anul trecut.Ar trebui repetata?Multumesc!
0

#2 Utilizator offline   Alizee* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-January 07

Scris 01 March 2010 - 04:43 PM

Nu este o regula , de cate ori poti sau vrei . Eu am facut acum 2 ani pentru prima data .In mod normal nu ,,costa" dar asta depinde de preot probabil.Mie nu mi-a cerut el , niciodata nu cere dar eu i-am dat 50 ron .
0

#3 Utilizator offline   Dany29 

• dany28
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-December 05

Scris 01 March 2010 - 04:52 PM

Vezi postarealllucci, la Mar 1 2010, 05:08 PM, a spus:

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti si mie,cine are idee ,de cate ori se face festanie pe an si cat costa.Noua ni s-a facut festanie anul trecut.Ar trebui repetata?Multumesc!

Festania se spune ca e bine sa se faca cand te muti in casa noua . Si eu am facut-o de multe ori . Banii nu se cer - deci nu exista o taxa , dar sa fim realisti , fiecare preot asteapta ... ( nu cu palma intinsa ) . Tu gandeste-te ca dai de pomana bisericii . Pacatul lui ce face cu banii .

Am cunoscut un preot cam prin 2006 si mi-a devenit un fel de duhovnic - singurul care vreodata m-a sfatuit si a vorbit cu mine cu pasiune despre vocatia lui si religie - singurul care nu astepta ceva in schimb . Eu mi-am sfintit chiar si masina noua - la sugestia lui . De cate ori apelam la el pentru ceva , si voiam sa ii ofer ceva bani , ma refuza si imi spunea ca daca vreau ceva totusi , sa merg in biserica si sa pun in cutie dar sa imi las si numele pentru a face rugaciuni ..

De obicei lasam 30 - 50 ron . La manastiri dadeam mai mult si duceam si provizii .
0

#4 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 01 March 2010 - 05:57 PM

Vezi postarealllucci, la Mar 1 2010, 05:08 PM, a spus:

Noua ni s-a facut festanie anul trecut.Ar trebui repetata?Multumesc!

Da. Trebuie repetata de atatea ori, pana iti vei da seama de inutilitatea acesteia. :good:

Vezi postareaazalee, la Mar 1 2010, 05:43 PM, a spus:

Nu este o regula , de cate ori poti sau vrei . Eu am facut acum 2 ani pentru prima data .In mod normal nu ,,costa" dar asta depinde de preot probabil.Mie nu mi-a cerut el , niciodata nu cere dar eu i-am dat 50 ron .

:P Ptiu... pai de ce ispitesti fetele bisericesti draga? Nu stii ca a lua bani fara a emite factura/chitanta este o infractiune fiscala? :cheer: Sau daca in cauza este cel ce ar trebui sa ne invete cum se pune in aplicare practica porunca: "Sa nu furi!", nu se pune?

Aceasta postare a fost editata de hans: 01 March 2010 - 06:04 PM

0

#5 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 11 March 2010 - 02:01 AM

Vezi postarealllucci, la Mar 1 2010, 04:08 PM, a spus:

Buna ziua!

Ti-o fac eu gratis: iti dau doar un mail si, gata! Vrei?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Rugaciunea Sfantului Ciprian Impotriva farmecelor Dimineata  21 13.498
Hot Topic (New) Sfantul Spiridon care a trait in anii 300 si caruia i se schimba si acum anual papucii Dimineata  55 7.466
Hot Topic (New) Transfuzii Estera_I  59 2.570
Hot Topic (New) Adam Eva Cain Abel
oare cum s-au imultit, incest ?
Master_  110 11.932
Hot Topic (New) Atasamente Crestinismul ellla  606 36.453