sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Puteti anticipa un cutremur? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 08 March 2010 - 06:10 AM

http://www.9am.ro/comunitate/forum/view_to...-pagina-24.html

Pe acest link de pe acest forum am postat eu sub acel nume, "cutremuur". Observati ca am postat inainte de cutremurul din Haiti si cam in timpul celui din Indonezia.
Uitati-va atent la ora si cum a doua zi urmatorul user a spus de cel din Haiti. In Indonezia a avut loc cam la 21 si cel din Haiti, la 22, ora Rominiei. Cu aproximatie. Eu nu aveam habar de cele 2. Si nu prea glumeam cind spuneam daca sint cutremurati sau nu. Ca eu ma simt asa. Nu mi-e frica de ele, dar parca sint avertizat, dar nu intotdeauna. Daca sint odihnit, nu se manifesta.
Am avut un impuls puternic de a comunica pe acea tema si la acel mod.
Am mai facut asta inaintea celui din Vrancea din primavara 2009 si al celui din Italia. Cei cu care vorbeam nu au realizat ca eu vorbeam despre cutremure inaintea unora mai notabile.

Mai am o manifestare. Am senzatia ca imi pierd echilibrul. Eu am un echilibru f bun. Inaintea celor mici din Vrancea.

Nu stiu daca regulamentul imi permite sa postez de pe alte forumuri dar nu am cum sa arat ca eu am postat agresiv despre cutremur inaintea unora. Daca nu e voie rog sa mi se stearga postarea.

Inaintea celui din Chile am avut o stare de "negreala", si deasemenea o alta persoana, la fel. Aceea era sigura ca va fi ceva f puternic, undeva.

Deci intr-adevar nu se poate anticipa pe cele 3 componente, locul, data, amplitudinea. Deocamdata. Poate printr-un noroc, sau avertisment interior f clar, la unii.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Alte vieti Chronos  34 3.177
Hot Topic (New) Atasamente Vine sfarsitul lumii? Apocalipsa...?
(acestea sa fie semnele?)
octav.c  790 52.728
Replici noi Profetii despre viitorul si sfarsitul lumii
Cat de credibile sunt?
Black velvet  8 921
Hot Topic (New) Atasamente Carti interesante
-ce merita citit si ce nu -
Fluturel  131 45.813
Hot Topic (New) Atasamente Incalzirea globala NASTYPRIMUL  112 10.025