sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Help!O mare dilema Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ysella 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-February 10

Scris 25 February 2010 - 12:27 PM

Buna! povestea mea e una obisnuita: am trait o poveste frumoasa de iubire, timp de 7 luni, timp in care s-a pus chiar si problema oficializarii relatiei. Totul s-a naruit insa in momentul in care am aflat ca iubitul meu... nu era doar al meu! Avea o alta relatie inca dinainte de a ma cunoaste! Am fost distrusa cand am aflat asta, nu l-as fi crezut capabil de o asemenea marsavie... Totul s-a terminat, credeam eu definitiv....Am stat despartiti timp de 4 luni,timp in care a insistat sa ne impacam , motivand ca s-a despartit de prima iubita , ca regreta ca m-a mintit etc. Din prostie, l-am acceptat din nou in viata, doar ca nimic nu mai era la fel, ii reprosam mereu greseala, ne certam ca doi nebuni tot timpul... La 2 saptamani de la reimpacare , a reparut in viata mea un barbat de care fusesem extrem de atrasa in urma cu 2 ani si cu care am fost pe punctul de a fi impreuna... Am fost chiar pe puncul de a avea o aventura de o noapte (sau nu). Doar ca eu n-am vrut din mai multe motive: mi se parea ca sunt mult prea tanara pt el(eu 21-el 32 ani), imi era sef si in plus era un prieten foarte apropiat al parintilor mei. N-am putut trece peste asta si am regretat mult timp refuzul dar... era prea tarziu! Am realizat ca ma atrage la fel de mult ca acum 2 ani, pur si simplu am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare, desi a fost o intalnire f scurta, intamplatoare. Cateva zile m-am gandit obsesiv la el si dupa o alta cearta cu iubitul , am luat hotararea de a ma desparti definitiv de el. Au mai trecut 2 luni in care nu am stiut prea multe despre el,apoi ne-am intalnit din nou... M-a intrebat in treacat cum stau cu dragostea, eu i-am spus ca sunt singura, apoi am inceput sa ne intalnim din ce in ce mai des. Ieseam impreuna, plimbari, drumetii , dar cu toate astea eu am incercat sa evit sa se intample ceva mai mult intre noi, in ciuda faptului ca il plac si sunt f atrasa de el.Intre timp fostul a inceput din nou sa ma preseze sa ma impac cu el. Ma simt oribil,de ce trebuie sa dea buzna in viata mea , cand tocmai credeam ca s-a terminat totul? de ce tocmai acum, cand reincerc sa-mi trec peste , sa-mi refac viata langa un om deosebit??? Si culmea incearca sa ma faca vinovata de de tot ce s-a intamplat, de faptul ca a inceput sa bea,sa ma acuze ca sunt o usuratica si multe alte mizerii. Probabil a uitat de tot ce mi-a facut el mie! Sunt intr-o mare dilema, ma simt vinovata fata de ex-ul, desi stiu ca n-ar trebui.. de iubit nu-l mai iubesc demult,am realizat asta la scurt timp dupa reimpacare. Pe de alta parte tipul celalalt ma vrea in viata lui, imi spune ca tine la mine... ce sa fac?
0

#2 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 25 February 2010 - 12:25 PM

TE DUCI CU TIPUL CELALALT.
0

#3 Utilizator offline   SkaterGirl 

• Orhidee Neagra...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-November 06

Scris 25 February 2010 - 12:32 PM

Nu te mai gandi la fost. Si nu te lasa nici influentata de faptul ca te invinovateste pentru problema lui cu bautura si pentru altele. Stai linistita, ca n-a uitat ce ti-a facut. Dar nu stie ce altceva sa faca si astfel incearca doar sa-ti starneasca vina in suflet si sa il primesti inapoi. Ignora-l.
Daca celalalt tip te vrea in viata lui si daca iti doresti sa faci parte din viata lui... Atunci ce mai astepti? :stars: Accepta.
0

#4 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 25 February 2010 - 12:37 PM

Vezi postareaYsella, la Feb 25 2010, 12:27 PM, a spus:

Ma simt oribil,de ce trebuie sa dea buzna in viata mea , cand tocmai credeam ca s-a terminat totul? de ce tocmai acum, cand reincerc sa-mi trec peste , sa-mi refac viata langa un om deosebit???

Te afecteaza atat de mult pentru ca in sinea ta, tu nu ai pus inca capat relatiei dintre voi.
Atunci cand o sa simti ca nu mai ai nici un sentiment pentru el (de iubire, de potential partener), n-or sa te mai atinga prostiile lui.

Vezi postareaYsella, la Feb 25 2010, 12:27 PM, a spus:

Si culmea incearca sa ma faca vinovata de de tot ce s-a intamplat, de faptul ca a inceput sa bea,sa ma acuze ca sunt o usuratica si multe alte mizerii.

Si ce daca? Astea sunt trucuri ieftine, santaj. Nimic mai mult.
Daca nu ti-a fost bine alaturi de el, mergi mai departe. (vorba aia: lupul isi schimba parul, dar naravul ba)
0

#5 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 25 February 2010 - 12:39 PM

Si eu votez pentru asta nou'.
0

#6 Utilizator offline   Ysella 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 February 2010 - 01:00 PM

Vezi postareanightwish, la Feb 25 2010, 12:37 PM, a spus:

Te afecteaza atat de mult pentru ca in sinea ta, tu nu ai pus inca capat relatiei dintre voi.
Atunci cand o sa simti ca nu mai ai nici un sentiment pentru el (de iubire, de potential partener), n-or sa te mai atinga prostiile lui.

Si ce daca? Astea sunt trucuri ieftine, santaj. Nimic mai mult.
Daca nu ti-a fost bine alaturi de el, mergi mai departe. (vorba aia: lupul isi schimba parul, dar naravul ba)

Nu-l mai iubesc pe fostul, doar ma deranjeaza felul in care ma trateaza, de parca as fi proprietatea lui personala.
Mai mult nu se sfieste sa ma ameninte ca o sa-i spuna totul actualului despre "noi doi"... ca razbunare. :stars: Ceva gen : " nu esti a mea, nu vei fi nici a lui!!!!" :lol:

Aceasta postare a fost editata de Ysella: 25 February 2010 - 12:55 PM

0

#7 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 25 February 2010 - 01:22 PM

Vezi postareaYsella, la Feb 25 2010, 01:00 PM, a spus:

Nu-l mai iubesc pe fostul, doar ma deranjeaza felul in care ma trateaza, de parca as fi proprietatea lui personala.
Mai mult nu se sfieste sa ma ameninte ca o sa-i spuna totul actualului despre "noi doi"... ca razbunare. :stars: Ceva gen : " nu esti a mea, nu vei fi nici a lui!!!!" :lol:

Cea mai buna solutie: ignora-l !
Daca barbatul de care te simti atrasa e destept, isi va da seama ca tot ce va zice fostul sunt minciuni.
Nu te mai gandi la astfel de lucruri. Traieste-ti viata.

Razbunarea - arma prostului.
0

#8 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 25 February 2010 - 01:41 PM

Vezi postareaYsella, la Feb 25 2010, 02:00 PM, a spus:

Poate nu il mai iubesti,insa mai sunt anumite sentimente fata de el,poate chiar tu te simti vinovata ,sau regreti ca s-a terminat relatia dintre voi.E ceva anume care aduce acest sentiment de vinovatie.Chiar daca tu nu esti vinovata cu nimic,e ceva care nu te lasa sa poti merge mai departe.ar fi bine sa afli care e acel ceva sa vezi de ce nu poti merge mai departe.Si da cel mai indicat ar fi ca fostul sa stei cat mai departe de tine pentru a putea afla ce ai tu nevoie.
Chiar daca el te acuza,sau te face cum crede el ca e mai bine incearca sa il ignori,si nu mai pune la suflet,gandeste-te ca el isi ia singur deciziile,si ca nu bea din cauza ta ci din a lui.El e un om slab care crede ca ceilalti sunt vinovati pentru deciziile lui,ii este frica sa accepte ca din cauza lui v-ati despartit.Adica daca a vrut sa joace pe 2 fronturi trebuia sa fie constient ca minciuna are picioare scurte si ca la un momendat va iesi la iveala adevarul si ca daca a ales o astfel de varianta va trebui sa suporte consecintele.Fiecare din noi trebuie sa suportam consecintele propriilor noastre actiuni.
EEE si daca el te ameninta cu astfeld e chestii atunci fi tu prima care face pasul asta,vb cu el despre ultima ta relatie,doar ca 2 prieteni.Daca e o persoana de treaba va intelege ca nu esti vinovata cu nimic si te va ajuta sa treci peste acest momnet tare dificil si neplacut din viata ta.
0

#9 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 25 February 2010 - 02:58 PM

Love is in the air. Asta nou, clar. Daca-ti mai si fuge pamantul de sub picioare cand il vezi... pe ala vechi nici nu-l mai baga in seama, daca incepe sa iti spuna ceva intoarce-i spatele si pleaca. Auzi la el, sa te ameninte ca ii spune celuilalt despre "voi". In ce hal de disperare sa te controleze a ajuns. Yuck.
0

#10 Utilizator offline   Ysella 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 February 2010 - 03:48 PM

Vezi postareaEnki, la Feb 25 2010, 02:58 PM, a spus:

Love is in the air. Asta nou, clar. Daca-ti mai si fuge pamantul de sub picioare cand il vezi... pe ala vechi nici nu-l mai baga in seama, daca incepe sa iti spuna ceva intoarce-i spatele si pleaca. Auzi la el, sa te ameninte ca ii spune celuilalt despre "voi". In ce hal de disperare sa te controleze a ajuns. Yuck.

Da, il plac foarte mult si sentimentul e reciproc. :stars: Am regretat mult timp faptul ca l-am respins acum 2 ani, dar din pacate asa a fost sa fie. Nu vroiam sa ma incurc cu el pt ca imi era sef si un apropiat al familiei...nu stiam cum vor reactiona ai mei daca ar fi aflat, mai ales ca el a mai fost casatorit(a divortat pe motiv de infidelitate, sotia a plecat din tara cu un prieten de-al lui). :lol:

Aceasta postare a fost editata de Ysella: 25 February 2010 - 03:52 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi De Ochii Lumii ? Maxell  17 761