sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Facebook Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   laursan3 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-October 08

Scris 21 February 2010 - 10:16 PM

Ma cam incurc putin in detalii pe facebook! Stie cineva cum as putea gasi membrii de facebook in functie de orasele in care locuiesc (nu am nici un interes sa pierd vremea cu cei de la sute de km distanta)?
O alta problema o am cu gasirea grupurilor! Primesc invitatii de la anumite grupuri dar nu stiu cum as putea vizualiza celelalte grupuri de pe facebook?
0

#2 Utilizator offline   Triffandraniel 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-July 10

Scris 27 July 2010 - 07:08 PM

laursan3, la Feb 21 2010, 11:16 PM, a spus:

Ma cam incurc putin in detalii pe facebook! Stie cineva cum as putea gasi membrii de facebook in functie de orasele in care locuiesc (nu am nici un interes sa pierd vremea cu cei de la sute de km distanta)?
O alta problema o am cu gasirea grupurilor! Primesc invitatii de la anumite grupuri dar nu stiu cum as putea vizualiza celelalte grupuri de pe facebook?

BINE AI VENIT PE FACEBOOK (daca tii la timpul tau liber,iti sfatuiesc sa renunti (la facebook) :D )

1.Facebook nu este hi5,netlog sau mai stiu eu ce; pe facebook adaugi la prieteni doar persoanele care le cunosti,din cand in cand se fac verificari si tu trebuie sa demonstrezi ca iti cunosti toti prietenii.
2.Ca urmare,nu poti sa cauti persoane din orase,pentru ca asta ar insemna ca vei adauga la prieteni necunoscuti,de aceea singurul mod de a cauta o persoana este sa ii cauti in bara de sus (o vezi sigur,este singura in care poti scrie cv,cu o lupa langa ea) este de a scrie numele sau emailul unei persoane.
3.Nu confunda GRUPUL cu LINKUL,PROFILUL UNEI PERSOANE,APLICATIE sau PAGINA
4.cele mai mult invitatii de la un grup sunt spamuri,deci ignora-le (mergi in setarile privacy de la accountu tau si vezi mai multe)
5.pentru a intra intr-un grup cauta-l sus in acea bara,daca gasesti mai multe rezultate,in stanga undeva apasa pe "grupuri"
0

#3 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 27 July 2010 - 07:07 PM

Triffandraniel, la Jul 27 2010, 08:08 PM, a spus:

BINE AI VENIT PE FACEBOOK (daca tii la timpul tau liber,iti sfatuiesc sa renunti (la facebook)

da, da' aicea suntem pe roportal :D

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 27 July 2010 - 07:10 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Domenii .name
De unde se ia ?
Crusher  7 5.461
Replici noi canalul meu de irc e de vizitat de oameni rai-voitori sebitza_brasov  3 2.788
Replici noi Probleme cu internetul
~X(
Redjack  0 2.083
Replici noi Router Allied Telesis AR415S
HTTP 403 Forbidden
Matushu  2 722
Replici noi net wireless KathyV  3 1.517