sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

PC - Pe cine o sa puna Voiculescu Sef ? Partid de centru-dreapta...ce ii rezerva viitorul ? Evaluare topic: - - - - -

Poll: Noul Sef PC (3 membri au votat)

Pe cine o sa puna Voiculescu la sefia partidului ?

1. Daniel Constantin (2 voturi [66.67%])

Procentaj din vot: 66.67%

2. Petru Marginean (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

3. Altul (1 voturi [33.33%])

Procentaj din vot: 33.33%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#21 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 28 February 2010 - 11:50 AM

Vezi postareaKilkoana, la Feb 28 2010, 11:42 AM, a spus:

si crede cineva?

Nu vad nici un motiv pentru care sa ascund o astfel de adeziune daca ar exista si nici nu ma intereseaza daca crede sau nu cineva.

Vezi postarealupini, la Feb 28 2010, 11:48 AM, a spus:

Nu ne certăm noi. Eu īl apreciez pe Marinar pentru că e un tip de treabă. Mai glumim, că doar de asta e frumoasă viaţa.

Să spui sincer, nu-mi pasă pe cine pune Voiculescu pe tron.

Nici pe mine insa ma intereseaza cu cine face alianta ca sa stiu pe cine sa votez. Cam astea ar fi criteriile prin care imi ghidez optiunea de vot.

PDL.

1. Nu il votez daca o da in bara cu guvernarea si nu face nimic in privinta reformei.
2. Nu il votez daca face alianta cu PC.

PNL.

1. Nu il votez cu Antonescu la putere.
2. Nu il votez daca face alianta cu PC.

PSD.

1. Nu il votez daca Ponta dovedeste ca nu poate fi lider...ca nu poate iesi din umbra lui Iliescu si Nastase. Pana acum este lingau la Iliescu dar este la inceput ii mai dau timp.
2. Nu il votez daca ramane in alianta cu PC.
0

#22 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 28 February 2010 - 11:53 AM

Vezi postarealupini, la Feb 28 2010, 01:48 PM, a spus:

Nu ne certăm noi. Eu īl apreciez pe Marinar pentru că e un tip de treabă. Mai glumim, că doar de asta e frumoasă viaţa.

Să spui sincer, nu-mi pasă pe cine pune Voiculescu pe tron.

oki, eu votez in care partid ii dragnea. sper ca nu devine curv :pardon: . ca si gingasa si dragalasa si imi place dragnelu. :spiteful:
asta de gluma, la modul serios, e foarte posibil sa votez doar oamenii.

ahhhh, stiati ca dragnelu pleca de la pd? is sanse reduse sa se mai curveasca.

sigur-sigur nu votez cu partidul de curve al lui oprea. in rest eu votez doar cunoscand atat derutatul si senatorul.

am votat in parlamentare un pdl-ist, fost ministru si o persoana de treaba ( pacat ca nu a prins si a luat si niste fonduri ilegale in campanie ) si la derutati in psd din orasul nostru......ca sa il avem acolo, ok, mare rezultat nu a dat inca.....

Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 28 February 2010 - 12:10 PM

0

#23 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 28 February 2010 - 12:00 PM

Vezi postareamarinaru, la Feb 28 2010, 11:50 AM, a spus:

PSD.

2. Nu il votez daca ramane in alianta cu PC.

Miercuri seara parcă, la Antena 3, Ponta ura succes PC-ului, īn alianţa pe care vor să o facă cu..PNL, pentru că - zicea Ponta - PC-ul e de dreapta, iar noi (PDS-ul) de stānga, şi asta ne va face să ne despărţim.
0

#24 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 February 2010 - 11:58 AM

Vezi postarealupini, la Feb 28 2010, 12:00 PM, a spus:

Miercuri seara parcă, la Antena 3, Ponta ura succes PC-ului, īn alianţa pe care vor să o facă cu..PNL-ul, pentru că - zicea Ponta - PC-ul e de dreapta, iar noi (PDS-ul) de stānga, şi asta ne va face să ne despărţim.

Eu i-am auzit pe la antene acum ca vorbeau de o alianta cu PDL ca acestia ar fi de centru dreapta.
0

#25 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 28 February 2010 - 12:00 PM

Vezi postarealupini, la Feb 28 2010, 02:00 PM, a spus:

Miercuri seara parcă, la Antena 3, Ponta ura succes PC-ului, īn alianţa pe care vor să o facă cu..PNL, pentru că - zicea Ponta - PC-ul e de dreapta, iar noi (PDS-ul) de stānga, şi asta ne va face să ne despărţim.

sa dea doamne doamne.
0

#26 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 28 February 2010 - 12:53 PM

Vezi postarealupini, la Feb 28 2010, 12:00 PM, a spus:

In politica romeaneasca nu exista nici dreapta, nici stanga, nici ideologii. Exista doar interese personale. 95% dintre politicienii romani nici macar nu stiu ce inseamna dreapta si stanga. Cum am mai zis, 95% dintre politicieni s-au bagat in politica doar pentru ca vroiau sa tepuiasca statul de bani, sau sa isi concesioneze un teren, sau sa isi angajeze o ruda pe o functie de stat, sau sa-si aranjeze o licitatie, sau orice alt interes personal pe care il au. Cel putin asa e cu politica in judetul Constanta si nu cred ca in alte judete lucrurile stau mai bine. In tot judetul constanta nu cred ca exista 5 oameni care sa se poata numii politicieni in adevaratul sens al cuvantului.
0

#27 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 28 February 2010 - 02:25 PM

Vezi postareamarinaru, la Feb 28 2010, 09:30 AM, a spus:

Cu demagogia si populismul nu prea mai castigi in Romania unde electoratul s-a mai desteptat.

Ce zici ma...? Demagogia si populismul....? :pardon:
Cine spunea in campanie ca a iesit Romania din recesiune? Ca e un om din popor, ca va lupta contra mogulilor pentru cei multi? Cine apare la OTV, Labe1, Etno; cine a atras "pulimea" cu manele electorale pe care altii le asculta cand au nevoie de sirop expectorant...?

A, apropo, sa stea oamenii linistiti, chiar si cei cu pensii care nu le ajung unor batranele necajite nici de cateva lumanari de aprins in biserica -nimeni nu va muri de foame! Oamenii vor putea mereu sa manance paine cu sare, pentru ca gratie eroului Basel, nu a luat-o Voiculescu! :spiteful:

Vezi postareaDingo25, la Feb 28 2010, 10:53 AM, a spus:

Categoric. De-aia te duci in Parlament si intrebi pe unul si pe altul ce activitate desfasoara mai exact, si habar nu are.
0

#28 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 February 2010 - 02:25 PM

Vezi postareaFinnian, la Feb 28 2010, 02:12 PM, a spus:

Ce zici ma...?

Cu "ma" sa te adresezi prin alte parti. :pardon:
0

#29 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 28 February 2010 - 02:30 PM

A, pardon, stimabile. Imi parea ca va vorbeste o persona careia antenele si Badea "i-au daunat grav sanatatii mintale" :spiteful: . Daca lipsa mea de delicatete va jeneaza pudoarea, imi cer scuze. Barbat mai suntem azi... :pardon:

Apropo: cum de ati indraznit sa va uitati la antene...? Nu v-a hipnotizat mogulul prin ecranul TV, n-a bagat necuratul in dumneavoastra, nu v-a furat gandirea proprie, nu v-a indoctrinat...? S-au v-ati protejat purtand cravata violet :spiteful: . Doar nu vreti sa ajungeti ca noi astia care stam lipiti de antene ca niste zombie.

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 28 February 2010 - 02:33 PM

0

#30 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 February 2010 - 02:36 PM

Vezi postareaFinnian, la Feb 28 2010, 02:30 PM, a spus:

A, pardon, stimabile. Imi parea ca va vorbeste o persona careia antenele si Badea "i-au daunat grav sanatatii mintale" :P . Daca lipsa mea de delicatete va jeneaza pudoarea, imi cer scuze. Barbat mai suntem azi... :P

Scuzele se apreciaza si accepta. :cry: :spiteful: Pai prea multa "Badea" chiar dauneaza. Poti sa intrebi orice psiholog...daca iti traiesti viata in pesimism, negativism, minciuna, etc...face rau la sanatate. :pardon:

Am deviat de la topicul despre partidul comunist. :spiteful:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Crimelor Comunismului in Romania
Teroarea nu este un simplu
Clinho  9 3.962
Hot Topic (New) Evreii si Iudaismul, din Palestina in lume si inapoi in Palestina
Exodul-Cum a influentat si o mai face inca ,politica mondiala
Sancy5000  136 30.284
Hot Topic (New) Terorism arab vs. Israel ben_gal_1  178 35.296
Replici noi Ce va fi dupa alegeri?
Scenariile noastre dupa modelul mogulilor
Sikaryan  17 5.496
Replici noi Evenimente externe
Impactul asupra vietii politice internationale si a Romaniei
Moftangiu  5 1.216