GaradrielS, la Feb 20 2010, 11:09 PM, a spus:
Salut, numele meu este Dogaru Gabriel, am 17 ani ..............................
.....................asa ca am nevoie de niste sfaturi pentru ca vreau sai demonstrez ca pot fi mai mult decat un simplu prieten, sa distrug bariera asta dintre noi doi si sa o ajut sa treaca peste despartirea de fostul ei prieten pentru ca inca sufera din cauza asta acel baiat fiind prima ei dragoste.
Asta nu este o acuzatie dar, cam asa se intampla cand nu asculti chemarea inimii. O amani intr-un fel de automagire, sentimentele cresc, tu nu faci nimic, iar fata isi cauta de drumul ei. Cred ca este prima lectie pe care ne-o ofera inima si, cred ca mai toti ne-am confruntat cu asta. Cand ne dam seama ca iubim, trebuie sa ne analizam cat mai repede si cat mai atent, sa vedem despre ce este vorba. Hormoni? Simpla imagine? Ceva mai profund?
Si, de preferat este sa nu mai pierdem timpul cand ne dam seama ce vrem. Pentru ca uite, lungind-o cu "moartea caprioarei", fata nu sta sa ne astepte pe noi. Mai ales cand nu stie ce nutrim pentru ea.
In cazul tau, nu ai ascultat din prima de inima, acum tragi. Si, sa nu crezi ca declaratia ta era un cadou, mai ales stiind ca ea avea prieten. Ai fost un pic cam superficial daca ai gandit ca simpla ta freza o poate determina sa renunte la prietenul ei. Tie ti-ar conveni, cand vei avea o iubita, sa te paraseasca doar pentru ca a vazut la altul o freza mai misto

? Mai ales, ti-ai dovedit superficialitatea tinand neaparat sa ii marturisesti sentimentele, netinand cont de relatia ei. Poate ea chiar il iubea, nu crezi ca aveai pretentii prea mari sperand ca, "cadoul" tau sa ii suceasca mintile incat sa renunte si sa te aleaga pe tine? Bravo ei, a dat dovada ca nu este superficiala.
Cu mici exceptii fericite, prima dragoste este sortita neamplinirii si esecului pentru ca desi cunoastem sau nu cunoastem ce sa facem, inima asta functioneaza la fel. Necunoasterea costa si, asta ar trebui sa fie prima lectie pe care este bine sa o invatam. Inima este inima, cand o apuca nebuneala, putem sa stam in cap sau in genunchi ca, nu va asculta de noi.
Poate fata iti va oferi o sansa, depinde de multe lucruri. De preferat este sa nu astepti, pierzand timpul.
Eu o cred cand ti-a spus ca nu ar fi vrut sa iti auda declaratia. I-ai parcat-o intr-unul dintre cele mai proaste momente ale ei, cand era in suferinta.
Acum, depinde de tine, cat de devotat ii poti fi, si cat de rabdator. In cele din urma, daca ai un caracter corect, poate vei avea noroc. Dar acest "in cele din urma", poate fi si peste ani. Pe cine vei acuza daca nu se va intampla nimic, pentru ca tu ai pierdut ani din viata? Pe ea nu o poti acuza, inimii altcuiva nu ii poti dicta pe cine sa aleaga. Si este cert, ea nu te-a ales pe tine.
Suna nedrept, stiu...poate cel mai bine ar fi sa de eliberezi de imaginea ei, sa cauti alta fata. Si de acum inainte, sa iti asculti inima cand ti-a dat primele semnale, si mai ales, sa nu te temi sa-ti declari cat mai repede sentimentele. Asa, vei evita alte situatii de genul asta.