sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Probleme cu parintii Oare e vina mea??? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cosmin cy 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-February 10

Scris 19 February 2010 - 07:31 PM

Sal numele meu e cosmin,am 18 ani acum locuiesc in cipru impreuna cu mama,tatal vitreg si sora mea vitrega......problema??? Relatia mea cu parintii e una dintre cele mai rele desi eu nu cred ca am vreo vina in asta.........tatal meu a murit cand eu aveam 2 ani in un accident de masina si apoi la 6 ani mama mea s-a recasatarit cu actualul meu tata......la inceput a fost totul ok dar dupa un timp au inceput certurile in familie cu batai, scene violente din care si acum la 18 ani dupa 10 ani mai am traume si am cosmaruri noaptea....cand aveam eu 14 ani maica-mea a plecat din tzara si a venit in cipru eu ramanand cu tatal meu vitreg cu care nu ma intelegeam deloc am avut foarte multe probleme cu el, m-a dat afara din casa, am locuit la bunica mea pentru o perioada si apoi m-am hotarat s-a apelez la mama si sa ii zic sa ma ia cu ea.
Ok a venit mama m-a luat si apoi am ajuns in cipru, aici fiind nevoit sa las scoala ptr un an deoarece nu stiam limba si a trebuit sa muncesc sa ne intretzinem....ok nici o problema, dupa un an cand problemele intre mama si tata pareau ca s-au atenuat ne-am hotarat sa il aducem si pe el aici desi il uram, speram la un nou inceput, la o familie adevarata pe care nu o avusem niciodata si nici acum nu o am....au ajuns aici apoi am inceput si eu scoala dar iarasi am fost nevoit sa muncesc ptr a ne intretine.......asta era cam pe la 15 ani jumate........deci imaginatzi-va eu un copil la 15 ani muncind ca ospatar si mergand la o scoala noua cu o limba total noua despre care nu aveam habar.....am incercat sa ma tzin pe picioare si cu greu am reusit problema e ca parintzi mei nu ma intzeleg si nu ma sustzin in ceea ce vreau sa fac.....si nu respecta ca si eu mi-am sacrificat copilaria ptr a ajuta familia........acum inainte de a implini 18 ani am hotarat sa ma oprec din munca ptr ca am si eu mai multa nevoie de timp ptr mine si scoala....ei nu intzeleg asta si in fiecare zi tzipa la mine, imi zic ca sunt un vagabond, un copil distrus si idiot........si ca nimic din ceea ce fac nu e bine......oare e vina mea?? Si oare faptul ca fac diferente intre mine si sora mea e tot din vina mea??? Si inca ceva, am si eu o iubita, suntem impreuna de 8 luni, e o fata cuminte, e la un liceu de arte, e romanca, nu face probleme, nu e obscena....dar lor nu le convine, ei nu vor sa am o iubita, de fapt nici una din fetele cu care am fost nu le-a convenit..oare la varsta de 18 ani nu am dreptul sa imi aleg pers cu care sa stau?? Nu am dreptu sa am o iubita???? Eu am disperat, nu mai pot, simt ca o sa explodez.........va rog ajutatzi-ma cu un sfat

Va multumesc
0

#2 Utilizator offline   Finnian 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 19 February 2010 - 08:00 PM

Nu exista posibilitatea sa te muti de langa ei, daca tot esti obisnuit cu munca si nu ar fi o schimbare prea dramatica sa te angajezi...? Nu de alta dar n-ar fi mai bine sa fii pe picioarele tale decat sa-ti manance sufletul cineva...? Mult noroc in viata :spiteful: .

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 19 February 2010 - 08:00 PM

0

#3 Utilizator offline   Cosmin cy 

• Ghiocel

Scris 19 February 2010 - 09:01 PM

Am incercat si nu a mers.......m-au urmarit si mi-au facut probleme la scoala si la munca pana m-am intors la ei........
0

#4 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 19 February 2010 - 09:00 PM

La inceputul postarii ai spus ca tu ai rugat-o pe mama sa te ia cu ea . De ce? Cand deja atmosfera in casa era aiurea
0

#5 Utilizator offline   Finnian 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 19 February 2010 - 09:12 PM

Vezi postareaCosmin cy, la Feb 19 2010, 07:01 PM, a spus:

Am incercat si nu a mers.......m-au urmarit si mi-au facut probleme la scl si la munca pana m-am intors la ei........

Pai ai 18 ani, esti adult, ai dreptul sa faci ce vrei - ce probleme ar putea sa-ti faca, pe care tu sa nu le poti contracara civilizat?
0

#6 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 19 February 2010 - 09:22 PM

Vezi postareaCosmin cy, la Feb 19 2010, 09:01 PM, a spus:

Am incercat si nu a mers.......m-au urmarit si mi-au facut probleme la scl si la munca pana m-am intors la ei........

Daca explici oamenilor nu cred ca ar avea cine sa iti faca ceva atata timp cat te stiu de elev bun si angajat bun
0

#7 Utilizator offline   Cosmin cy 

• Ghiocel

Scris 19 February 2010 - 09:42 PM

Da am 18 ani dar ptr ei nu conteaza, ei nu stiu de ce vor sa imi faca viatza grea si totul s-a inrautatzit de cand eu am hotarat sa nu mai muncesc, chiar cer mult sa ma intretzina si ei ceva timp?? ppai ea era deja in cipru, eu eram in romania amenintzat si urmarit de tatal vitreg care pe timpul ala era un betiv........gandeste-te ca dupa ce m-a dat afara a trebuit sa merg cu politia sa imi iau hainele.......situatzia e complicata..........
0

#8 Utilizator offline   Sebi-Rock 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 07-March 10

Scris 07 March 2010 - 08:55 PM

Uita de ei, te-ai sacrificat pana acum pentru o familie normala pe care nici macar acum nu o ai. Cladeste-ti propia ta familie peste cativa ani si nu lua exemplul, scuze ca zic, ticalosilor aia. Daca maica-ta iti vrea binele te va lasa sa pleci. Bafta cu serviciu!
0

#9 Utilizator offline   ousor 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 09 March 2010 - 07:28 PM

Muata-te! Nu-i lasa sa te raneasca in nici un fel,acum esti adult,esti pe propriile picioare...munceste,invata si explicale ca daca nu te lasa in pace inseamna ca nu iti vor binele si vor doar banii tai...Cum sa faci tu bani daca nu inveti ca sa iti iei o slujba bine platita? Muncind ca ospatar??

Eu ma bucur sa spun ca am o familie buna care imi vrea tot binele,cu toate ca tata fara sa isi dea seama reuseste in loc sa ma motiveze ,sa imi dea curaj,sa las talentul sa iasa la suprafata,el ma descurajeaza si imi da senzatia ca tot ce fac nu fac bine...si asa mai bine nu mai fac... am inceput sa trec peste asta,spun mereu ca ce o fi o fi...nu-i place asta e,mie imi place si altora le place!
0

#10 Utilizator offline   Amarena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 09 March 2010 - 07:43 PM

Cati ani de scoala mai ai? Ce fel de scoala faci? Cand implinesti 18 ani?

Te rog incearca sa scrii fara k, sh, dc, etc. E greu de citit.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Ce nu trebuie sa spui copilului tau,NICIODATA * * * * -
pareri...sfaturi....etc.
Cupidon  206 30.264
Hot Topic (New) Primul cuvant .....