Fanteziile barbatilor Ca tot se plangea cineva ca "stam ca la striptease"...
Scris 28 February 2010 - 03:08 AM
Ar merge şi una īn cele din urmă... numai īn cazul īn care ele s-ar bate pentru mine. Aşa ceva fiind de fapt, tot o fantezie de-a mea.
Scris 28 February 2010 - 03:23 AM
Mr. Neculai, la Feb 28 2010, 04:08 AM, a spus:
Ar merge şi una īn cele din urmă... numai īn cazul īn care ele s-ar bate pentru mine. Aşa ceva fiind de fapt, tot o fantezie de-a mea.
Pentru voi conteaza mai mult cum sinteti cotati decit pentru femei.
Hmmm, dar un menage a trois simplu, frumos, fara paruieli, nu-ti suna nicicum in imaginatie? Vrei musai varianta italiana?
Scris 28 February 2010 - 01:37 PM
hm, cred ca barbatii viseaza mai degraba la o partida in trei decat la un menage a trois. asta e ceva cu bataie prea lunga si cu prea multa implicare
Scris 01 March 2010 - 03:16 AM
Hmmm...interesant!
Se pare ca barbatii nu prea isi dezvaluiesc fanteziile.Insa...trei lucruri sunt sigura ca le plac:
1. partenera sa ia initiativa
2. partenera sa isi dezvaluie fanteziile sexuale
3. complimentele.
...si pana la urma ce va excita cel mai tare,lasand la o parte binecunoscul sex in trei.
...nu spuneti nimic despre ce v-ar place sa faca partenera in pat cu voi?!...???
Se pare ca barbatii nu prea isi dezvaluiesc fanteziile.Insa...trei lucruri sunt sigura ca le plac:
1. partenera sa ia initiativa
2. partenera sa isi dezvaluie fanteziile sexuale
3. complimentele.
Lynxulnegru, la Feb 28 2010, 01:37 PM, a spus:
hm, cred ca barbatii viseaza mai degraba la o partida in trei decat la un menage a trois. asta e ceva cu bataie prea lunga si cu prea multa implicare
...si pana la urma ce va excita cel mai tare,lasand la o parte binecunoscul sex in trei.
...nu spuneti nimic despre ce v-ar place sa faca partenera in pat cu voi?!...???
Scris 01 March 2010 - 07:06 PM
100%69, la Feb 23 2010, 03:21 AM, a spus:
... legat de maini si atarnat...
in casa sau afara si de ce obiect ai fost atarnat ?
**
me_and_just_me
1. hmmmm ... initiativa conteaza doar pentru ca la un moment dat devine plictisitor sa inceapa tot el, dar mai mult conteaza atitudinea ei sa fie mai incitanta, mai activa, mai cu incredere, sa se vada ca are si tipa sange in ea.
2. despre fanteziile ei, prefer sa le puna in practica, decat sa mi le spuna
3. apoi complimentele, cred ca in cazul multor barbati, nu incalzesc cu nimic "Esti wow, esti etc..." mda, si? mai vrei sau ce, ca nu imi dau seama ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Banii ca afrodisiac
Oare? |
bydy | 75 | 13.853 |
|
5 reguli noi ale sexului | alexy19 | 77 | 10.037 |
|
Prima noapte impreuna: 5 greseli sexuale de evitat | SFERA TV | 12 | 5.949 |