"Ati mintit poporul cu televizorul" Cat de actuala mai este celebra lozinca?
Scris 02 June 2010 - 05:34 PM
In primul rand parerile tale sunt clar subiective din moment ce in primele zile dupa alegeri ai inceput sa scri pe forum doar la subiecte ce tin de politica. In al doilea rand nu spun ca Oprea este sfant...nu stiu daca este sau nu este...insa am citit "stenogramele" ce il implicau pe Voicu si nu ma intereseaza ce mai spune justitia in acest caz. Migratiile din partide nu ma intereseaza nici cat negru sub unghie. Ma intereseaza rezultatele. Daca guvernul actual reuseste sa impuna masurile anuntate atunci acesta este un rezultat foarte bun pentru viitorul tarii de care sunt interesat. Opozitia nu are nici un interes sa existe rezultate intr-o guvernare a puterii. Asta este peste tot in lume. Poate ca tu sau altii ca tine pot prostii diversi oameni cu "intentiile bune" ale celor din PSD si PNL insa aceste intentii se limiteaza doar la propriile interese. Poate sa urle antenistii si irealitatea 24/24 cu privire la "onestitatea" lui Voiculescu si a celor ca el. Eu nu sunt o persoana care sa uite istoria.
Sa revenim la topic acum sau sa o lasam balta.
Sa revenim la topic acum sau sa o lasam balta.
Scris 02 June 2010 - 06:02 PM
marinaru, la Apr 13 2010, 06:49 AM, a spus:
L-am vazut pe Basescu la B1TV aseara. Nu parea deloc bolnav. Acum ceva timp il dadeau astia pe moarte pe la irealitati si antene.
iti pun o intrebare corecta;castigi financiar de pe urma PDL-ului? (sub o forma sau alta)
doresc un raspuns sincer si la obiect!
Scris 02 June 2010 - 07:21 PM
Pai atunci toti care discutam teme politice ar trebui sa fim platiti de partidele pe care le sustinem.
Scris 03 June 2010 - 10:57 AM
Majoritarul, la Jun 3 2010, 11:35 AM, a spus:
Poate nu ai observat dar foarte multa lume de pe aici este impotriva unui partid anume, doar tu se pare ca este pentru unul.
Si de cand toata lumea ar trebui sa fie contra sau pentru un partid ? Eu nu sunt neaparat pentru PDL ci sustin ca PNL si PSD nu sunt o alternativa. Au propria clientela, au fost la guvernare si sunt la fel de responsabili pentru situatia de acum. Pentru ce sa ii schimb pe unii cu altii care sunt la fel ? Sa schimb unii care sunt in foame cu unii care sunt satui nu este eficient. S-a vazut asta din trecut.
Scris 03 June 2010 - 11:50 AM
Hai sa fim sinceri, nu ne-a bagat nimeni atat de tare in rahat cum o face Basescu. Sigur ca si ceilalti sunt din acelasi aluat, nu contesta nimeni asta. Insa de aici si pana la a sustine cu atata inflacarare pe chior e cale lunga.
@marinaru, cred ca te-am agasat cu intrebarile mele pana acu'. Nu conteaza, mai am una (nu garantez ca e ultima). Ai spus ca ai suferit o pierdere de 35%, nu sunt sigura si nici nu am chef sa rascolesc forumul asta (deh, mai sunt si noua pe aici, mi-e lene sa imi bat capul). Daca gresesc sa ma corectezi. Eu am senzatia ca acea pierdere nu te-a afectat prea tare. Fiindca un om care pierde e un om disperat. Cand mai are si o familie de intretinut acasa devine o fiara. Pricepi tu asta? Si atunci nu mai tine cu ala care-i este calau si care mai are si nesimtirea sa apara pe la tv ranjind fasolea si dandu-se mare destept in timp ce fufele lui isi cumpara posete de 3000-5000 de euro si se pozeaza-n curu' gol prin nu stiu ce revista. Eh, si mai are si tupeul sa-mi spuna mie de solidaritate. Pai el e solidar cu noi?
Am observat ca ai ceva cu bugetarii si pensionarii. Din curiozitate, te-ai uitat vreodata pe fluturasul ala cu salariu pentru un bugetar?Eu m-am uitat. Nu sunt toti de lux, apropo. Tu ce ai face daca ai avea salariu de 1400 de lei pe luna? Dar daca ar fi de 1000 de lei? Ca acum cam asa s-a ajuns, stii? Cand ai ajunge acasa ce i-ai spune copilului tau? Ca mititelu' nu stie de taxe si impozite, poate are nevoie de o haina noua, de o jucarie, poate are pofta de o prajitura etc. Ai macar idee cum e sa te uiti in ochii unui copil si sa ii spui ca nu sunt bani? Ai idee cum e sa nu poti dormii noaptea gandindu-te ce vei pune pe masa a doua zi? Cred ca nu. Sincer iti doresc sa nu ajungi sa cunosti disperarea unui parinte la intensitatea ei maxima. Eu am vazut asa ceva , nu e deloc o priveliste placuta.
Cu pensionarii nu pricep care e problema, aici e vorba de oameni amarati care au muncit o viata intreaga si care acum la batranete se trezesc ca nu mai au bani pentru medicamente. Cum te-ai simti daca intr-o zi ti s-ar intampla sa risti sa ramai pe drumuri, sa mori de foame fiindca are unul chef sa iti taie din pensie?
Daca tu imi spui ca i-ai ridica statuie aluia care ti-are face asta eu ma retrag si nu te mai deranjez.
Totodata as vrea daca poti sa iti imaginezi urmatorul scenariu: ai 1000 de lei/luna salariu( bugetar, da), rata la banca 600 lei si doi copii de crescut(norocul ei e ca mai primeste ajutor din partea rudelor insa asta nu se intampla mereu!) Las celalalte cheltuieli in seama ta. Asa traiesc multi, nu e o poveste nascocita de mine asta. E chiar povestea unei prietene, mama singura. Tare as vrea sa stiu cum ai avea tu curaju' sa te uiti in ochii ei si sa-i spui "sunt masuri care sunt necesare".
Iar data viitoare da o fuga daca ai ocazia, ia la purecat bugetarii si pensionarii ca sa vezi de fapt care e realitatea. Sa vezi cum traieste omul de rand, nu ce arata javra de Base pe la tv cu exemplele lui patetice gen grasu' suit la dracu' in praznic si pensiile nesimtite ale lu' peste.
@marinaru, cred ca te-am agasat cu intrebarile mele pana acu'. Nu conteaza, mai am una (nu garantez ca e ultima). Ai spus ca ai suferit o pierdere de 35%, nu sunt sigura si nici nu am chef sa rascolesc forumul asta (deh, mai sunt si noua pe aici, mi-e lene sa imi bat capul). Daca gresesc sa ma corectezi. Eu am senzatia ca acea pierdere nu te-a afectat prea tare. Fiindca un om care pierde e un om disperat. Cand mai are si o familie de intretinut acasa devine o fiara. Pricepi tu asta? Si atunci nu mai tine cu ala care-i este calau si care mai are si nesimtirea sa apara pe la tv ranjind fasolea si dandu-se mare destept in timp ce fufele lui isi cumpara posete de 3000-5000 de euro si se pozeaza-n curu' gol prin nu stiu ce revista. Eh, si mai are si tupeul sa-mi spuna mie de solidaritate. Pai el e solidar cu noi?
Am observat ca ai ceva cu bugetarii si pensionarii. Din curiozitate, te-ai uitat vreodata pe fluturasul ala cu salariu pentru un bugetar?Eu m-am uitat. Nu sunt toti de lux, apropo. Tu ce ai face daca ai avea salariu de 1400 de lei pe luna? Dar daca ar fi de 1000 de lei? Ca acum cam asa s-a ajuns, stii? Cand ai ajunge acasa ce i-ai spune copilului tau? Ca mititelu' nu stie de taxe si impozite, poate are nevoie de o haina noua, de o jucarie, poate are pofta de o prajitura etc. Ai macar idee cum e sa te uiti in ochii unui copil si sa ii spui ca nu sunt bani? Ai idee cum e sa nu poti dormii noaptea gandindu-te ce vei pune pe masa a doua zi? Cred ca nu. Sincer iti doresc sa nu ajungi sa cunosti disperarea unui parinte la intensitatea ei maxima. Eu am vazut asa ceva , nu e deloc o priveliste placuta.
Cu pensionarii nu pricep care e problema, aici e vorba de oameni amarati care au muncit o viata intreaga si care acum la batranete se trezesc ca nu mai au bani pentru medicamente. Cum te-ai simti daca intr-o zi ti s-ar intampla sa risti sa ramai pe drumuri, sa mori de foame fiindca are unul chef sa iti taie din pensie?
Daca tu imi spui ca i-ai ridica statuie aluia care ti-are face asta eu ma retrag si nu te mai deranjez.
Totodata as vrea daca poti sa iti imaginezi urmatorul scenariu: ai 1000 de lei/luna salariu( bugetar, da), rata la banca 600 lei si doi copii de crescut(norocul ei e ca mai primeste ajutor din partea rudelor insa asta nu se intampla mereu!) Las celalalte cheltuieli in seama ta. Asa traiesc multi, nu e o poveste nascocita de mine asta. E chiar povestea unei prietene, mama singura. Tare as vrea sa stiu cum ai avea tu curaju' sa te uiti in ochii ei si sa-i spui "sunt masuri care sunt necesare".
Iar data viitoare da o fuga daca ai ocazia, ia la purecat bugetarii si pensionarii ca sa vezi de fapt care e realitatea. Sa vezi cum traieste omul de rand, nu ce arata javra de Base pe la tv cu exemplele lui patetice gen grasu' suit la dracu' in praznic si pensiile nesimtite ale lu' peste.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Partidul Radical Reformator
Ne intereseaza opiniile cetatenilor |
Ion_Radical | 40 | 13.386 |
|
absolut necesar Romaniei actuale |
harald | 99 | 7.724 |
|
|
Majoritarul | 201 | 32.916 |
|
Cine l-a sustinut pe Basescu in 2010 ? Cine l-ar mai sustine pe Basescu in 2011?
De fapt cine si de ce? |
ActorGrabit | 251 | 44.981 |
|
Comunitarianism | Infailible | 0 | 493 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS