s-a şters din greşeală iconul internet explorer de pe desktop. L-am adaugat din nou pe desktop, din start , internet explorer, click-dreapta şi apoi copy here, dar cānd dau click dreapta pe icon la properties nu imi apare fereastra de proprietăţi de la internet options, ci o fereastră care are general, shortcut, compatibility. Ştie cineva cum pot să rezolv această problemă fără să instalez alt browser, calculatorul respectiv se află īntr-o reţea de calculatoare care au instalat pe ele windows xp
Pagina 1 din 1
internet explorer
Scris 22 February 2010 - 09:12 PM
poate nu inteleg ..mi se intampla des, dar daca ai re-pus iconul tot de la un shortcut,
pentru ca cel din Start este tot shortcut, atunci ai facut o scurtatura dubla, de la un shorcut catre altul
si atunci pare evident de ce iti apare acea fereastra cu "proprietati"
du-te in folderul c:/program files/internet explorer, da click dreapta pe iexplorer.exe si du-l pe desktop
daca face tot asa ,atunci e putin mai grav, dar intai vezi daca il nimeresti asa.
pentru ca cel din Start este tot shortcut, atunci ai facut o scurtatura dubla, de la un shorcut catre altul
si atunci pare evident de ce iti apare acea fereastra cu "proprietati"
du-te in folderul c:/program files/internet explorer, da click dreapta pe iexplorer.exe si du-l pe desktop
daca face tot asa ,atunci e putin mai grav, dar intai vezi daca il nimeresti asa.
Scris 23 February 2010 - 06:44 AM
am pus iconul internet explorer din c, program files, internet explorer, iexplore.exe , click dreapta , dar iconul are la proprietati tot acea fereastră
Scris 23 February 2010 - 07:24 AM
misto asta,desi eram pe duca se pare ca mi-ai dat de lucru cu o aiureala
mai am o mica nelamurire..eu inaintea ta, sa ma scuzi
ai facut asa cum vorbit cu iexplorer.exe, ai incercat sa-l duci direct pe desktop si n-a mers.
acum vreau sa faci la fel, dar cu un alt program , un alt executabil
fa cu windows media player
mergi in folderul C:\Program Files\Windows Media Player\wmplyer.exe
da click dreapta pe acest wmplyer.exe si du-l pe desktop
si acum , spune-mi ce nu a mers?
ce altceva vrei sa vezi cand dai click dreapta pe un fisier executabil ?
fi atent, iti fac o foto poza de la mine ca sa vezi ce misto e faza asta

m-ai zapacit putin, probabil nu doar pe mine dar eu pun botul de fiecare data
fereastra pe care o cauti tu nu se arata din click dreapta pe iconul iexplorer.exe,sau shortcut
si va trebuie sa deschizi browser-ul , sa dai 2click pe iexplorer.exe, sau pe iconul de pe desktop
si din meniul principal, cel de sus,sa dai pe "Tools'', abia atunci iti va aparea "Internet Options"
ia uite aici,

of.
mai am o mica nelamurire..eu inaintea ta, sa ma scuzi
ai facut asa cum vorbit cu iexplorer.exe, ai incercat sa-l duci direct pe desktop si n-a mers.
acum vreau sa faci la fel, dar cu un alt program , un alt executabil
fa cu windows media player
mergi in folderul C:\Program Files\Windows Media Player\wmplyer.exe
da click dreapta pe acest wmplyer.exe si du-l pe desktop
si acum , spune-mi ce nu a mers?
ce altceva vrei sa vezi cand dai click dreapta pe un fisier executabil ?
fi atent, iti fac o foto poza de la mine ca sa vezi ce misto e faza asta

m-ai zapacit putin, probabil nu doar pe mine dar eu pun botul de fiecare data
fereastra pe care o cauti tu nu se arata din click dreapta pe iconul iexplorer.exe,sau shortcut
si va trebuie sa deschizi browser-ul , sa dai 2click pe iexplorer.exe, sau pe iconul de pe desktop
si din meniul principal, cel de sus,sa dai pe "Tools'', abia atunci iti va aparea "Internet Options"
ia uite aici,

of.
Aceasta postare a fost editata de Visdemor: 23 February 2010 - 07:42 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
vreau sa-mi schimb windows-ul si nu-mi merge cdrw
am un laptop Acer Aspire5315 |
costy0 | 5 | 3.040 |